Al doilea pas.....
Scris la 13 Aprilie 2015 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii

Salut,

Am reusit recent (sapt trecuta) sa fac la matilda mea un service ca in germania. Filtru ulei+benzina mann, ulei motul 4100 Power, Motor cleaner, Buji NGK iridium. Ma costat ceva distractia dar a meritat.

A fost frumos afar si m-am gandit sa ma apuc de treaba. Treaba cu servicul a durat maxim jumat de ora. Se simte diferenta acuma. Trage unpic mai bine, dar suna mult mai sanatos motorul. Partea cu stergatoarele o fost unpic mai dificila dar o iesit bine pana la urma.

Nu am rezolvat deocamdata problema cu alarma dar am comandat releul si sper sa functioneze.

Din fericire odata cu caldura vin si problemele. Am observat ca este  viscocuplajul stricat. Numai invarte tot timpul si imi fierbe apa cand stau mult timp in trafic. O sa cumpar sapt asta unul de la shrot.

Sunt ferictit ca am gasit la shrot un sistem de stergatoare cu ADV ptr doar 20 de euro :X. Masina mea are instalatia doar ca lipseshte relul, motorasul si stergatorul. Am cautat pe ebay si piesele ar fie undeva pe la 100 de euro toate. Poate la anul primeste si ADV. Am inlocuit mecanismul de stergatoare, pentru ca imi lovea cel din drepta in capota. Din fericire am gasit un tutorial pe net                                         ( https://www.youtube.com/watch?v=78nD_SlG4Ns  ) cum poti sa schimbi bucsele alea de cupru. Zis si facut. Nu m-am complicat cu ce au spus ei. Am fost la hornbach mi-am cumparat cilindrele alea de cupru si gata. Ca din fabrica. Asta o sa fac si la mecanismul cu ADV.

Sapt asta mai comand si bratele fata (toate 4), bucse bara stabilizatoare,telescoape geam spate si releu alarma. Sa vedem ce iasa. :)

Costuri: 158 Euro
Data evenimentului: 11 Aprilie 2015
Kilometrajul mașinii: 326600 km


0

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz