Scris la 10 August 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
9.08.20 ca de obicei la Adincata, caldura mare, noroc cu vintul care a mai atenuat zaduful, pentru prima data doar noi pe circuit fara alte competitii adiacente, dar cu sectiunea moto la prima editie. Multe masini la regularitate, putine la viteza, la fel si moto. S-a alergat in sensul orar. Pe locul 3 cel mai bun timp la fiecare mansa, am avut ca adversari directi 2 Porsche 911. Am pornit cu 2,34 la antrenament, apoi 2,33 in cursa 1 si iar 2,34 in cursa 2, viteze... vezi tot »
Etapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro Racing
Scris la 11 Iulie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
O nouă întîlnire cu circuitul, de tata asta in sens invers, căldură mare, mulți participanți, un eveniment reusit si foarte frumos, eu ma simt excelent pe pista. vezi tot »
Etapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania Adincata
Scris la 20 Iunie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Simbata 20.06, vreme excelenta pentru circuit, lume multa, masini gramada, istorice la viteza si regularitate, de stada la Open. 3 Manse, una de antrenament si 2 de concurs, iar cele de concurs au fost o noutate, cu plecare de pe grila de start, mai interesant. O sa urmeze si alte surprize, parcurgerea in sens invers, traseu mai redus , o sa avem si o cursa la Tirgu Mures, daca se repara circuitul. M-am dat ca de obicei, la maxim cit poate masina sau cit o pot... vezi tot »
Etapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania Adincata
Scris la 31 Mai 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima iesire din acest an a fost pe circuit, am facut teste de viteza cu noua achizitie, se comporta foarte bine, am reusit sa fac al doilea timp in cele trei manse. La ultima chiar pe asfalt ud, dar am reusit sa o si intorc la 180 gr. intr-un viraj pe care nu il stapinesc nici cum, cel in care se termina filmarea. vezi tot »
Test Motopark AdincataTest Motopark AdincataTest Motopark Adincata
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
GAGARIN1965 gagarin iuri; Rasnov, Brasov; Conduc: Suzuki SX4; Am condus: Ford Focus C-Max
Scris la 10 Martie 2020 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Ford Focus C-Max 1.6 benzina, al doilea proprietar, eventual program rabla. vezi tot »
Vreau sa vand masinaVreau sa vand masinaVreau sa vand masina
Scris la 06 Noiembrie 2019 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Pentru noi Saptamina de Refacere este principala activitate turistica primavara si toamna, in  primul rind pentru relaxare si tratament, dar si pentru cost, 900 lei cu MD si 3 proceduri de fiecare/zi, 6 nopti cazare. Am ales din nou Baile Herculane, venim aici din 2010 cel putin o data pe an, sintem ca acasa, ne simtim bine, sintem apropiati de personal si cunoastem procedurile. Am pornit catre Hunedoara duminica in 3.11, mergem prin... vezi tot »
In Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile Herculane
Scris la 28 Octombrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Vreme excelenta pentru alergare pe circuit, multi participanti si spectatori, cele mai multe au fost masinile Porsche, 3-911, 2-924 si 4-944. A fost o competitie bine organizata, antrenanta, rezultatele au fost foarte strinse, a contat fiecare sutime sau zecime de secunda. Noi ca de obicei ne-am dat tare, am avut la fiecare intrare al doilea cel mai rapid tur de circuit, cel mai bun timp realizat pe tur a fost 2.44.605, iar lungimea traseului este de 4129 m, asta... vezi tot »
Romanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark Adincata
Scris la 29 Septembrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Ultimul raliu din calendarul competitiilor RCR si cel mai vechi ca si traditie a debutat pe o vreme excelenta, cu plecare de la Mall Vitan. Startul s-a dat incepind cu ora 10, am plecat cu incredere, dar la podul catre Piata Sudului in loc sa facem pe linga prin dreapta si sa intram sub pod ca sa facem stinga, am urcat si am fost nevoiti sa ne intoarcem, adica am pierdut timp. A trebuit sa tragem tare, am intirziat putin la PS si de aici penalizari si multi nervi pentru... vezi tot »
Raliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXI
Scris la 17 Iulie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
6-7 iulie la Cerghid pe Transilvania Motor Ring, vreme frumoasa, simbata foarte cald, duminica si citeva reprize de ploaie dar fara sa afecteze cursele. Retromobil Fest are 2 categorii Regularitate si Viteza pe circuit, la cere participa autoturismele omologate si cu dotari specifice. Circuitul este foarte frumos, are 2 ace de par, din care unul pe coborire, 2 sicane, citeva curbe, este o zona de urcare, are portiuni de viteza mare in afara liniei drepte de la... vezi tot »
Retromobil Fest 2019Retromobil Fest 2019Retromobil Fest 2019
1 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
opris Bogdan Laurentiu Opris; Bucuresti; Conduc: Renault Megane; Am condus: Dacia Solenza
Scris la 10 Iulie 2019 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Masina a ajuns dupa 2 ani, la 210000 km si se comporta exemplar, urmează în curând un kit de ambreaj si amortizoare spate vezi tot »
Întreține
Scris la 10 Iunie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
7-8 iunie 2019, in judetul Neamt a inceput din Roman si a urmat traseul de mai jos, au fost peste 350 km pe drumuri bune si foarte bune, cu mici exceptii neinsemnate. Peisaje si locuri pitoresti, oameni foarte primitori, mai ales gazdele noastre, ne-a placut evenimentul la fel ca si celelalte 2 la care am participat pina acum Bacau si Suceava.... vezi tot »
Moldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul NeamtMoldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul NeamtMoldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul Neamt
Scris la 31 Mai 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Facind ordine in poze si rememorind evenimentele din 2018, am descoperit ca aceast eveniment nu are jurnal in istoria masinii, asa ca iata citeva poze si cuvinte despre raliu. Am inceput in autogara Falticeni, ne-am indreptat catre Suceava prin Berchisesti, unde am gresit trecerea pe sub calea ferata si de aici am ratat proba. A urmat etapa 2 Suceava-Radauti, prin Costina, unde din cauza unui accident drumul era inchis, asa ca am mai ratat o proba speciala. Pauza de... vezi tot »
Moldova Classic Rally 2018 in judetul SuceavaMoldova Classic Rally 2018 in judetul SuceavaMoldova Classic Rally 2018 in judetul Suceava
Scris la 22 Aprilie 2019 » Despre Intalniri » 0 comentarii
Anul acesta pe 13.04 la Retroparada Primaverii din Ploiesti a plouat, dar au fost multi participanti, insa mai putini vizitatori. In schimb la Buzau la o saptamina distanta vremea a fost minunata, soare, placut, lume multa, iar o parte din masini au venit de la Prahova si Bucuresti. vezi tot »
Retro Parada Primaverii 2019Retro Parada Primaverii 2019Retro Parada Primaverii 2019
Scris la 26 Martie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
In 23-24.03 am fost la prima actiune din acest an cu noua achizitie, la primele 2 etape din campionatul national de regularitate pe circuitul MotorParc Adincata. Au fost multi competitori, mai ales simbata dar si foarte multi spectatori, veniti cu toate felurile de mijloace de transport : biciclete, moto, autoturisme, parcarile fiind pline. Masinile inscrise in concurs au fost foarte variate, Daciile 1100 si 1300 fiind cele mai multe, apoi Porsche, Fiat, Morgan, BMW,... vezi tot »
MotorParck RomaniaMotorParck RomaniaMotorParck Romania
Scris la 16 Noiembrie 2018 » Despre Intalniri » 0 comentarii
Pe o vreme extrem de frumoasa s-a intimplat aceasta parada la care au venit colegii di judet dar si din Bucuresti, masini multe, lume nu cum ne doream pentru asa eveniment si vreme. Pozele spun mai multe decit vorbele, asa ca sa le lasam sa faca treaba. vezi tot »
Retroparada Toamnei Ploiesti 2018Retroparada Toamnei Ploiesti 2018Retroparada Toamnei Ploiesti 2018
Scris la 07 Octombrie 2018 » Despre Calatorii » 0 comentarii
In fiecare an toamna si primavara facem cite o saptamina de refacere in statiunea Baile Herculane, toamna cu masina de obicei in octombrie, primavara in mai cu motocicleta. Anul acesta a fost rindul Mercedesului C 180, dupa ce anul trecut am fost cu Porsche 944. Aceasta masina este facuta pentru drumuri lungi, este comada, spatioasa, manevrabila, are consum redus si aspect de masina eleganta. Traseul ales a fost clasic pina la Deva, pe drumul vechi, fara autostrada,... vezi tot »
Circuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lungaCircuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lungaCircuit prin tara catre Baile Herculane, prima iesire mai lunga
Scris la 29 Septembrie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Sintem la a doua participare, am fost si in 2015 cu Porsche 924, bine organizat, cu capcane, ne-au incurcat prin Chiajna, Ciorogirla, Ogrezeni, Podisor, Bucsani, Clejani, Ghimpati, Izvoarele, Oncesti, iar la final ne-am reunit la restaurantul Perla pe malul Dunarii. Vremea a fost frumoasa, multi participanti, drumurile bune, gazdele de la Perla ne-au primit cu preparate de peste deosebite, asa ca dupa ce ne-am suparat pe drum aici ne-am linistit, precis revenim. vezi tot »
Raliul Giurgiu, editia XXRaliul Giurgiu, editia XXRaliul Giurgiu, editia XX
Scris la 23 Septembrie 2018 » Despre Expozitii » 0 comentarii
Plecam dimineata pe la 7.30 pentru ca avem 150 km si evenimentul incepe la 9.30, la 9 sintem in Slobozia, dar din nefericire un dobitoc cu un golf 4 ne loveste in spate la scoarul din fata Lidl, care duce catre podul peste Ialomita. Stricaciuni la bara spate, spoiler, panou spate, mergem la politie sa facem actele, terminam la 11 si ajungem la Calarasi cind masinile se intorceau din parada. Orasul este in sarbatoare, prima atestare in 1595, gazde primitoare, peste 30... vezi tot »
Calarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tauCalarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tauCalarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tau
Scris la 17 Septembrie 2018 » Despre Intalniri » 0 comentarii
14-16.09.2018 Retromobil vine in orasul tau - Sebes, editia a II-a, peste 50 masini, multa lume dar nu ca anul trecut, bine organizat, gazdele foarte primitoare si amabile, am avut conditii bune de cazare si foarte bune de masa. Vremea a fost calda foarte placuta pentru acest eveniment, au fost si citeva surprize facute de gazde, am facut o parada prin oras si imprejurimi, am fost premiati pentru participare si primiti pe covorul rosu la final. vezi tot »
Sebes 2018-Retromobil vine in orasul tauSebes 2018-Retromobil vine in orasul tauSebes 2018-Retromobil vine in orasul tau
0 ♥
Jurnalul de bord al masinii:
NirosAke Sorin Gheorghe; Balotesti, Ilfov; Conduc: Volkswagen Golf;
Scris la 10 August 2018 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Cum as putea sa duc aceasta masina la stage 2.Am vb cu multi "oameni priceputi"de la care am auzit multe cum ar fii:ca pana aici pot duce masina adica 200cp,nu se potrivesc alte injectoare pe motorul meu(motor BMN) As dorii niste sfaturi despre cum as putea sa o duc la urmatorul nivel. Ca sa ma intelegeti as dorii sa o duc undeva la 350-400cp. vezi tot »
« Mai noi Mai vechi »
Cauta in jurnalele de bord:
Sesiuni Foto & Video
Planuri de viitor
Modificari & Intretinere
Costuri
Intamplari
Start & Finish
Lifestyle
Altele
Selecteaza tot