8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 16 Noiembrie 2018 » Despre Intalniri » 0 comentarii
Pe o vreme extrem de frumoasa s-a intimplat aceasta parada la care au venit colegii di judet dar si din Bucuresti, masini multe, lume nu cum ne doream pentru asa eveniment si vreme. Pozele spun mai multe decit vorbele, asa ca sa le lasam sa faca treaba. vezi tot »
Retroparada Toamnei Ploiesti 2018Retroparada Toamnei Ploiesti 2018Retroparada Toamnei Ploiesti 2018
0 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 07 Octombrie 2018 » Despre Calatorii » 0 comentarii
In fiecare an toamna si primavara facem cite o saptamina de refacere in statiunea Baile Herculane, toamna cu masina de obicei in octombrie, primavara in mai cu motocicleta. Anul acesta a fost rindul Mercedesului C 180, dupa ce anul trecut am fost cu Porsche 944. Aceasta masina este facuta pentru drumuri lungi, este comada, spatioasa, manevrabila, are consum redus si aspect de masina eleganta. Traseul ales a fost clasic pina la Deva, pe drumul vechi, fara autostrada,... vezi tot »
Circuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lungaCircuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lungaCircuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lunga
8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 29 Septembrie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Sintem la a doua participare, am fost si in 2015 cu Porsche 924, bine organizat, cu capcane, ne-au incurcat prin Chiajna, Ciorogirla, Ogrezeni, Podisor, Bucsani, Clejani, Ghimpati, Izvoarele, Oncesti, iar la final ne-am reunit la restaurantul Perla pe malul Dunarii. Vremea a fost frumoasa, multi participanti, drumurile bune, gazdele de la Perla ne-au primit cu preparate de peste deosebite, asa ca dupa ce ne-am suparat pe drum aici ne-am linistit, precis revenim. vezi tot »
Raliul Giurgiu, editia XXRaliul Giurgiu, editia XXRaliul Giurgiu, editia XX
8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 23 Septembrie 2018 » Despre Expozitii » 0 comentarii
Plecam dimineata pe la 7.30 pentru ca avem 150 km si evenimentul incepe la 9.30, la 9 sintem in Slobozia, dar din nefericire un dobitoc cu un golf 4 ne loveste in spate la scoarul din fata Lidl, care duce catre podul peste Ialomita. Stricaciuni la bara spate, spoiler, panou spate, mergem la politie sa facem actele, terminam la 11 si ajungem la Calarasi cind masinile se intorceau din parada. Orasul este in sarbatoare, prima atestare in 1595, gazde primitoare, peste 30... vezi tot »
Calarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tauCalarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tauCalarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tau
8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 17 Septembrie 2018 » Despre Intalniri » 0 comentarii
14-16.09.2018 Retromobil vine in orasul tau - Sebes, editia a II-a, peste 50 masini, multa lume dar nu ca anul trecut, bine organizat, gazdele foarte primitoare si amabile, am avut conditii bune de cazare si foarte bune de masa. Vremea a fost calda foarte placuta pentru acest eveniment, au fost si citeva surprize facute de gazde, am facut o parada prin oras si imprejurimi, am fost premiati pentru participare si primiti pe covorul rosu la final. vezi tot »
Sebes 2018-Retromobil vine in orasul tauSebes 2018-Retromobil vine in orasul tauSebes 2018-Retromobil vine in orasul tau
0 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
NirosAke Sorin Gheorghe; Balotesti, Ilfov; Conduc: Volkswagen Golf;
Scris la 10 August 2018 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Cum as putea sa duc aceasta masina la stage 2.Am vb cu multi "oameni priceputi"de la care am auzit multe cum ar fii:ca pana aici pot duce masina adica 200cp,nu se potrivesc alte injectoare pe motorul meu(motor BMN) As dorii niste sfaturi despre cum as putea sa o duc la urmatorul nivel. Ca sa ma intelegeti as dorii sa o duc undeva la 350-400cp. vezi tot »
