Scris la 22 Iulie 2023 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
22.07.2023 pe cel mai frumos circuit auto, puțini concurenți, adică 21, multi veterani, vremea foarte buna, 27g, cind nor cind soare. vezi tot »
Etapa a patra RRR la TMREtapa a patra RRR la TMREtapa a patra RRR la TMR
Scris la 08 Iulie 2023 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Un traseu de carturi, virajul, îngust, am fost primul în toate cursele m-am dat tare, am reușit și o clasare bună. vezi tot »
Scris la 02 Aprilie 2023 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
01.04 prima etapa din 2023, a doua cursa cu noua masina, incepem sa ne acomodam, lume multa, peste 40 echipaje la regularitate, multi concurenti la prima cursa. Vremea buna pina la 12 cind a inceput sa ploua usor, asa ca mergem in cursa 2 pe udatura, adica o lasam mai moale si nu imi iese timpul. Imi place masina, sta bine pe pista, nu am fortat ca alta data cu Porsche, dar am incercat sa fiu mai constant si a iesit bine, in plus am alergat 2 ore si mi-a placut. Anul... vezi tot »
Prima etapa Romanian Retro Racing la MotorParc Romania din AdincataPrima etapa Romanian Retro Racing la MotorParc Romania din AdincataPrima etapa Romanian Retro Racing la MotorParc Romania din Adincata
Scris la 18 Martie 2023 » Despre Calatorii » 0 comentarii
18.03 o dimineata insorita, vreme spre incalzire, hotarim sa plecam sa luam apa minerala de la Covasna, piine, brinzeturi si alte bunatati din zona. Traseul este clasic, Urlati-Cislau-Intorsura Buzaului-Barcani-Covasna, din pacate portiunea dintre Barcani si Zagon nu a fost asfaltata, dar peisajul este minunat. In Buzau drumul este acceptabil, iar in zona lacului Siriu sint 2 semafoare, se lucreaza la ramblarea versantilor, in Covasna drumul este mult mai bun.  Masina... vezi tot »
Scris la 07 Decembrie 2022 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Avind minivacanta de ziua Sf. Andrei si 1-2 Decembrie, ne-am hotarit sa mergem din nou la Iasi sa vedem parada de ziua Romaniei, asa ca pe 30 am plecat pe traseul clasic, prin Focsani-Tecuci-Vaslui-Scinteia-Iasi, in total 350 km. Ne-am cazat la Hotel Ceramica, linga complexul studentesc Tudor si Iulius Mall, un hotel foarte bun si aplasat intr-o zona linistita. Pe 1 Decembrie am fost la parada din fata Palatului Culturii, apoi am mincat renumita fasole cu ciolan de la un... vezi tot »
Scris la 25 Septembrie 2022 » Despre Calatorii » 0 comentarii
16.09 plecam la Constanta pentru 2-3 zile in functie de vreme, cazare la hotel Scala, super locatie. Plaja linga hotel Parc, curata, apa linistita si buna. Simbata noaptea incepe vintul, duminica plecam din aceasta cauza catre Tulcea. Prin Mihail Kogalniceanu-Tirgusor, apoi minunatele chei ale Dobrogei, Ceamurlia si Jurilovca, Enisala cu cetatea din deal si Tulcea. In Tulcea ne cazam la Egreta, ne plimbam pe faleza in constructie, mincam o ciorba de peste si cel mai bun... vezi tot »
La mare la soare in septembrie.La mare la soare in septembrie.La mare la soare in septembrie.
Scris la 05 Noiembrie 2021 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Anul acesta am participat la toate cele 6 etape ale campionatului, 3 la Motorpark Adincata, 1 la Circuitul Titi Aur Crevedia, 2 la cel mai frumos circuit din tara, Transilvania Motor Ring, sint foarte bucuros ca am realizat la toate printre primi timpi pe tur, mai putin constanta, dar nu conteaza, cind intru pe circuit imi doresc sa scot maxim din masina si sa-mi ating limitele ca pilot. De cela mai multe ori am scos timpi mai buni decit multi de la viteza, imi doresc sa... vezi tot »
Scris la 07 Iulie 2021 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Am primit cadou de la colegii mei un sfirsit de saptamina la hotelul Caprioara din Covasna, odihna si relaxare in complexul spa. Drumul pina in oras din pacate nu are multe optiuni, cea mai scurta trece prin Buda Craciunesti, o portiune de 5 km neasfaltat, aflat in curs de amenajare, se lucreaza la pregatirea terasamentului. Apoi se continua pe Valea Buzaului prin Cislau-Patirlagele-Nehoiu, pe malul lacului Siriu spre Intorsura Buzaului. Am oprit pe merginea drumului la... vezi tot »
In Covasna la hotel CaprioaraIn Covasna la hotel CaprioaraIn Covasna la hotel Caprioara
Scris la 08 Mai 2021 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
A început campionatul in 17.04 la Motorpark Adincata, apoi etapă a doua în 01.05 la ATA, multe masini si motociclete, o competiție antrenată la care regularitatea imi da multa bătaie de cap, pentru mine viteza este importanta. Scot la fiecare cursa cel mai rapid tur, la MPR 2,30, la ATA 1 min. vezi tot »
Romania Retro RacingRomania Retro RacingRomania Retro Racing
Scris la 14 Februarie 2021 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Pentru ca am fost de revelion si ne-a placut, pentru ca finii nostri ne-au facut cadou un voucer pentru Ziua indragostitilor la Complexul Cozia, pentru ca nu am  mai schiat din 2019, pentru ca mi-a placut pirtia de la Vidra unde am fost in 2014 si pentru ca trebuia sa probez casca de schi cadou de la colegii mei draguti, am plecat joi pe la 16 catre Rm. Vilcea. Din cauza aglomeratiei de pe traseu si a pauzei de mici de la Dedulesti am ajuns la hotelul Oltul pe la 21.... vezi tot »
Laschi si spa in ValceaLaschi si spa in ValceaLaschi si spa in Valcea
1 ♥
Jurnalul de bord al mașinii:
Opris Bogdan Laurentiu Opris; Bucuresti; Conduc: Renault Megane; Am condus: Dacia Solenza
Scris la 30 Decembrie 2020 » Despre Pictorial » 0 comentarii
Am ajuns și noi dupa 15 ani de activitate la 23500 km. De la ultima relatare sa m-ai stricat pompa inalta presiune motorina si alternator 1840 lei cost vezi tot »
Mici îmbunătățiriMici îmbunătățiriMici îmbunătățiri
Scris la 30 Octombrie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Dupa mine cel mai frumos circuit pe care am alergat, am prins la inceput ploaie, adica in turele de antrenament, apoi in prima cursa semi ud iar in ultima asfalt uscat si soare cu dinti si putin vint. Ca de obicei fara constanta dar cu cele mai rapide ture pe circuit, din ce imi aduc aminte 2.32, m-am dat la maxim, masina se comporta excelent. vezi tot »
Etapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMREtapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMREtapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMR
Scris la 10 August 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
9.08.20 ca de obicei la Adincata, caldura mare, noroc cu vintul care a mai atenuat zaduful, pentru prima data doar noi pe circuit fara alte competitii adiacente, dar cu sectiunea moto la prima editie. Multe masini la regularitate, putine la viteza, la fel si moto. S-a alergat in sensul orar. Pe locul 3 cel mai bun timp la fiecare mansa, am avut ca adversari directi 2 Porsche 911. Am pornit cu 2,34 la antrenament, apoi 2,33 in cursa 1 si iar 2,34 in cursa 2, viteze medii... vezi tot »
Etapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro Racing
Scris la 11 Iulie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
O nouă întîlnire cu circuitul, de tata asta in sens invers, căldură mare, mulți participanți, un eveniment reusit si foarte frumos, eu ma simt excelent pe pista. vezi tot »
Etapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania Adincata
Scris la 20 Iunie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Simbata 20.06, vreme excelenta pentru circuit, lume multa, masini gramada, istorice la viteza si regularitate, de stada la Open. 3 Manse, una de antrenament si 2 de concurs, iar cele de concurs au fost o noutate, cu plecare de pe grila de start, mai interesant. O sa urmeze si alte surprize, parcurgerea in sens invers, traseu mai redus , o sa avem si o cursa la Tirgu Mures, daca se repara circuitul. M-am dat ca de obicei, la maxim cit poate masina sau cit o pot conduce... vezi tot »
Etapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania Adincata
Scris la 31 Mai 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima iesire din acest an a fost pe circuit, am facut teste de viteza cu noua achizitie, se comporta foarte bine, am reusit sa fac al doilea timp in cele trei manse. La ultima chiar pe asfalt ud, dar am reusit sa o si intorc la 180 gr. intr-un viraj pe care nu il stapinesc nici cum, cel in care se termina filmarea. vezi tot »
Test Motopark AdincataTest Motopark AdincataTest Motopark Adincata
1 ♥
Jurnalul de bord al mașinii:
GAGARIN1965 Gagarin Iuri; Rasnov, Brasov; Conduc: Suzuki SX4; Am condus: Ford Focus C-Max
Scris la 10 Martie 2020 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Ford Focus C-Max 1.6 benzina, al doilea proprietar, eventual program rabla. vezi tot »
Vreau sa vand masinaVreau sa vand masinaVreau sa vand masina
Scris la 06 Noiembrie 2019 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Pentru noi Saptamina de Refacere este principala activitate turistica primavara si toamna, in  primul rind pentru relaxare si tratament, dar si pentru cost, 900 lei cu MD si 3 proceduri de fiecare/zi, 6 nopti cazare. Am ales din nou Baile Herculane, venim aici din 2010 cel putin o data pe an, sintem ca acasa, ne simtim bine, sintem apropiati de personal si cunoastem procedurile. Am pornit catre Hunedoara duminica in 3.11, mergem prin Predeal-Risnov-Sibiu-Deva-Hunedoara,... vezi tot »
In Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile HerculaneIn Banat la plimbare si la tratament, destinatie Baile Herculane
Scris la 28 Octombrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Vreme excelenta pentru alergare pe circuit, multi participanti si spectatori, cele mai multe au fost masinile Porsche, 3-911, 2-924 si 4-944. A fost o competitie bine organizata, antrenanta, rezultatele au fost foarte strinse, a contat fiecare sutime sau zecime de secunda. Noi ca de obicei ne-am dat tare, am avut la fiecare intrare al doilea cel mai rapid tur de circuit, cel mai bun timp realizat pe tur a fost 2.44.605, iar lungimea traseului este de 4129 m, asta inseamna... vezi tot »
Romanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark Adincata
Scris la 29 Septembrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Ultimul raliu din calendarul competitiilor RCR si cel mai vechi ca si traditie a debutat pe o vreme excelenta, cu plecare de la Mall Vitan. Startul s-a dat incepind cu ora 10, am plecat cu incredere, dar la podul catre Piata Sudului in loc sa facem pe linga prin dreapta si sa intram sub pod ca sa facem stinga, am urcat si am fost nevoiti sa ne intoarcem, adica am pierdut timp. A trebuit sa tragem tare, am intirziat putin la PS si de aici penalizari si multi nervi pentru... vezi tot »
Raliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXI
« Mai noi Mai vechi »
Sesiuni Foto & Video
Planuri de viitor
Modificari & Intretinere
Costuri
Intamplari
Start & Finish
Lifestyle
Altele