Primul drum cu permisul in buzunar !

Scris la 03 August 2015 » 1 comentarii

  Nu am talent de narator dar vreau sa impartasesc primele emotii cu volanul in mana fara persoana din dreapta care sa imi spuna ce sa fac sau fara politaiul care putea sau nu sa imi dea permisul ! 

 Vineri dimineata 31.08.2015, o dimineata cam racoroasa pe la 05:00 am coborat bagajele si am urcat la bordul unui Opel astra H combi 2007 1.7 diesel...Toate bune si frumoase, am mers pe traseul sugerat de GPS ca doar suntem in era Smartphone...Iuliu maniu - Stefan Cel Mare - Iancului - Pantelimon - Branesti - Fundulea - A2 si de aici dai bataie tata ! Pe langa faptul ca a fost prima data cand am pus piciorul pe diesel desi eu am tot condus numai 1.2i ; 1.6 16v si 1.8i, am inteles de ce unii au mania motoarelor D...Mi-am schimbat sincer orientarea din E46 320 Coupe in X5 E53 3.0D (inca sunt indecis) !

 A fost frumos desi am dat de un idiot care mi-a cam dat panica la un moment dat cu un opel corsa C gri PH 142 DAN... care facea depasiri pe langa mine la muchie iar intra in spatele meu iar ma depasea si la un moment da a inceput sa croseteze

 Eu am mers linistit fara depasiri 100km/h constant au fost situatii cand am sesizat ca a fost ok viteza pentru ca au fost necesare niste franari bruste din scurt (deh am prins coada la pod si niste lucrari si toata lumea se ducea tare si opreau brusc...)

 In rest m-am plimbat prin statiunea eforie nord unde in centru un alt retardat cu polo mi-a iesit fix in fata nu siu ce a fost in capul lui si avea pretentia sa ma parchez ca sa treaca el de mine....a incurcat tot traficul cu prostia lui insa sper ca a invatat ceva !

 

Azi m-am intors acasa un drum mai lin mai linistit si mai frumos ! Urez tuturor pe aceasta cale sa aiba multi KM fara incidente si sa isi tina permisul numai in buzunar ! STOP ACCIDENTELOR ! VIATA ARE PRIORITATE !

Nu va mai mirati ca romanica e nu stiu cum pentru ca daca majoritatea ar respecta regulamentul am avea un trafic mult mai linistit si mai ok !  

0

Comentarii 2

Comentează:
Salut,vad ca ai facut botezul asfaltului cu un drum la mare si ai prins the worst pentru ca weekendul in plin sezon e criminal.Bizonii cu care te-ai intalnit pe drum sunt omniprezenti,inarmeaza-te cu rabdare ca vei avea nevoie.Vei intalni "jmecheri",ädevarati","reisari".Fauna asta de cocalari este inepuizabila.In afara localitatii cei mai rai sunt soferii de camion si prostovanii cu tigai rupte.Imi place stilul tau de scris,nu trebuie aplecare lirica pentru a prezenta realitatea.Asa cum ai spus daca majoritatea ar respecta regulamentul,drumurile ar fi mult mai sigure.I-ti urez din suflet sa ramai determinat in alegerea legalitatii in detrimentul cocalariei si imi doresc din suflet sa ma intalnesc pe drum numai cu soferi asemenea tie.Mult succes si km multi fara incitente iti doresc,
Scris pe 04 August 2015, ora 09:07  Răspunde 10
In scoala, instructorul ma intreba de ce calc ambreiajul cand imi sare unu pe banda sau cand unu incearca sa imi taie calea.... Eu i spuneam ca ma pregatesc pentru ca in caz ca trebuie sa franez sa nu imi moara si motorul si mi-a spus ca daca merg cu o viteza cu 10 km/h sub cea inscrisa pe panou (vorbim de la viteze de 60 km/h+) mereu o sa am timp sa franez si chiar daca nu o sa reusesc si o sa intru in respectivul iar eu am circulat cu viteza mai mica dec at pe panou si am respectat regulamentul vinovat o sa cada el ! Ei bine eu totusi nu as vrea sa intru innimeni, chiar daca multi ar merita asta, insa ma gandesc totusi ca masina mea are de suferit nu a lui....

Doamne ajuta in privinta ultimului paragraf pe care l-ai scris cu intalnitul soferilor si iti doresc din suflet sa te intorci mereu acasa asa cum ai plecat, cu zambetul pe buze ! Codusul ar trebui sa fie o placere nu un stres...
Scris pe 04 August 2015, ora 11:53  Răspunde 00
Raportează abuz

SUBIECTE DIN BLOG

ALTE ARTICOLE DIN BLOG