Retromobil Fest - Autodrom Titi Aur
Scris la 12 Iulie 2016 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii

A doua participare pe circuitul Titi Aur, de data acesta cu un Porsche mai pregatit pentru acest gen de conpetitii si mai aproape de pretentiile mele de la o masina sport.

2 zile de incintare, o vreme minunata, multi participanti, dublu fata de anul trecut, mai multe evenimente organizate in paralel, dar mai putini spectatori, poate si din cauza ca evenimentul nu a avut parte de promovare deosebita la in special la TV nici in timpul desfasurarii, nici la final.

Pentru GP Clasic au fost 2 sesiuni a cite 5 tururi cronometrate, una de antrenament simbata si una pentru concurs duminica, in fiecare mansa participind 6 masini. Simbata am fost alaturi de Mercedes 380, Dacia 1300, Oldsmobil, Ford si BMW 316 Rechin, m-a depasit BMW-ul, eu le-am depasit pe celelalte, 6min si 42 s pentru cele 5 ture, am fortat putin sa vedem cum ne descurcam.

Duminica in aceeasi formula, dar fara BMW, am lasat-o mai incet, 7 min, dar nu stiu cum a fost cu constanta, nu am avut un cronometru corespunzator, asteptam rezultatele.

Costuri: 250 Lei
Data evenimentului: 09 Iulie 2016
Kilometrajul mașinii: 171000 km


0
« Articol mai nou Articol mai vechi »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz