Jurnal de bord 11 articole

Scris la 31 Mai 2019 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Facind ordine in poze si rememorind evenimentele din 2018, am descoperit ca aceast eveniment nu are jurnal in istoria masinii, asa ca iata citeva poze si cuvinte despre raliu. Am inceput in autogara Falticeni, ne-am indreptat catre Suceava prin Berchisesti, unde am gresit trecerea pe sub calea ferata si de aici am ratat proba. A urmat etapa 2 Suceava-Radauti, prin Costina, unde din cauza unui accident drumul era inchis, asa ca am mai ratat o proba speciala. Pauza de... vezi tot »
Moldova Classic Rally 2018 in judetul SuceavaMoldova Classic Rally 2018 in judetul Suceava
Scris la 16 Noiembrie 2018 » Despre Intalniri » 0 comentarii
Pe o vreme extrem de frumoasa s-a intimplat aceasta parada la care au venit colegii di judet dar si din Bucuresti, masini multe, lume nu cum ne doream pentru asa eveniment si vreme. Pozele spun mai multe decit vorbele, asa ca sa le lasam sa faca treaba. vezi tot »
Retroparada Toamnei Ploiesti 2018Retroparada Toamnei Ploiesti 2018
Scris la 29 Septembrie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Sintem la a doua participare, am fost si in 2015 cu Porsche 924, bine organizat, cu capcane, ne-au incurcat prin Chiajna, Ciorogirla, Ogrezeni, Podisor, Bucsani, Clejani, Ghimpati, Izvoarele, Oncesti, iar la final ne-am reunit la restaurantul Perla pe malul Dunarii. Vremea a fost frumoasa, multi participanti, drumurile bune, gazdele de la Perla ne-au primit cu preparate de peste deosebite, asa ca dupa ce ne-am suparat pe drum aici ne-am linistit, precis revenim. vezi tot »
Raliul Giurgiu, editia XXRaliul Giurgiu, editia XX
Scris la 23 Septembrie 2018 » Despre Expozitii » 0 comentarii
Plecam dimineata pe la 7.30 pentru ca avem 150 km si evenimentul incepe la 9.30, la 9 sintem in Slobozia, dar din nefericire un dobitoc cu un golf 4 ne loveste in spate la scoarul din fata Lidl, care duce catre podul peste Ialomita. Stricaciuni la bara spate, spoiler, panou spate, mergem la politie sa facem actele, terminam la 11 si ajungem la Calarasi cind masinile se intorceau din parada. Orasul este in sarbatoare, prima atestare in 1595, gazde primitoare, peste 30... vezi tot »
Calarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tauCalarasi 2018 - Retromobil vine in orasul tau
Scris la 17 Septembrie 2018 » Despre Intalniri » 0 comentarii
14-16.09.2018 Retromobil vine in orasul tau - Sebes, editia a II-a, peste 50 masini, multa lume dar nu ca anul trecut, bine organizat, gazdele foarte primitoare si amabile, am avut conditii bune de cazare si foarte bune de masa. Vremea a fost calda foarte placuta pentru acest eveniment, au fost si citeva surprize facute de gazde, am facut o parada prin oras si imprejurimi, am fost premiati pentru participare si primiti pe covorul rosu la final. vezi tot »
Sebes 2018-Retromobil vine in orasul tauSebes 2018-Retromobil vine in orasul tau
Scris la 14 Iulie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Azi a inceput Retro Fest, multe maini, putine ture, caldura mare, multe ore de asteptare, fata de Moto Park Adincata este o gluma proasta. Mergem si miine pentru cursa finala, azi am iesit foarte bine, 1.08 un timp bun pentru calificari si pozitionare pe grila, miine trebuie sa face in jur de 1,16. Duminica nu ne-a iesit concursul, cu toate ca ne-am calificat in prima grupa valorica, am gresit pornirea ceasului si de aici totul a fost vraiste, plus ca eram 8 masini... vezi tot »
Retro Fest 2018, ATA CrevediaRetro Fest 2018, ATA Crevedia
Scris la 23 Iunie 2018 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima participare a inceput cu o ploaie adevarata pe care am asteptat-o de 3 luni, am mers pina la circuit si nu ne mergeau stergatoarele, a fost greu, credeam ca nu se opreste, nu cunosteam locurile, regulile, dar cu ajutorul colegilor de la Retromobil ne-am integrat. Prima intra a fost pe ploaie, fara stergatoare, dar s-a oprit repede si am mers bine, in antrenamente, constant, in jur de 3,20 chiar daca ne-au incurcat citeva masini mai lente. Dupa prinz am intrat la... vezi tot »
Motorparc Adincata 2018Motorparc Adincata 2018
Scris la 20 Septembrie 2017 » Despre Intalniri » 0 comentarii
O intilnire cu un oras in care se imbina vechiul cu noul, cladirile vechi din centru sint renovate, dar multe nelocuite, o vreme foarte calda si insorita, orasul este sufocat din cauza traficului catre Transalpina sau Hunedoara. Am fost primiti foarte bine de organizatori, cazati in cele mai frumoase hoteluri din oras, masa in ambele seri asigurata si oficiala, prezentarea masinilor simbata facuta de Roxana Ciuhulescu, lumea curioasa, multi privitori, un eveniment... vezi tot »
Retromobil vine in orasul tau - Sebes 15-17.09Retromobil vine in orasul tau - Sebes 15-17.09
Scris la 18 Iunie 2017 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Imi doream sa particip la un nou raliu, dupa multa munca la masini si am ales Bacaul, o zona frumoasa cu oameni calzi si primitori. Din pacate uni colegi si arbitri au considerat ca pot schimba regulile jocului si pot aranja rezultatele dupa bunul lor plac si interese. Asa ca s-a denaturat o frumoasa competitie schimbind incadrarea masinilor in clase ca sa poata cistiga. Ca exemplu au pus un Vw Passat B1 ca fiind fabricat in 1983 (clasa H), si l-au scos pe primul loc cu... vezi tot »
Moldova Classic Rally (Bacau - Etapa a III-a a C. regularitate)Moldova Classic Rally (Bacau - Etapa a III-a a C. regularitate)
Scris la 01 August 2016 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
In perioada 29-31.07.16 am participat la Raliul Transalpina, impreuna cu multi alti pasionati de autoturisme istorice, au fost in jur de 30 echipaje. Cazarea a fost organizata la Hotel Paring in Olanesti, iar simbata masa festiva a fost servita in restaurantul Stogu.... vezi tot »
Raliul TransalpinaRaliul Transalpina
Scris la 12 Iulie 2016 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
A doua participare pe circuitul Titi Aur, de data acesta cu un Porsche mai pregatit pentru acest gen de conpetitii si mai aproape de pretentiile mele de la o masina sport. 2 zile de incintare, o vreme minunata, multi participanti, dublu fata de anul trecut, mai multe evenimente organizate in paralel, dar mai putini spectatori, poate si din cauza ca evenimentul nu a avut parte de promovare deosebita la in special la TV nici in timpul desfasurarii, nici la final.... vezi tot »
Retromobil Fest - Autodrom Titi AurRetromobil Fest - Autodrom Titi Aur