Aventurile mele în Moscova
Scris la 22 Iulie 2020
Astăzi vă voi spune despre aventurile mele din capitala Rusiei. În primul rând, aș dori să menționez minunatul popor rus. La prima vedere, se pare că toți sunt foarte capabili și nu sociabili, dar când îi cunoașteți mai bine, totul se dovedește a fi pe rând. Așa a fost și cu mine.
 
Când am ajuns la Moscova de la lacul Baikal, Am condus SUV-ul meu închiriat la gară și a mers să caute un hotel. Din moment ce eu nu ştiu limba rusă şi localnicii vorbesc foarte puţin limba engleză, am avut de a utiliza recomandările motorului de căutare pe telefonul meu pentru a găsi la hotel.
 
Mi-a plăcut un mic hotel din cartierul istoric din Moscova - Lefortovo. Serviciul este, desigur, ușor inferior standardelor europene, dar după o săptămână petrecută într-un cort în natură, am apreciat dușul fierbinte și patul moale.
 
După o lungă călătorie în spatele volanului, am vrut să mă distrez și nu m-am putut gândi la nimic mai bun decât să joc la un cazinou online pe telefonul meu mobil. Aproximativ o dată pe lună, fac câteva pariuri în https://jocuri-casino.biz/ jocuri de noroc online. Într-o anumită măsură, acest lucru compensează lipsa de emoții. Deci, în acel moment, culcat în pat, m-am aruncat în lumea emoției. Am înregistrat deja un cont într-un cazinou online pentru o lungă perioadă de timp, așa că nu am avut probleme cu modul de a plasa un pariu în slot machines. În acea seară, norocul meu sa întors complet împotriva mea și, ca rezultat, am pierdut o sumă impresionantă pentru mine.
 
În sentimente triste am decis să merg la cel mai apropiat bar, și chiar așa cum distras. A fost o adevărată aventură! În primul rând, a trebuit să comunic cu barmanul aproape dintr-o privire și, în al doilea rând, după al treilea sau al patrulea pahar de bere, doi tipi uriași s-au așezat cu mine și s-au uitat la mine neceremonios. La început am fost perplex de ceea ce se întâmpla și am încercat să le ignor. Dar când mi-am dat seama că m-am săturat de asta, i-am întrebat: "Ce sa întâmplat?". Și în momentul în care m-am gândit că lupta nu va trece, m-am uitat în jur și mi-am dat seama că există doar un singur tip și nici o fată. Văzând reacția mea, doi bărbați mari care s-au așezat cu mine, au zâmbit și au ținut ușor mâinile. Abia atunci mi-am dat seama că sunt într-un bar de homosexuali. Asta nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Nu am nimic împotriva homosexualilor, dar absurditatea situației m-a făcut să sar din bar și să alerg la hotel. Numai în camera mea m-am liniștit și am crezut că cea mai bună distracție a zilei ar fi somnul.
0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comenteaza:
Login pentru a comenta
Raporteaza abuz
E-mail
Motivul raportarii *

SUBIECTE DIN BLOG

ALTE ARTICOLE DIN BLOG