ULEI POLYTRON: AVANTAJE PENTRU AUTOVEHICULE SI ALTE ECHIPAMENTE

Scris la 28 Decembrie 2014

Utilizarea de ulei si de aditiv performant pentru ulei Polytron aduce autoturismelor, camioanelor si altor tipuri de echipamente numeroase beneficii, pe care le prezentam in randurile de mai jos.

- Elimina cu pana la 95% uzura motoarelor si a echipamentelor.
- Uleiul Polytron si gama de aditivi performanti pentru ulei Polytron reduc nivelul de zgomot si temperatura motoarelor si a echipamentelor in timpul functionarii.
- Elimina diversele particule care se depun pe partile componente ale motoarelor; impiedica depunerea unor astfel de depozite si mentin motoarele perfect curate.
- Uleiul Polytron si gama de aditivi performanti pentru ulei Polytron maresc siguranta in functionarea diverselor echipamente. In cazul pierderilor de ulei sau de lichid de racire, motoarele sunt protejate pe distante de zeci de kilometri, pe orice tip de drumuri sau in orice conditii meteo. Acest timp pretios face posibila detectarea scurgerilor si impiedica distrugerea iremediabila a unor piese ale motorului.
- Uleiul Polytron si aditivii performanti pentru ulei Polytron imbunatatesc compresia motoarelor, al carei coeficient poate creste inclusiv la autovehiculele noi.

0

Comentarii

Comentează: