DE CE AVETI NEVOIE DE PRODUSELE POLYTRON PENTRU TRATAREA MOTOARELOR?

Scris la 28 Decembrie 2014

Daca doriti sa aveti un motor performant pentru o perioada cat mai lunga de timp si sa reduceti costurile cu intretinerea acestuia, nu este suficient sa cumparati un ulei de calitate. Oricat de bun ar fi acesta, performantele lui sunt limitate si va fi nevoie sa-l schimbati la 10.000-15.000 de km. In schimb, daca adaugati produsul Polytron in proportie de 10% din cantitatea totala de ulei, veti prelungi durata de viata a motorului si veti schimba uleiul mai rar – la 50.000 km.

Acest lucru este posibil datorita calitatilor deosebite pe care le prezinta Polytron, realizat pe baza unei tehnologii de lubrifiere revolutionare care a fost adusa din America din Nord in Europa, la inceputul anilor ’90. Produsele Polytron s-au bucurat de succes pe mai multe continente – Asia, America de Nord, Europa si Australia, iar acum sunt disponibile si in Romania.

Produsele Polytron, care au multiple intrebuintari atat in domeniul auto, cat si la echipamente industriale, reduc la minim fortele de frecare, caldura rezultata in urma acestora si uzura motoarelor, ceea ce face ca acestea sa devina mai fiabile.

0

Comentarii

Comentează: