Scris la 06 Noiembrie 2019 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Pentru noi Saptamina de Refacere este principala activitate turistica primavara si toamna, in  primul rind pentru relaxare si tratament, dar si pentru cost, 900 lei cu MD si 3 proceduri de fiecare/zi, 6 nopti cazare. Am ales din nou Baile Herculane, venim aici din 2010 cel putin o data pe an, sintem ca acasa, ne simtim bine, sintem apropiati de personal si cunoastem procedurile. Am pornit catre Hunedoara duminica in 3.11, mergem prin... vezi tot »
In Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile Herculane
Scris la 07 Octombrie 2018 » Despre Calatorii » 0 comentarii
In fiecare an toamna si primavara facem cite o saptamina de refacere in statiunea Baile Herculane, toamna cu masina de obicei in octombrie, primavara in mai cu motocicleta. Anul acesta a fost rindul Mercedesului C 180, dupa ce anul trecut am fost cu Porsche 944. Aceasta masina este facuta pentru drumuri lungi, este comada, spatioasa, manevrabila, are consum redus si aspect de masina eleganta. Traseul ales a fost clasic pina la Deva, pe drumul vechi, fara autostrada,... vezi tot »
Circuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lungaCircuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lungaCircuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lunga
Scris la 03 Decembrie 2017 » Despre Calatorii » 1 comentariu
Am mai trecut prin oras dar nu ne-am facut timp sa stam sa vizitam, asa ca in aceasta mini vacanta am plecat sa redescoperim orasul. Drumul prin Buzau-Foscani foarte aglomerat, la tisita o cotim spre Tecuci, la intrare gresim drumul si intram pe centura sper Birlad, drumul este foarte bun, Birladul s-a mai inviorat de la ultima vizita de acum 5 ani, este mai curat, spatii verzi, magazine, lume multa prin oras, la fel ca la Vaslui. Aici tin minte ca dupa revolutie toate... vezi tot »
La Iasi de sfantu AndreiLa Iasi de sfantu AndreiLa Iasi de sfantu Andrei
6 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
victor.martinescu.5 Victor Martinescu; Ponoarele, Mehedinti; Conduc: Dacia 1310;
Scris la 06 Iulie 2016 » Despre Calatorii » 0 comentarii
O mica oprire langa statiunea Baile Herculane din Jud. Caras-Severin. vezi tot »
Baile Herculane
Scris la 02 Decembrie 2015 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Plecarea a fost tirziu simbata pe la 11.30, am mers pe ploaie pina la destinatie, 350 km pentru ca fiind noapte am bijbiit sa gasim in primul rind Nisipurile De Aur, care nu sint semnalizate corespunzator sau intr-o limba inteligibila, apoi am mai cautat hotelul, asa ca la 18.30 eram cazati. Hotel Pliska, printre putinele deschise si populate, cu piscina interiora, saune, conditii bune la restaurant si cazare, mincare buna si multa, multi romani simpatici, galagiosi,... vezi tot »
Mini vacanta la NisipuriMini vacanta la NisipuriMini vacanta la Nisipuri
4 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
oldsnake Cristian Andrei Vatamanu; Constanta; Conduc: Honda Civic;
Scris la 21 Martie 2015 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Achizitionarea masinii a fost un "leap of faith" deoarece nu o stiam decat din imagini. Odata ajuns in Italia (Milano)  intr-un mic orasel Lissone, impreuna cu fratele mai mare, am reusit sa vedem ceea ce achizitionam. Masina ne-a fost sumar prezentata de vanzator, ne-au fost lasate cheile si ne-am pus pe cautat. Dupa ce am ridicat capota si am pornit-o stiam ca nu are rost sa ii cautam cusur, hatch-ul isi merita fiecare banut. Varsta nu si-a pus deloc... vezi tot »
Spre casaSpre casaSpre casa
71 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 20 August 2014 » Despre Calatorii » 2 comentarii
Co ocazia iIntalnirii Nationale Dacia 1100 2014, Colette a facut inca un tur de forta.S-a comportat exemplar, tinand cont de varsta ei venerabila(47 anisori) Traseul a fost Bucuresti-Pitesti-Campulung(oprire la Muzeul Automobilului Romanesc)-Rucar-Bran-Brasov-Sighisoara-Medias si retur pe Cheia. vezi tot »
Plimbare de 1000 KM in 2 zile.Plimbare de 1000 KM in 2 zile.Plimbare de 1000 KM in 2 zile.
18 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Motanul Silviu bb; Bucuresti; Conduc: Porsche 924;
Scris la 16 Octombrie 2013 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Luna aceasta am facut un traseu un pic mai lung in WE (vreo 1400 KM) cuprinzand valea oltului, valea muresului, transalpina. Ca si pana acum nu am avut nicio problema majora. Mecanic masina a mers in parametrii normali pe tot traseul. Electric a fost o mica problema: Iluminatul bordului s-a stins de cateva ori. Ceasurile mergeau - doar ca nu mai erau iluminate. vezi tot »
TransalpinaTransalpinaTransalpina
84 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
BrownBear Mihnea Campeanu; Bucuresti; Conduc: BMW 318; Am condus: Dacia 1310
Scris la 11 Septembrie 2013 » Despre Calatorii » 2 comentarii
  Va salut!   Tocmai am sosit inapoi in Bucuresti dintr-o calatorie prin Europa.  Va spun pe scurt cum a fost ca sa nu va plictisesc prea mult. :) In total, am trecut prin 8 tari (Ungaria, Slovacia, Austria, Cehia, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia)   :) In Norvegia nu am fost cu masina, am fost cu vaporul.  Cu masina, pana in Suedia am facut cam ~2200 km. Iar cand ne-am intors,  a vrut tata sa vada Munchen... vezi tot »
Prin Europa cu BMW E36 :)Prin Europa cu BMW E36 :)Prin Europa cu BMW E36 :)
40 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
gxg86 Giorgian Grigore; Navodari, Constanta; Conduc: Mazda MX-5;
Scris la 25 Martie 2013 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Primul road trip.80 % din drum decapotat.pentru asta e masina.:) Constanta-Pitesti-Brasov-Buzau-Constanta vezi tot »
La plimbareLa plimbareLa plimbare
2 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
bogdaneluu4u bogdan chirila; Calinesti, Arges; Conduc: Volkswagen Golf;
Scris la 08 Martie 2013 » Despre Calatorii » 1 comentariu
Micuta broscuta a facut duminica o calatorie de antrenare la Lacul Vidraru! vezi tot »
La plimbare
Cauta in jurnalele de bord:
Sesiuni Foto & Video
Planuri de viitor
Modificari & Intretinere
Costuri
Intamplari
Start & Finish
Lifestyle
Altele
Selecteaza tot