Pariuri sportive cu cote fixe / casa de pariuri
Scris la 08 Noiembrie 2019 » 4 comentarii
Pariuri sportive cu cote fixe / casa de pariuri 
Pentru a vă asigura că favoritele câștigă întotdeauna în tenis, deschideți orice turneu de Grand Slam. Deja în primele etape ale turneului, o mare parte din favorite îl va părăsi, iar doar câteva vor ajunge la etapele finale. Și în fiecare turneu, anderdogii câștigă adesea cu cote 10.00 și mai mult.
 
Această strategie presupune selectarea candidaților pentru pariuri. La selectarea jocului ghidat după cum urmează:
 
favoritul este în formă proastă;
favoritul are o servire slabă;
anderdoga skate este o minge de bun venit;
anderdog a jucat adesea în zonă;
favoritul a zburat la turneu de departe;
în cele mai recente jocuri, favoritele de pe feed-urile sale au avut loc adesea pauze.
Este important pentru tine de a găsi un joc în cazul în care anderdog poate impune o luptă grea pentru adversarul său. De obicei, acest lucru se întâmplă în acele jocuri în care favoritul are probleme la depunere.
 
Esența jocului pe această strategie
Jucătoarea de tenis se bucură de mingea marcată
 
Strategia implică jocul pe pariurile Live.
Pe anderdoga, pariul se face atunci când favoritul a condus contul în primul set și a luat 1 pauză. De asemenea, este necesar ca coeficientul de pe anderdoga să fie de cel puțin 4.00 și ca favoritul să nu-și piardă punctele la depunere.
Apoi, trebuie să așteptați pauza de întoarcere. Când se întâmplă acest lucru, coeficientul favoritului va crește de la aproximativ 1.30 la 1.45-1.50, ceea ce va permite o rată inversă și va înregistra un profit.
Dacă în următoarele două Game nu sa întâmplat o pauză de întoarcere, atunci puteți acționa în două moduri. În primul caz, se face un pariu de întoarcere și se înregistrează o pierdere, iar jocul bettor intră cu următoarea pauză a favoritului. În cel de-al doilea caz, lăsăm totul așa cum este și așteptăm în joc momentul potrivit pentru pariul invers.
Dacă favoritul face o altă pauză, atunci facem un alt pariu pe un outsider la un coeficient mai mare. Chiar și favoritele necondiționate rareori fac trei pauze într-un rând, deci cu o pauză de răspuns din afară, veți câștiga ambele pariuri.
Dacă un favorit ia trei pauze consecutive (nu mai târziu de începerea celui de-al doilea set), atunci coeficientul de outsider se ridică la valori uriașe. Într-o astfel de situație, este logic să pariați pe victoria unui outsider în cel de-al doilea set. Riscurile sunt cu siguranță ridicate, dar din moment ce linia se va îndoi foarte mult, atunci coeficientul pe anderdoga va fi adecvat.
Concluzie
Nu este o strategie dificilă de jucat, dar nu întotdeauna trebuie să urmeze orbește. Urmărind jocul, puteți evalua aproximativ șansele lui anderdog de a câștiga. Prin urmare, nu trebuie să pariați pe victoria sa dacă favoritul a câștigat cu încredere în primul set cu scorul de 6: 0.
0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii 4

Comenteaza:
Login pentru a comenta
Desigur, fiecare strategie de tenis are argumente pro și contra. Nu te poți certa. Și pentru a paria cu succes în acest sport, nu ar trebui să vină de la o strategie. Și pentru a vedea care într-un caz sau altul este cel mai potrivit. Ca să spunem așa, ar trebui să abordăm această problemă cu înțelepciune. Și, de asemenea, alege cu atenție casa de pariuri https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate / unde este mai bine să pariați în tenis. Eu personal, înainte de a paria bani, studiez din toate părțile și pun în cazul în care sunt sigură că pot câștiga. Nu e nevoie să te schimbi așa ușor. Gândiți-vă, să fie bogat.
Scris pe 09 Noiembrie 2019, ora 00:08  raspunde 00
Ceva este atât de complicat și nu este clar în această strategie de pariere a tenisului. Multe criterii de evaluare și coeficienții nu sunt clare. Strategia presupune jocul pe pariuri live în pădurea densă în general. Unde să practicați pe un cont virtual, pentru a înțelege această strategie.
Scris pe 08 Noiembrie 2019, ora 20:15  raspunde 00
am pariat mult timp în diferite case de pariuri și vă pot asigura că depinde foarte mult de strategia aleasă în mod corespunzător. toate aceste nuanțe pe care le-ați descris joacă un rol foarte important în alegerea pariului câștigător. jucați și pariați câștigătoare.
Scris pe 08 Noiembrie 2019, ora 15:05  raspunde 00
Casele de pariuri luptă activ pentru noii jucători de pe Internet. Lucrul de bază pe care îl fac este să le ofere jucătorilor un bonus de înscriere. Casele de pariuri folosesc și alte motive pentru distribuirea chiflelor, dar dacă este posibil să construiți un venit decent pentru jucător pe această temă este o întrebare discutabilă, însă, până în prezent, tehnologia din domeniul IT a avansat și poate urmări automat toate abuzurile de bonusuri de către jucători. Serviciul de securitate al caselor de pariuri identifică toate activitățile suspecte în modul manual.
Scris pe 08 Noiembrie 2019, ora 14:06  raspunde 00
Raporteaza abuz
E-mail
Motivul raportarii *