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
opris Bogdan Laurentiu Opris; Bucuresti; Conduc: Renault Megane; Am condus: Dacia Solenza
Scris la 20 Iulie 2018 » Despre Pictorial » 0 comentarii
După un drum de 3000 km Bucuresti Kefalonia, masina s-a comportat exemplar, cu un consum mediu de 5.4l. Cu porpagajul plin si 4 persoane la bord. vezi tot »
CalatorieCalatorieCalatorie
8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 14 Iulie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Azi a inceput Retro Fest, multe maini, putine ture, caldura mare, multe ore de asteptare, fata de Moto Park Adincata este o gluma proasta. Mergem si miine pentru cursa finala, azi am iesit foarte bine, 1.08 un timp bun pentru calificari si pozitionare pe grila, miine trebuie sa face in jur de 1,16. Duminica nu ne-a iesit concursul, cu toate ca ne-am calificat in prima grupa valorica, am gresit pornirea ceasului si de aici totul a fost vraiste, plus ca eram 8 masini... vezi tot »
Retro Fest 2018, ATA CrevediaRetro Fest 2018, ATA CrevediaRetro Fest 2018, ATA Crevedia
8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 23 Iunie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima participare a inceput cu o ploaie adevarata pe care am asteptat-o de 3 luni, am mers pina la circuit si nu ne mergeau stergatoarele, a fost greu, credeam ca nu se opreste, nu cunosteam locurile, regulile, dar cu ajutorul colegilor de la Retromobil ne-am integrat. Prima intra a fost pe ploaie, fara stergatoare, dar s-a oprit repede si am mers bine, in antrenamente, constant, in jur de 3,20 chiar daca ne-au incurcat citeva masini mai lente. Dupa prinz am intrat la... vezi tot »
Motorparc Adincata 2018Motorparc Adincata 2018Motorparc Adincata 2018
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
opris Bogdan Laurentiu Opris; Bucuresti; Conduc: Renault Megane; Am condus: Dacia Solenza
Scris la 24 Aprilie 2018 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Inbunatatiri geamuri fumurii 60% si senzori spate deocamdată ! vezi tot »
accesorii
15 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
antonio74 Razvan Razvan; Bucuresti; Conduc: Ford Fiesta;
Scris la 01 Martie 2018 » Despre Pur si simplu » 0 comentarii
Am ajuns la 115.000 km : - in 2016 pe cand aveam 100.000 km am schimbat discuri frana fata / spate , placute frana fata / spate ...cost 1000 ron si cateva ore de munca .( discuri fata Delphi cu placute Ferodo , discuri spate Brembo cu placute Brembo ) - tot in 2016 a cedat ambreiajul pe cand eram in Viena , de fapt a cedat conducta de plastic pe care vine rulmentul de presiune , austriecii nu schimba doar piesa ci tot ansamblul adica rulment , disc , placa presiune... vezi tot »
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
bogddaann Bogdan I.; Bucuresti; Conduc: BMW 320; Am condus: BMW 318, BMW 525, Fiat Punto
Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Tuning interior » 0 comentarii
Masina a primit o nuca de schimbator scurta model similar celei de M. 159 lei a costat de pe olx. Am mai montat si un inel albastru de metal in jurul siglei bmw de pe volan pentru a da un aer mai nou interiorului (acest inel aminteste de volanul de pe Bmw i8) . O parte din grila centrala din bord a fost curatata de cauciucul gri si revopsita in negru mat. vezi tot »
Mici imbunatatiri interiorMici imbunatatiri interiorMici imbunatatiri interior
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
bogddaann Bogdan I.; Bucuresti; Conduc: BMW 320; Am condus: BMW 318, BMW 525, Fiat Punto
Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Masina a primit: 1.un set de led marker putere 80 w pentru Angel Eyes. Au fost achizitionate de la Emag 289 lei (recunosc sunt putin dezamagit de ele nu sunt atat de puternice pe cat ma asteptam) 2.un set de lumini led pentru iluminare placuta inmatriculare spate achizitionate tot de le Emag 85 lei (lumineaza foarte bine, recomand) 3.lumini portiere fata cu inscriptia M performance vezi tot »
