Al treilea pas............
Scris la 05 Mai 2015 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii

Salut,

am cheltui ceva bani si probleme tot mai apar.

Am schimbat toate bratele pe fata, capetele de bara, bucse bara torsiune.

Totul botul este nou. Mai trebuie suspensie cu un drop nesimtiti de 60 mm si bucse cap telescop.

Piesele au costat o caruta de bani. Am cumparat totul de la lemforder numai la capatii de bara m-am zgarcit si am luat meyle. Sapt asta trebuie sa-i fac unghiurile ca trage acum stanga destul de tare.

Am rezolvat si problema cu ventilatorul. Am cumparat un vasco complet din shrot. L-am luat de E39 ca sa fie mai nou. Am reparat si termocupla. Deci acuma chiar nu o sa mai fiarba apa niciodata. Trebuie sa schimb carcasa de termostat  (cumpar una de alu), termostatul, pompa de apa, cureaua de accesorii si cateva furtune. Mi sa spart din pacate un furtun de apa care duce apa la clapeta de accelaratie. L-am scurtat acuma dar cam toate furtunele sunt duse. Ma gandesc sa investesc in viitor intr-un set de furtune de silicon. Nu costa asa de mult (140 eur). Eu spun ca merita bani. Am shcimbat si garnitura de la capacul de culbutori. pentru ca curgea unpic de ulei la bujii. Unpic mai mult ;).

Partea ce ma enerveaza acuma ca tot imi da eroare ba de ulei ba de apa. si ma enerveaza. Uleiul si apa sunt la nivel. Antigel are. Depinde ce toane are...... Apa are antigel roz. Nu stiu unde sa mai verific.... Mentionez ca nu fierbe apa sau pierde ulei.... doar se aprinde check controlu.....

Partea buna ca am gasit 4 jante de E39 cu gume de vara in stare beton (4 mm) la 60 toate 4. Nici nu am stat pe ganduri direct l am montat.

Partea trista ca alarma tot nu functioneaza, am cumparat releu si nimic. Dar am schimbat si telescoapele de la Portbagaj si capota. Alta viata acuma..... Amandoua se ridica si stau deschise perfect.....

Am mai inolocuit si semnalele alea oribile din fata cu ceva mai frumos. Diferenta ca de la cer la pamant.

Si cam atat pentru azi. Urmeaza partea din spate la bucsaraie, suspensie si ceva lautari nu?

va salut

 

Costuri: 432 Euro
Data evenimentului: 05 Mai 2015
Kilometrajul mașinii: 327000 km


0

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz