Jurnal de bord 6 articole

Scris la 17 Decembrie 2015 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Am terminat pe anu asta cu vaporul. A primit 4X gume iarna noi, Rondell 2x10j si 2x 8,5j pentru primavara, al doilea tub de bass.LSD de 3.73 faruri Hella smoked, folie etc etc... Rugina ce o avut-o  am curatat-o frumos deci incepe sa arate tot mai bine. La primavara terminam cu interiorul, plafon negru etc. Poate la vara un exterior complet si o evacoare cap coada din  inox.  vezi tot »
Avenit iarna !!!Avenit iarna !!!
Scris la 23 Iunie 2015 » Despre Pictorial » 2 comentarii
Cum am promis, am facut niste poze la matilda mea. eu zic ca arata din ce in ce mai bine.   va salut. vezi tot »
Niste poze pe vreme semi frumoasaNiste poze pe vreme semi frumoasa
Scris la 20 Iunie 2015 » Despre Tuning interior » 0 comentarii
Cum zice si titlul incepe sa arate a masina. Am continuat planurile cu un termostat nou care deschide la 80 de grade, carcasa de termostat din alu, proiectoare in stare app noua, ceva lautari, consola V8, nuca schimbator Raid HP si OBC mare cu telecomanda. Am mai schimbat si chederele de la usi cu unele noi originale OEM. Am scapat si de lemnul ala oribil. L-am infoliat in negru. Am cumnparata si fete de usi din piele neagra, geamuri electrice spate. Am rezolvat... vezi tot »
Da incepe incet incet sa arate a masinaDa incepe incet incet sa arate a masina
Scris la 05 Mai 2015 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii
Salut, am cheltui ceva bani si probleme tot mai apar. Am schimbat toate bratele pe fata, capetele de bara, bucse bara torsiune. Totul botul este nou. Mai trebuie suspensie cu un drop nesimtiti de 60 mm si bucse cap telescop. Piesele au costat o caruta de bani. Am cumparat totul de la lemforder numai la capatii de bara m-am zgarcit si am luat meyle. Sapt asta trebuie sa-i fac unghiurile ca trage acum stanga destul de tare. Am rezolvat si problema cu... vezi tot »
Al treilea pas............Al treilea pas............
Scris la 13 Aprilie 2015 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii
Salut, Am reusit recent (sapt trecuta) sa fac la matilda mea un service ca in germania. Filtru ulei+benzina mann, ulei motul 4100 Power, Motor cleaner, Buji NGK iridium. Ma costat ceva distractia dar a meritat. A fost frumos afar si m-am gandit sa ma apuc de treaba. Treaba cu servicul a durat maxim jumat de ora. Se simte diferenta acuma. Trage unpic mai bine, dar suna mult mai sanatos motorul. Partea cu stergatoarele o fost unpic mai dificila dar o iesit bine pana la... vezi tot »
Al doilea pas.....Al doilea pas.....
Scris la 25 Martie 2015 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii
Am reusit o transcriu pe mine. Acum chiar este a mea si numai a mea. Da, dupa cum vedeti in poze am reushit sa schimb rulmentii fata franele fata si placutele. Rulmenti am folosit SKF si frane ATE cu striatii. Placutele fiind tot ATE. Am rezolvat portbagajul, trebuia reglat doar clama de portbagaj si curati senzorii. Merge si stergatorul si spalatorul. Mai trebuia inlocuit furtunul de la spalator care ma costat 6.75 de euro. Acuma numai imi apare nici o eroare pe... vezi tot »
Primul pas....Primul pas....