Scris la 21 Noiembrie 2014 » 0 comentarii
stie cineva din ce motiv un disc nu are marginea cauzata de uzura, iar celalalt o are, dar nu este uniforma si nici nu vibreaza, in anumite locuri, chiar nu exista margine... este posibil sa fi mers cu placitele si/sau discurile moontate de la un alt model? :)) vezi tot »
CARE E MOTIVUL?
Scris la 04 Martie 2014 » 3 comentarii
Desenele... Acum sunt gresite, disproportionate si facultative, sunt ideea de baza, pe care adevaratul artist (artista) sa se bazeze, dar tinand cont ca eu sunt "artistul", sunt ok. :))  Urmeaza ca cineva cu adevarat talentat sa le modifice, sa le proportioneze corect, sa stabilim panourile pt a putea fi digitalizate separat, dupa care se fac matritele de ipsos... Toata "afacerea"... 3500 de euro+ 900 masina+120 transportul... si aproape ca am... vezi tot »
Pasul 2!
Scris la 26 Februarie 2014 » 0 comentarii
Acum fix 30 de minute, mi-au descarcat masina despre care vorbeam ieri, a ajuns cu cateva ore inainte pt ca trebuie sa incarce alta masina din zona... Pretul? :D 900 de euro+ 120 de drum :D Dar... sincer nici nu merita mai mult... se pare ca se grabea sa scape de ea :))) noroc cu mine... A da, si are probleme cu alternatorul... si cu sistemul hidraulic de decapotare... si un amortizator spart... si abs-ul decalibrat... si un far spart si ars...din spusele lui, acum... vezi tot »
PamPam!!! Mi-a ajuns masina mai devreme si mai ieftin!!! :DPamPam!!! Mi-a ajuns masina mai devreme si mai ieftin!!! :D
Scris la 25 Februarie 2014 » 2 comentarii
  Salutare! Asa cum spuneam, incep primul meu proiect...In speranta realizarii unei masini total diferite fata de original... sa vedem ce pocitanie o sa iasa :)) Cum era de asteptat, m-am decis sa lucrez pe un slk R170... si l-am gasit.  Omul cere 1900 de euro, dar cu 1600 mi-l aduce acasa... si ar trebui sa ajunga maine seara. Cum nu ma intereseaza conditiile masinii, am sa incerc totusi sa gasesc defecte ca sa pot sa-i scad macar cativa banuti, trebuie sa fiu... vezi tot »
Primul pas a fost facut.
Scris la 21 Februarie 2014 » 6 comentarii
Ma gandesc la un proiect, nu de tuning, dar asemanator... Ma gandesc la o masina...gen slk, tt, z4, clk chiar... Ma gandec la un buget de... sa zicem 4-5000 de euro + masina... investitie maxima. Ma gandesc la un motor v8, pt ca imi plac. Ma gandesc la compresoare volumetrice, turbine si intercoolere  Ma gandesc la o cutie de viteze capabila sa reziste care iese din bugetul anuntat, cu mult :))) Ma gandesc la o tansformare de design totala si folosirea... vezi tot »
Scris la 19 Februarie 2014 » 3 comentarii
Decizia de a posta pe blogul personal... vine in urma plictiselii dobandite pe forumul intesat de intrigi si revolte la adresa mea si a altui user, in fine...  Am sa dezbat ce se dezbate pe acest forum, anume masinile...  Si cum este prima mea postare pe acest blog(posibil sa existe greli de abordare), am sa vorbesc putin despre una dintre masinile detinute (evident din lipsa de preocupare) Deci, este un Mercedes S-Class din 2003 (inca pre-facelift) motor de 5000... vezi tot »
Este prima mea postare pe blog...