Ma dau pe VAG...nu stiu daca ma tem sau ma bucure !

Scris la 12 Septembrie 2015 » 1 comentarii

   Am permisul de curand si nu am apucat sa conduc mult...si nu am condus cine stie ce masini...Astfel cum BMW-ul meu mai are de asteptat pana in vara cand vede capitala am decis sa imi iau o cutie de chibrituri cu care sa ma invat putin sa imi fac putina mana si chiar daca o ating nu plang... Initial aveam buget de 2500 lei dar au intervenit problemele si bugetul a mai scazut... Gasisem o calibra motor 2.0 benzina dar am zis ca mai bine de banii aia dau fuga in bihor fac BMW-ul si stiu o treaba....Am trecut de la calibra aia la multe masini gasisem si un 525 disel dar nu cred ca ma pot impaca cu diselu adica cel putin la inceput nu pot merge pe o masna diesel pentru ca am greseli pe care dieselu nu mi le iarta gen am facut dreapta nu am trecut din 3 in 2 iar dieselu nu mai accelereaza deloc...am patito cu 2 masini credeam ca doar prima are cancer la motor...Trec peste (masina visurilor este un touareg 2.5 TDI)m deci sper sa ma invat cu diesel sau o sa raman toata viata pe benzinare...

  In cautarea mea disperata a unei masini potivie ramasesem la gol 3 1.8 sau 1.6 dar brusc bugetul meu a scazut cu vre-o mie de lei...fapt ce ma deprimat asa ca am inceput sa filtrez masinie in pretul asta am 1700 lei si nici o masina accesibila, cand a aparut ca de nicaieri un golf 2 in 5 usi (mi-am  dorit ca daca ar fi o masina mica sa fie in 4 usi pentru confort pentru ca am bimmer'u care e coupe ! 

 

     Astept cu nerabdare ziua de marti sa inru in posesia patrupedului cu motor de 1.6 benzina frantuzoica si cu probleme la picorul stanga fata (rulmentul...) Sper sa ma impac cu ea si sa imi fac treaba...nu imi trebuiesc hp multi fite si figuri si oricum sunt genul de pusti old school (daca as fi gasit in banii astia imi cumparam masina mea preferata dacia 1410 sport- in 2 usi....)

0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii 2

Comentează:
Golf 3 la 1500 lei.mmm stii nu prea suna optimist prin prisma a ce vad pe sosea.Dar daca vrei sa te scoata din iarna e in regula,daca motorul si cutia nu sunt daramate si baga caldura nu vad impedimentul.Palierul asta de pret nu prea abunda de oferte de incredere dar din timp in timp mai pica ceva.Bafta si verifica masina bine chiar daca e ieftina.
Scris pe 13 Septembrie 2015, ora 09:41  Răspunde 00
Este vorba de un golf 2 ! Cam la pretul asta il gasesti pe net masina e ok motorul nu prea se aude (ma asteptam sa oracaie evacuarea...dar e super silentios) Nu are probleme cu rugina absolut deloc o sa bag niste poze cu el maine ! Necesita mici chestii cum ar fi un CD player si rulmentul la roata stanga care huruie si il voi inlocui imediat dupa achizitie (maine) !
Scris pe 14 Septembrie 2015, ora 11:27  Răspunde 00
Raportează abuz

SUBIECTE DIN BLOG

ALTE ARTICOLE DIN BLOG