10 MOTIVE SA CONDUCEM O DECAPOTABILA!

Scris la 23 Ianuarie 2014 » 3 comentarii
Disclaimer: E o lectura usoara, nu carte de capatai in domeniul decapotabilelor asa ca cititi, zambiti, admirati, doriti! 
 
     Vara este chiar după colț (ish). Dacă nu ai condus o mașină decapotabilă , fă-ți o favoare și inchiriaza una pentru week-end, de îndată ce e frumos afara. Vei descoperi ceea ce milioane de proprietari de decapotabila cunosc de ani de zile - nimic nu bate experienta sofatului în aer liber. Fapt!
Înainte de a sări în scaunul șoferului , haideți să definim ce înțelegem prin convertibile . Pentru un purist auto, convertibila se referă la un coupe decapotabil , o mașină cu două uși si top softop retractabil . 
Complicand și mai mult lucrurile , un sedan cu patru usi cu un top 
retractabil din material este un sasiu phaeton (nicio legatura cu VW Phaeton care il stiti cu toti), un coupe cu două uși, cu bancheta din spate și un top rabatabil poate fi numit un cabriolet iar o masina cu două uși, două locuri (fără bancheta spate) și un top teardrop este un roadster. 
Adaugand mai departe mașinile cu secțiuni detașabile din acoperiș (targa și t-topuri) și acoperișuri parțial retractabil , și deja există mai multe moduri de a merge topless decât veți găsi pe o plajă din Ibiza. 
Hmmm, we like it topless!
 
photo
 
Primele masini au fost decapotabile si au fost in productie de la 
inceputuri. Astăzi , opțiunile sunt nelimitate incepand de la un Dayhatsu Copen (cu un pret gen "Are you f*cking serious?") pana la un SLR MCLaren (idem).
Mai jos aveti o listă a celor mai bune 10 motive pentru a conduce o decapotabilă, strict experienta personala.
Dacă sunteți in încercarea de a va convinge consoarta ca achizitionarea unei decapotabile este o achizitie sensibila, puteti sa le mintiti si sa le spuneti ca lista urmatoare e bazata pe o analiza extensiva a industriei auto. 
Glumesc, sincer, nu va incurajez sa mintiti - singura justificare 
care aveți nevoie este de a va misca fundul în scaunul soferului intr-o decapotabila, masina va face restul!!!
                                                                                             Let's gooo!
1 . O convertibila elimina unghiurile moarte .
Decapotand masina dispare montantul C-spate (coloana care sprijină acoperișul la partea din spate a unei masini), lăsând libera vizibilitate la 360 ​​de grade . 
                                                     Ce ar putea fi mai sigur decât atat?
 
photo
 
2 . O decapotabila facilitează multitasking pasiv .
Într-o lume in care suntem din ce in ce mai ocupati, în orice moment al zilei puteți adăuga o a doua activitate, fără nici un efort suplimentar, sincer ar fi pacat să treacă pe lângă oportunitatea. Deci... 
  O convertibila vă permite să adăugați bronzul la naveta zilnica!
 
photo
 
3 . O convertibila raspunde starilor tale.
Chiar si in cele mai frumoase zile oamenii uneori experimenteaza stari proaste. Condusul unei decapotabile nu presupune sa pleci cu ea decapotat de fiecare data cand parasesti locul de parcare. Poti alege sa iti ascunzi fatza mohorata pana in momentul cand esti pregatit sa infrunti soarele si ziua. Odata ce te-ai inveselit, decapotateaza masina si da share zambetului tau!
 
photo
 
4 . Spatiu nelimitat deasupra capului.
De cate ori nu ai patit acest lucru: Esti pe drum si brusc vezi blonda cu picioare lungi facand autostopul! Logic, in mod normal ti-ar fi jena ca va sta cu gatul sucit dar intr-o decapotabila...aici nu ai de ce sa iti faci griji! O poti baga linistit! Blonda..Sky is the limit!
 
photo
 
5 . O decapotabila vă oferă opțiuni de intrare in masina. 
Poti deschide usa ca un om normal SAU ...
Poate v-ati dorit in secret sa sariti pe locul soferului direct peste usa exact cum intrau baietii din Dukes of Hazard in sport coupe-ul lor? Ei bine, cu o decapotabilă puteți folosi aceste skilluri de sarit și vei avea sansa de a junge in locul soferului fara trauma la cutiutza.
photo
6 . Un top convertibil retras elimină apelurile telefonice jenante gen "mi-am uitat cheile in contact si am inchis usa dupa..."
 
photo
 
7 . O convertibila favorizează interes in domeniul stiintei
Intr-o seara, ia copiii cu tine si incurajeaza-i să se uite în sus la stelele de pe cer. Nu vei stii niciodata, poate doar ce il plimbi in masina pe viitorul astronaut sau om de stiinta. Un copil e ca o coala alba pe care e frumos sa scrii cat mai multe amintiri memorabile.
 
photo
 
8 . O convertibila este grozava intr-o relație .
Gandeste-te - cand a fost ultima data cand ai vazut un cuplu conducand o decapotabila cu topul retras? Este mult mai greu sa te certi într-o decapotabilă - combinația de zgomot produs de vânt și rulare face o discutie mai putin probabila într-un Bentley Continental GTC Cabrio decât într-un sedan.
 
photo
 
9 . O decapotabila e distractiva .
Condusul unei decapotabile este acel gen de distractie care nu depinde de viteza si indemanare.
Fapt: Chiar și o decapotabilă lenta este distractiva la condus. 
Nu e nimic mai bun decât a te afla in mijlocul naturii în timp ce încă te afli in mașină preferata - vântul în păr , soarele iti incalzeste fatza, mirosul naturii în loc de frigul de aer condiționat ...Bliss!
Când ai o decapotabilă , vei cauta oportunități de a o conduce - o zi frumoasă poate fi amplificata de o plimbare linistita intr-o decapotabila.
 
photo
 
10 . Fetelor le plac decapotabilele.
Dacă esti fată ști că acest lucru este adevărat, dacă esti baiat vei 
descoperii ca decaoptabila te va ajuta sa le atragi si sa le pastrezi. Se mai numeste si...mojo! Acesta este un fapt dovedit , bineinteles cercetatorii britanici au descoperit si asta.
photo
 
Acestea sunt cele 10 motive! Ce alte motive mai ai nevoie pentru a merge sa inchiriezi sau sa iti cumperi o decapotabila???
V-aș da cu plăcere mai multe motive dar ma duc sa scot blonda din masina pana nu incep sa vorbeasca vecinii...
 
Truly yours,
Scuderia Constanta
 
photo
0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii 4

Comentează:
Decapotabila poate fi o terapie pentru multi dintre noi. Sa demonstrat stiintific ca fericirea este o stare. Aceasta pasiune sau placere este o stare!!!
Scris pe 27 Ianuarie 2014, ora 22:43  Răspunde 10
Este un club acesta?
Scris pe 26 Ianuarie 2014, ora 11:27  Răspunde 00
Este un club in masura in care ne organizam mai usor pentru intalniri( club scuderia constanta), dar cred ca mai degraba e un grup deschis. Cine se simte bine la plimbare cu masina e bine venit. Grupul e mai activ pe timpul verii cand temperatura permite plimbarile fara "cort" :)
Scris pe 31 Ianuarie 2014, ora 21:49  Răspunde 00
Adevar curat :)
Scris pe 23 Ianuarie 2014, ora 14:18  Răspunde 11