Scris la 23 Ianuarie 2014 » 4 comentarii
Disclaimer: E o lectura usoara, nu carte de capatai in domeniul decapotabilelor asa ca cititi, zambiti, admirati, doriti!         Vara este chiar după colț (ish). Dacă nu ai condus o mașină decapotabilă , fă-ți o favoare și inchiriaza una pentru week-end, de îndată ce e frumos afara. Vei descoperi ceea ce milioane de proprietari de decapotabila cunosc de ani de zile - nimic nu bate experienta sofatului în aer liber. Fapt! Înainte de a sări în... vezi tot »
10 MOTIVE SA CONDUCEM O DECAPOTABILA!10 MOTIVE SA CONDUCEM O DECAPOTABILA!
Scris la 12 Ianuarie 2014 » 0 comentarii
Duminica 12.01.13 la 12:00 la Aqua Magic, Club Roadster Scuderia Constanta a fost alaturi de baietii din Auto Club Constanta la un mars silentios de protest impotriva scumpirii carburantilor. La ora 14:00, intalnirea auto la Poarta 1, cafelutze, placinte, etc. Grigore Giorgian ne-a prezentat noua "bestie" :D. Am incheiat ziua cu alte cafele la The Coffee Shop Arabica din Piata Ovidiu langa muzeul de Istorie.Cu aceasta ocazie s-au impartit si stickere... vezi tot »
Get-together By Ionut Barzan & un mic protest :DGet-together By Ionut Barzan & un mic protest :D
Scris la 27 Noiembrie 2013 » 0 comentarii
Sfidand iarna, am ars gazul cu placere duminica 23.11.13, chiar a iesit si soarele. Mereu super sa petreci timpul alaturi de cei ce iti impart pasiunea pentru condus & masini "altfel". Am pornit de la o carwash & coffee, l-am vizitat pe Grig si mx-ul fermecat care speram sa revina curand pe strazi, Coffee Pit Stop la Denis (Navodari), Photoshooting by David Cristian, souvlaki @Vian & cox @ Constanta ;)). See you next week. Ne gasiti pe... vezi tot »
Club Scuderia CONSTANTA  "Fukc Winter" editionClub Scuderia CONSTANTA  "Fukc Winter" edition
Scris la 22 Martie 2013 » 0 comentarii
Teaser Demo-Reel EvLSkillz 2013. Filmul intreg are 6:30, teaserul 50 de secunde. O scurta trecere prin motorsportul romanesc din ultimii ani si nu numai. Rock'N'Rollllll! d(._.)b vezi tot »
Motorsportul romanesc 2013
Scris la 14 Martie 2013 » 0 comentarii
incalzire motor FXX. Daca aveti niste casti bune folositi-le! vezi tot »
Vad rosu in fata ochilor!!!!!!!!! Rosu Ferrari...:)
Scris la 12 Martie 2013 » 0 comentarii
Yuhuuuuuuu! Prima data cand Ariel Atom V8 cotat la 475hp si Noble M600 cotat la 650hp se aflau pe Nurburgring impreuna. Timp de calitate cu masini de calitate!!! vezi tot »
Scary stuff!!! Noble M600 VS Atom V8 la Nurburgring
Scris la 11 Martie 2013 » 0 comentarii
Istoria Fiat Barchetta in poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vezi tot »
Istoria Fiat Barchetta
Scris la 06 Martie 2013 » 0 comentarii
Ouch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vezi tot »
No comment
Scris la 04 Martie 2013 » 0 comentarii
Pentru unii oameni, în special fanii Porsche, aceasta este masina cea mai de dorit pe care a-ti putea sa o dețineți. Creatorii sai sunt o grămadă de caraghiosi, geniali Porschefili care si-au investit viețile lor în re-imaginarea formei clasicului Porsche 911 pentru anul 2013. Am facut turul fabricii, vorbim cu echipa si facem un test-drive. vezi tot »
Porsche 911 Singer
Scris la 01 Martie 2013 » 0 comentarii
Pentru prima data Ralph Lauren isi dezvaluie colectia sa de masini clasice  vezi tot »
Colectia de masini retro a lui Ralph LaurenColectia de masini retro a lui Ralph Lauren
Scris la 26 Februarie 2013 » 0 comentarii
O privire unica in interiorul garajelor, inimilor si mintilor a cinci dintre cei mai talentati tuneri si resturatori de masini clasice japoneze. O ocazie pentru pasionatii de calsic Nissan aka Datsun sa isi revada eroii...clasic Skyline si Datsun Fairlady   vezi tot »
Regii masinilor retro din Japoniei
Scris la 26 Februarie 2013 » 0 comentarii
Portretul lui Magnus Walker, tunerul rebel de Porsche, care a transformat un hobby intr-o obsesie si o obsesie intr-o afacere de succes, Superb!!!     vezi tot »
Un film impresionant, putin spus, despre pasiunea pentru masini