Scris la 05 Noiembrie 2021 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Anul acesta am participat la toate cele 6 etape ale campionatului, 3 la Motorpark Adincata, 1 la Circuitul Titi Aur Crevedia, 2 la cel mai frumos circuit din tara, Transilvania Motor Ring, sint foarte bucuros ca am realizat la toate printre primi timpi pe tur, mai putin constanta, dar nu conteaza, cind intru pe circuit imi doresc sa scot maxim din masina si sa-mi ating limitele ca pilot. De cela mai multe ori am scos timpi mai buni decit multi de la viteza, imi doresc sa... vezi tot »
Scris la 07 Iulie 2021 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Am primit cadou de la colegii mei un sfirsit de saptamina la hotelul Caprioara din Covasna, odihna si relaxare in complexul spa. Drumul pina in oras din pacate nu are multe optiuni, cea mai scurta trece prin Buda Craciunesti, o portiune de 5 km neasfaltat, aflat in curs de amenajare, se lucreaza la pregatirea terasamentului. Apoi se continua pe Valea Buzaului prin Cislau-Patirlagele-Nehoiu, pe malul lacului Siriu spre Intorsura Buzaului. Am oprit pe merginea drumului la... vezi tot »
In Covasna la hotel CaprioaraIn Covasna la hotel CaprioaraIn Covasna la hotel Caprioara
Scris la 08 Mai 2021 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
A început campionatul in 17.04 la Motorpark Adincata, apoi etapă a doua în 01.05 la ATA, multe masini si motociclete, o competiție antrenată la care regularitatea imi da multa bătaie de cap, pentru mine viteza este importanta. Scot la fiecare cursa cel mai rapid tur, la MPR 2,30, la ATA 1 min. vezi tot »
Romania Retro RacingRomania Retro RacingRomania Retro Racing
Scris la 14 Februarie 2021 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Pentru ca am fost de revelion si ne-a placut, pentru ca finii nostri ne-au facut cadou un voucer pentru Ziua indragostitilor la Complexul Cozia, pentru ca nu am  mai schiat din 2019, pentru ca mi-a placut pirtia de la Vidra unde am fost in 2014 si pentru ca trebuia sa probez casca de schi cadou de la colegii mei draguti, am plecat joi pe la 16 catre Rm. Vilcea. Din cauza aglomeratiei de pe traseu si a pauzei de mici de la Dedulesti am ajuns la hotelul Oltul pe la 21.... vezi tot »
Laschi si spa in ValceaLaschi si spa in ValceaLaschi si spa in Valcea
1 ♥
Jurnalul de bord al mașinii:
Opris Bogdan Laurentiu Opris; Bucuresti; Conduc: Renault Megane; Am condus: Dacia Solenza
Scris la 30 Decembrie 2020 » Despre Pictorial » 0 comentarii
Am ajuns și noi dupa 15 ani de activitate la 23500 km. De la ultima relatare sa m-ai stricat pompa inalta presiune motorina si alternator 1840 lei cost vezi tot »
Mici îmbunătățiriMici îmbunătățiriMici îmbunătățiri
Scris la 30 Octombrie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Dupa mine cel mai frumos circuit pe care am alergat, am prins la inceput ploaie, adica in turele de antrenament, apoi in prima cursa semi ud iar in ultima asfalt uscat si soare cu dinti si putin vint. Ca de obicei fara constanta dar cu cele mai rapide ture pe circuit, din ce imi aduc aminte 2.32, m-am dat la maxim, masina se comporta excelent. vezi tot »
Etapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMREtapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMREtapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMR
Scris la 10 August 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
9.08.20 ca de obicei la Adincata, caldura mare, noroc cu vintul care a mai atenuat zaduful, pentru prima data doar noi pe circuit fara alte competitii adiacente, dar cu sectiunea moto la prima editie. Multe masini la regularitate, putine la viteza, la fel si moto. S-a alergat in sensul orar. Pe locul 3 cel mai bun timp la fiecare mansa, am avut ca adversari directi 2 Porsche 911. Am pornit cu 2,34 la antrenament, apoi 2,33 in cursa 1 si iar 2,34 in cursa 2, viteze medii... vezi tot »
Etapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro Racing
Scris la 11 Iulie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
O nouă întîlnire cu circuitul, de tata asta in sens invers, căldură mare, mulți participanți, un eveniment reusit si foarte frumos, eu ma simt excelent pe pista. vezi tot »
Etapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania Adincata
Scris la 20 Iunie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Simbata 20.06, vreme excelenta pentru circuit, lume multa, masini gramada, istorice la viteza si regularitate, de stada la Open. 3 Manse, una de antrenament si 2 de concurs, iar cele de concurs au fost o noutate, cu plecare de pe grila de start, mai interesant. O sa urmeze si alte surprize, parcurgerea in sens invers, traseu mai redus , o sa avem si o cursa la Tirgu Mures, daca se repara circuitul. M-am dat ca de obicei, la maxim cit poate masina sau cit o pot conduce... vezi tot »
Etapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania Adincata
Scris la 31 Mai 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima iesire din acest an a fost pe circuit, am facut teste de viteza cu noua achizitie, se comporta foarte bine, am reusit sa fac al doilea timp in cele trei manse. La ultima chiar pe asfalt ud, dar am reusit sa o si intorc la 180 gr. intr-un viraj pe care nu il stapinesc nici cum, cel in care se termina filmarea. vezi tot »
Test Motopark AdincataTest Motopark AdincataTest Motopark Adincata
1 ♥
Jurnalul de bord al mașinii:
GAGARIN1965 Gagarin Iuri; Rasnov, Brasov; Conduc: Suzuki SX4; Am condus: Ford Focus C-Max
Scris la 10 Martie 2020 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Ford Focus C-Max 1.6 benzina, al doilea proprietar, eventual program rabla. vezi tot »
Vreau sa vand masinaVreau sa vand masinaVreau sa vand masina
Scris la 06 Noiembrie 2019 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Pentru noi Saptamina de Refacere este principala activitate turistica primavara si toamna, in  primul rind pentru relaxare si tratament, dar si pentru cost, 900 lei cu MD si 3 proceduri de fiecare/zi, 6 nopti cazare. Am ales din nou Baile Herculane, venim aici din 2010 cel putin o data pe an, sintem ca acasa, ne simtim bine, sintem apropiati de personal si cunoastem procedurile. Am pornit catre Hunedoara duminica in 3.11, mergem prin Predeal-Risnov-Sibiu-Deva-Hunedoara,... vezi tot »
In Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile Herculane
Scris la 28 Octombrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Vreme excelenta pentru alergare pe circuit, multi participanti si spectatori, cele mai multe au fost masinile Porsche, 3-911, 2-924 si 4-944. A fost o competitie bine organizata, antrenanta, rezultatele au fost foarte strinse, a contat fiecare sutime sau zecime de secunda. Noi ca de obicei ne-am dat tare, am avut la fiecare intrare al doilea cel mai rapid tur de circuit, cel mai bun timp realizat pe tur a fost 2.44.605, iar lungimea traseului este de 4129 m, asta inseamna... vezi tot »
Romanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark Adincata
Scris la 29 Septembrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Ultimul raliu din calendarul competitiilor RCR si cel mai vechi ca si traditie a debutat pe o vreme excelenta, cu plecare de la Mall Vitan. Startul s-a dat incepind cu ora 10, am plecat cu incredere, dar la podul catre Piata Sudului in loc sa facem pe linga prin dreapta si sa intram sub pod ca sa facem stinga, am urcat si am fost nevoiti sa ne intoarcem, adica am pierdut timp. A trebuit sa tragem tare, am intirziat putin la PS si de aici penalizari si multi nervi pentru... vezi tot »
Raliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXI
Scris la 17 Iulie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
6-7 iulie la Cerghid pe Transilvania Motor Ring, vreme frumoasa, simbata foarte cald, duminica si citeva reprize de ploaie dar fara sa afecteze cursele. Retromobil Fest are 2 categorii Regularitate si Viteza pe circuit, la cere participa autoturismele omologate si cu dotari specifice. Circuitul este foarte frumos, are 2 ace de par, din care unul pe coborire, 2 sicane, citeva curbe, este o zona de urcare, are portiuni de viteza mare in afara liniei drepte de la standuri,... vezi tot »
Retromobil Fest 2019Retromobil Fest 2019Retromobil Fest 2019
1 ♥
Jurnalul de bord al mașinii:
Opris Bogdan Laurentiu Opris; Bucuresti; Conduc: Renault Megane; Am condus: Dacia Solenza
Scris la 10 Iulie 2019 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Masina a ajuns dupa 2 ani, la 210000 km si se comporta exemplar, urmează în curând un kit de ambreaj si amortizoare spate vezi tot »
Întreține
Scris la 10 Iunie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
7-8 iunie 2019, in judetul Neamt a inceput din Roman si a urmat traseul de mai jos, au fost peste 350 km pe drumuri bune si foarte bune, cu mici exceptii neinsemnate. Peisaje si locuri pitoresti, oameni foarte primitori, mai ales gazdele noastre, ne-a placut evenimentul la fel ca si celelalte 2 la care am participat pina acum Bacau si Suceava.... vezi tot »
Moldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul NeamtMoldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul NeamtMoldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul Neamt
Scris la 31 Mai 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Facind ordine in poze si rememorind evenimentele din 2018, am descoperit ca aceast eveniment nu are jurnal in istoria masinii, asa ca iata citeva poze si cuvinte despre raliu. Am inceput in autogara Falticeni, ne-am indreptat catre Suceava prin Berchisesti, unde am gresit trecerea pe sub calea ferata si de aici am ratat proba. A urmat etapa 2 Suceava-Radauti, prin Costina, unde din cauza unui accident drumul era inchis, asa ca am mai ratat o proba speciala. Pauza de... vezi tot »
Moldova Classic Rally 2018 in judetul SuceavaMoldova Classic Rally 2018 in judetul SuceavaMoldova Classic Rally 2018 in judetul Suceava
Scris la 22 Aprilie 2019 » Despre Intalniri » 0 comentarii
Anul acesta pe 13.04 la Retroparada Primaverii din Ploiesti a plouat, dar au fost multi participanti, insa mai putini vizitatori. In schimb la Buzau la o saptamina distanta vremea a fost minunata, soare, placut, lume multa, iar o parte din masini au venit de la Prahova si Bucuresti. vezi tot »
Retro Parada Primaverii 2019Retro Parada Primaverii 2019Retro Parada Primaverii 2019
Scris la 26 Martie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
In 23-24.03 am fost la prima actiune din acest an cu noua achizitie, la primele 2 etape din campionatul national de regularitate pe circuitul MotorParc Adincata. Au fost multi competitori, mai ales simbata dar si foarte multi spectatori, veniti cu toate felurile de mijloace de transport : biciclete, moto, autoturisme, parcarile fiind pline. Masinile inscrise in concurs au fost foarte variate, Daciile 1100 si 1300 fiind cele mai multe, apoi Porsche, Fiat, Morgan, BMW,... vezi tot »
MotorParck RomaniaMotorParck RomaniaMotorParck Romania
« Mai noi Mai vechi »
Sesiuni Foto & Video
Planuri de viitor
Modificari & Intretinere
Costuri
Intamplari
Start & Finish
Lifestyle
Altele