Rally-uri din 2018

Scris la 11 Iunie 2018

Anul acesta mi-am propus mai multe raliuri, mai ales ca nu se repeta, Moldova Rally a fost la Suceava, iar la Castel Classic Rally de la Tg Mures nu am mai participat in alti ani asa ca acum nu l-am ratat. Mai jos citeva poze de la cele 2 evenimente.

In timp au fost mai multe, incepind cu Raliul Sibiului in 2015, apoi Raliul Giurgiu in acelasi an, in 2016 Raliul Transalpina si Kronstad de la Brasov, apoi Raliul Moldovei de la Bacau de anul trecut unde am obtinut locul I la clasa noastra si 11 in clasamentul general din peste 50 masini, cel mai bun rezultat de pina acum.

Competitiile sint interesante, te pun la mare incercare, trebuie sa fii atent la traseu, Road Book, indicatiile din foaia de parcurs, viteza de deplasare si timp, copilotul are cea mai grea misiune, face calcule sa stim la cit trebuie sa trecem prin punctele de control, cu ce viteza sa mergem, sa descopere capcanele pregatite de organizatori si multe altele(apa, cafea, etc.). In cele 2 zile de concurs facem peste 320 km, sint importante orientarea in teren, constanta, respectarea timpilor de plecare si de sosire in probele speciale, starea masinii ca sa nu ramii in pana pe coclauri, si multe altele.

0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz