Scris la 08 Mai 2021 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
A început campionatul in 17.04 la Motorpark Adincata, apoi etapă a doua în 01.05 la ATA, multe masini si motociclete, o competiție antrenată la care regularitatea imi da multa bătaie de cap, pentru mine viteza este importanta. Scot la fiecare cursa cel mai rapid tur, la MPR 2,30, la ATA 1 min. vezi tot »
Romania Retro RacingRomania Retro RacingRomania Retro Racing
Scris la 30 Octombrie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Dupa mine cel mai frumos circuit pe care am alergat, am prins la inceput ploaie, adica in turele de antrenament, apoi in prima cursa semi ud iar in ultima asfalt uscat si soare cu dinti si putin vint. Ca de obicei fara constanta dar cu cele mai rapide ture pe circuit, din ce imi aduc aminte 2.32, m-am dat la maxim, masina se comporta excelent. vezi tot »
Etapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMREtapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMREtapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMR
Scris la 10 August 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
9.08.20 ca de obicei la Adincata, caldura mare, noroc cu vintul care a mai atenuat zaduful, pentru prima data doar noi pe circuit fara alte competitii adiacente, dar cu sectiunea moto la prima editie. Multe masini la regularitate, putine la viteza, la fel si moto. S-a alergat in sensul orar. Pe locul 3 cel mai bun timp la fiecare mansa, am avut ca adversari directi 2 Porsche 911. Am pornit cu 2,34 la antrenament, apoi 2,33 in cursa 1 si iar 2,34 in cursa 2, viteze medii... vezi tot »
Etapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro Racing
Scris la 11 Iulie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
O nouă întîlnire cu circuitul, de tata asta in sens invers, căldură mare, mulți participanți, un eveniment reusit si foarte frumos, eu ma simt excelent pe pista. vezi tot »
Etapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania Adincata
Scris la 20 Iunie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Simbata 20.06, vreme excelenta pentru circuit, lume multa, masini gramada, istorice la viteza si regularitate, de stada la Open. 3 Manse, una de antrenament si 2 de concurs, iar cele de concurs au fost o noutate, cu plecare de pe grila de start, mai interesant. O sa urmeze si alte surprize, parcurgerea in sens invers, traseu mai redus , o sa avem si o cursa la Tirgu Mures, daca se repara circuitul. M-am dat ca de obicei, la maxim cit poate masina sau cit o pot conduce... vezi tot »
Etapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania Adincata
Scris la 31 Mai 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima iesire din acest an a fost pe circuit, am facut teste de viteza cu noua achizitie, se comporta foarte bine, am reusit sa fac al doilea timp in cele trei manse. La ultima chiar pe asfalt ud, dar am reusit sa o si intorc la 180 gr. intr-un viraj pe care nu il stapinesc nici cum, cel in care se termina filmarea. vezi tot »
Test Motopark AdincataTest Motopark AdincataTest Motopark Adincata
Scris la 28 Octombrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Vreme excelenta pentru alergare pe circuit, multi participanti si spectatori, cele mai multe au fost masinile Porsche, 3-911, 2-924 si 4-944. A fost o competitie bine organizata, antrenanta, rezultatele au fost foarte strinse, a contat fiecare sutime sau zecime de secunda. Noi ca de obicei ne-am dat tare, am avut la fiecare intrare al doilea cel mai rapid tur de circuit, cel mai bun timp realizat pe tur a fost 2.44.605, iar lungimea traseului este de 4129 m, asta inseamna... vezi tot »
Romanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark AdincataRomanian Retro Racing etapele 5 si 6 2019 Motorpark Adincata
Scris la 29 Septembrie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Ultimul raliu din calendarul competitiilor RCR si cel mai vechi ca si traditie a debutat pe o vreme excelenta, cu plecare de la Mall Vitan. Startul s-a dat incepind cu ora 10, am plecat cu incredere, dar la podul catre Piata Sudului in loc sa facem pe linga prin dreapta si sa intram sub pod ca sa facem stinga, am urcat si am fost nevoiti sa ne intoarcem, adica am pierdut timp. A trebuit sa tragem tare, am intirziat putin la PS si de aici penalizari si multi nervi pentru... vezi tot »
Raliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXIRaliu Memorial Giurgiu 1904 - editia XXI
Scris la 17 Iulie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
6-7 iulie la Cerghid pe Transilvania Motor Ring, vreme frumoasa, simbata foarte cald, duminica si citeva reprize de ploaie dar fara sa afecteze cursele. Retromobil Fest are 2 categorii Regularitate si Viteza pe circuit, la cere participa autoturismele omologate si cu dotari specifice. Circuitul este foarte frumos, are 2 ace de par, din care unul pe coborire, 2 sicane, citeva curbe, este o zona de urcare, are portiuni de viteza mare in afara liniei drepte de la standuri,... vezi tot »
Retromobil Fest 2019Retromobil Fest 2019Retromobil Fest 2019
Scris la 10 Iunie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
7-8 iunie 2019, in judetul Neamt a inceput din Roman si a urmat traseul de mai jos, au fost peste 350 km pe drumuri bune si foarte bune, cu mici exceptii neinsemnate. Peisaje si locuri pitoresti, oameni foarte primitori, mai ales gazdele noastre, ne-a placut evenimentul la fel ca si celelalte 2 la care am participat pina acum Bacau si Suceava.... vezi tot »
Moldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul NeamtMoldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul NeamtMoldoca Classic Rally 2019, editia a V-a, judetul Neamt
Scris la 31 Mai 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Facind ordine in poze si rememorind evenimentele din 2018, am descoperit ca aceast eveniment nu are jurnal in istoria masinii, asa ca iata citeva poze si cuvinte despre raliu. Am inceput in autogara Falticeni, ne-am indreptat catre Suceava prin Berchisesti, unde am gresit trecerea pe sub calea ferata si de aici am ratat proba. A urmat etapa 2 Suceava-Radauti, prin Costina, unde din cauza unui accident drumul era inchis, asa ca am mai ratat o proba speciala. Pauza de... vezi tot »
Moldova Classic Rally 2018 in judetul SuceavaMoldova Classic Rally 2018 in judetul SuceavaMoldova Classic Rally 2018 in judetul Suceava
Scris la 26 Martie 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
In 23-24.03 am fost la prima actiune din acest an cu noua achizitie, la primele 2 etape din campionatul national de regularitate pe circuitul MotorParc Adincata. Au fost multi competitori, mai ales simbata dar si foarte multi spectatori, veniti cu toate felurile de mijloace de transport : biciclete, moto, autoturisme, parcarile fiind pline. Masinile inscrise in concurs au fost foarte variate, Daciile 1100 si 1300 fiind cele mai multe, apoi Porsche, Fiat, Morgan, BMW,... vezi tot »
MotorParck RomaniaMotorParck RomaniaMotorParck Romania
Scris la 29 Septembrie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Sintem la a doua participare, am fost si in 2015 cu Porsche 924, bine organizat, cu capcane, ne-au incurcat prin Chiajna, Ciorogirla, Ogrezeni, Podisor, Bucsani, Clejani, Ghimpati, Izvoarele, Oncesti, iar la final ne-am reunit la restaurantul Perla pe malul Dunarii. Vremea a fost frumoasa, multi participanti, drumurile bune, gazdele de la Perla ne-au primit cu preparate de peste deosebite, asa ca dupa ce ne-am suparat pe drum aici ne-am linistit, precis revenim. vezi tot »
Raliul Giurgiu, editia XXRaliul Giurgiu, editia XXRaliul Giurgiu, editia XX
Scris la 14 Iulie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Azi a inceput Retro Fest, multe maini, putine ture, caldura mare, multe ore de asteptare, fata de Moto Park Adincata este o gluma proasta. Mergem si miine pentru cursa finala, azi am iesit foarte bine, 1.08 un timp bun pentru calificari si pozitionare pe grila, miine trebuie sa face in jur de 1,16. Duminica nu ne-a iesit concursul, cu toate ca ne-am calificat in prima grupa valorica, am gresit pornirea ceasului si de aici totul a fost vraiste, plus ca eram 8 masini... vezi tot »
Retro Fest 2018, ATA CrevediaRetro Fest 2018, ATA CrevediaRetro Fest 2018, ATA Crevedia
Scris la 23 Iunie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima participare a inceput cu o ploaie adevarata pe care am asteptat-o de 3 luni, am mers pina la circuit si nu ne mergeau stergatoarele, a fost greu, credeam ca nu se opreste, nu cunosteam locurile, regulile, dar cu ajutorul colegilor de la Retromobil ne-am integrat. Prima intra a fost pe ploaie, fara stergatoare, dar s-a oprit repede si am mers bine, in antrenamente, constant, in jur de 3,20 chiar daca ne-au incurcat citeva masini mai lente. Dupa prinz am intrat la... vezi tot »
Motorparc Adincata 2018Motorparc Adincata 2018Motorparc Adincata 2018
Scris la 18 Iunie 2017 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Imi doream sa particip la un nou raliu, dupa multa munca la masini si am ales Bacaul, o zona frumoasa cu oameni calzi si primitori. Din pacate uni colegi si arbitri au considerat ca pot schimba regulile jocului si pot aranja rezultatele dupa bunul lor plac si interese. Asa ca s-a denaturat o frumoasa competitie schimbind incadrarea masinilor in clase ca sa poata cistiga. Ca exemplu au pus un Vw Passat B1 ca fiind fabricat in 1983 (clasa H), si l-au scos pe primul loc cu... vezi tot »
Moldova Classic Rally (Bacau - Etapa a III-a a C. regularitate)Moldova Classic Rally (Bacau - Etapa a III-a a C. regularitate)Moldova Classic Rally (Bacau - Etapa a III-a a C. regularitate)
Scris la 01 August 2016 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
In perioada 29-31.07.16 am participat la Raliul Transalpina, impreuna cu multi alti pasionati de autoturisme istorice, au fost in jur de 30 echipaje. Cazarea a fost organizata la Hotel Paring in Olanesti, iar simbata masa festiva a fost servita in restaurantul Stogu.... vezi tot »
Raliul TransalpinaRaliul TransalpinaRaliul Transalpina
Scris la 12 Iulie 2016 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
A doua participare pe circuitul Titi Aur, de data acesta cu un Porsche mai pregatit pentru acest gen de conpetitii si mai aproape de pretentiile mele de la o masina sport. 2 zile de incintare, o vreme minunata, multi participanti, dublu fata de anul trecut, mai multe evenimente organizate in paralel, dar mai putini spectatori, poate si din cauza ca evenimentul nu a avut parte de promovare deosebita la in special la TV nici in timpul desfasurarii, nici la final. Pentru... vezi tot »
Retromobil Fest - Autodrom Titi AurRetromobil Fest - Autodrom Titi AurRetromobil Fest - Autodrom Titi Aur
Scris la 26 Septembrie 2015 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Astazi am participat la Raliul Memorialul Giurgiu,ne-a placut, invatam din fiecare participare, dar sintem departe de ce ne dorim, cred ca cu broscuta sa fin la anul mai buni. vezi tot »
Raliul Memorialul Giurgiu, editia XVII-aRaliul Memorialul Giurgiu, editia XVII-aRaliul Memorialul Giurgiu, editia XVII-a
Scris la 24 August 2015 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Dupa primul raliu sint impresionat de orasul Sibiu si imprejurimi, care traiesc efervescent, este alta lume si viata fata de regat, apoi de organizare, au adus atitea echipaje, echipe tehnice, observatori, arbitrii, au ales un traseu reprezentativ pentru zona, felicitari.Ma declar nemultumit totusi de pegatirea noastra pentru raliu, de lipsa de indrumarea din parte organizatorilor si a arbitrilor, majoritatea dintre noi fiind la prima experinta si nu am avut de la cine sa... vezi tot »
Sibiu Rally Challenge 2015Sibiu Rally Challenge 2015Sibiu Rally Challenge 2015
« Mai noi Mai vechi »
Sesiuni Foto & Video
Planuri de viitor
Modificari & Intretinere
Costuri
Intamplari
Start & Finish
Lifestyle
Altele