Imbunatatiri lumini exteriorImbunatatiri lumini exteriorImbunatatiri lumini exterior
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
bogddaann Bogdan I.; Bucuresti; Conduc: BMW 320; Am condus: BMW 318, BMW 525, Fiat Punto
Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Taxe si impozite » 0 comentarii
Intrucat asigurarea s-a ieftenit si pentru tineri am hotarat sa ii schimb numerele si talonul ca sa fiu proprietar si in acte. Pana in momentul de fata am preferat ca masina sa ramana cu numere de Bucuresti si pe o persoana mai in varsta ca sa platesc mai putin la Rca. Am fost la DRPCIV Pipera cu noua asigurare pe numele meu , contractul de Vz-Cump, talonul masinii (cu mentiunea instrainat catre mine), cartea masinii. La 8 Dimineata Cand s-a deschis am la coada si la... vezi tot »
Numere noi IF 52 BGDNumere noi IF 52 BGD
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
bogddaann Bogdan I.; Bucuresti; Conduc: BMW 320; Am condus: BMW 318, BMW 525, Fiat Punto
Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Car audio & multimedia » 0 comentarii
Masina a primit navigatie dedicata Android 4.4 quad core 8.8 inch si camera marsalier. Navigatia e cu touch-screen , e plug&play se scoate monitorul vechi si se conecteaza cea noua pastrandu-se toate functiile masini (comenzile pe volan, volumul, rotita de la iDrive toate functioneaza perfect. vezi tot »
Imbunatatiri interior navigatieImbunatatiri interior navigatieImbunatatiri interior navigatie
8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
DeejayB Stefan Predescu; Tunari, Ilfov; Conduc: Ford Focus;
Scris la 15 Ianuarie 2018 » Despre Am vandut masina » 0 comentarii
Masina intre timp a primit un set de proiectoare, modul GEM de Mondeo 3 cu semnalizare la impuls si s-a pensionat la 175.000 de km.Ma declar profund multumit de ea ca masina. vezi tot »
0 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 03 Decembrie 2017 » Despre Calatorii » 1 comentariu
Am mai trecut prin oras dar nu ne-am facut timp sa stam sa vizitam, asa ca in aceasta mini vacanta am plecat sa redescoperim orasul. Drumul prin Buzau-Foscani foarte aglomerat, la tisita o cotim spre Tecuci, la intrare gresim drumul si intram pe centura sper Birlad, drumul este foarte bun, Birladul s-a mai inviorat de la ultima vizita de acum 5 ani, este mai curat, spatii verzi, magazine, lume multa prin oras, la fel ca la Vaslui. Aici tin minte ca dupa revolutie toate... vezi tot »
La Iasi de sfantu AndreiLa Iasi de sfantu AndreiLa Iasi de sfantu Andrei
17 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
adu_cma Adrian-Bogdan Iorga; Braila; Conduc: Mazda MX-5, Skoda Fabia; Am condus: Daewoo Tico
Scris la 30 Septembrie 2017 » Despre Pictorial » 0 comentarii
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx vezi tot »
0x00x00x0
0 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 20 Septembrie 2017 » Despre Piese de schimb » 1 comentariu
Doresc sa vad un tutorial cu schimbarea acestui panou! As fi foarte recunoscator pentru indicatii! vezi tot »
8 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
Scris la 20 Septembrie 2017 » Despre Intalniri » 0 comentarii
O intilnire cu un oras in care se imbina vechiul cu noul, cladirile vechi din centru sint renovate, dar multe nelocuite, o vreme foarte calda si insorita, orasul este sufocat din cauza traficului catre Transalpina sau Hunedoara. Am fost primiti foarte bine de organizatori, cazati in cele mai frumoase hoteluri din oras, masa in ambele seri asigurata si oficiala, prezentarea masinilor simbata facuta de Roxana Ciuhulescu, lumea curioasa, multi privitori, un eveniment... vezi tot »
Retromobil vine in orasul tau - Sebes 15-17.09Retromobil vine in orasul tau - Sebes 15-17.09Retromobil vine in orasul tau - Sebes 15-17.09
« Mai noi Mai vechi »
Cauta in jurnalele de bord:
Sesiuni Foto & Video
Planuri de viitor
Modificari & Intretinere
Costuri
Intamplari
Start & Finish
Lifestyle
Altele
Selecteaza tot