Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Polytron este realizat in proportie de 100% din petrol si contine antioxidanti care reduc frecarea si ajuta uleiul de motor sa reziste mai bine la temperaturi inalte, ceea ce asigura o lubrifiere mai buna pe o perioada mai lunga de timp. Atat uleiul, cat si motorul in sine vor rezista mai bine in timp si vor avea performante mai bune, chiar si in conditii dificile de functionare. Nu trebuie sa va temeti ca Polytron poate deteriora unele componente ale motorului pentru... vezi tot »
POLYTRON AJUTA LA REDUCEREA FRECARII?
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Daca veti adauga Polytron in uleiul pe care il folositi de obicei, veti constata ca se reduce nivelul de zgomot produs de motor care va functiona mai lin, iar raspunsul accelaratiei va fi mai prompt. Atunci cand veti urca un deal, veti observa o scadere mai lenta a vitezei decat in mod normal, fara a mai fi nevoiti sa schimbati treptele de viteza de prea multe ori. O imbunatatire veti sesiza si atunci cand veti remorca o alta masina sau alt utilaj pentru ca puterea si... vezi tot »
ZGOMOT REDUS SI PORNIRE MAI USOARA IARNA CU POLYTRON?
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Daca doriti sa aveti un motor performant pentru o perioada cat mai lunga de timp si sa reduceti costurile cu intretinerea acestuia, nu este suficient sa cumparati un ulei de calitate. Oricat de bun ar fi acesta, performantele lui sunt limitate si va fi nevoie sa-l schimbati la 10.000-15.000 de km. In schimb, daca adaugati produsul Polytron in proportie de 10% din cantitatea totala de ulei, veti prelungi durata de viata a motorului si veti schimba uleiul mai rar – la... vezi tot »
DE CE AVETI NEVOIE DE PRODUSELE POLYTRON PENTRU TRATAREA MOTOARELOR?
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Utilizarea de ulei si de aditiv performant pentru ulei Polytron aduce autoturismelor, camioanelor si altor tipuri de echipamente numeroase beneficii, pe care le prezentam in randurile de mai jos.- Elimina cu pana la 95% uzura motoarelor si a echipamentelor.- Uleiul Polytron si gama de aditivi performanti pentru ulei Polytron reduc nivelul de zgomot si temperatura motoarelor si a echipamentelor in timpul functionarii. - Elimina diversele particule care se depun pe... vezi tot »
ULEI POLYTRON: AVANTAJE PENTRU AUTOVEHICULE SI ALTE ECHIPAMENTE
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
În ultimii ani, “Analiza uleiului uzat” a devenit o parte a programului de întreţinere preventivă desfăşurat de numeroase entităţi comerciale şi industriale, cum ar fi centrale electrice, fabrici de producţie, companii de transport, de taximetrie, de echipamente de construcţii etc. Această adevărată demonstraţie a convins mulţi specialişti să utilizeze la companiile lor lubrifianţii care conţin pachetul de aditivi Polytron MTC. Mai mult, după... vezi tot »
TESTE DE COMPARAŢIE A PERFORMANŢEI POLYTRON MTC BAZATE PE “ANALIZA ULEIULUI UZAT”
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Gamele exclusive Polytron de uleiuri pentru motor şi de aditivi pentru ulei testate în timp aduc următoarele beneficii:- ajută la îmbunătăţirea calităţii aerului pe care-l respirăm- reduc substanţial apariţia, în funcţionarea motoarelor şi echipamentelor, a deşeurilor de produse petroliere şi depunerea acestora pe diverse piese- prin tehnologia sa unică de lubrifiere, aditivii pentru ulei conservă uleiul un timp îndelungat de-a lungul utilizării-... vezi tot »
BENEFICIILE GAMELOR EXCLUSIVE POLYTRON
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Tehnologia revoluţionară Polytron pentru uleiuri performante de motor şi aditivi performanţi pentru ulei Pentru a crea o clasă complet nouă de agenţi de îmbunătăţire pentru lubrifianţi şi a obţine gamele de uleiuri performante pentru motor şi aditivi performanţi pentru ulei, produsele petroliere marca Polytron au la bază ingineria moleculară avansată, pusă la punct de către specialişti cu mare notorietate şi cu experienţă... vezi tot »
TEHNOLOGIA REVOLUŢIONARĂ POLYTRON
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Principala cauza care determina infundarea injectoarelor o reprezinta calitatea combustibilului si a filtrelor utilizate. Cateva din simptomele care apar la infundarea acestora sunt: scaderea puterii masinii, trepidatii la ralanti, motor mai zgomotos, consumul crescut de carburant. In conditiile in care pretul unui injector porneste de la cateva sute de lei, iar alternativele de curatare sunt limitate si cu costuri ridicate, aditivul pentru combustibil Polytron va... vezi tot »
PROBLEME CU INJECTOARELE?
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Gama de aditivi performanti pentru ulei Polytron protejeaza foarte bine motoarele si echipamentele in conditii de umezeala extrema.Efectul de „lustruire” pe care Polytron il are in cazul suprafetelor uzate, aflate in frecare, duce la cresterea duratei de viata a echipamentelor, la imbunatatirea performantelor si la o substantiala reducere a consumului de combustibil sau de energie.Totodata, aditivul performant pentru ulei Polytron special conceput pentru motoare pe... vezi tot »
ADITIVI PERFORMANTI PENTRU ULEI: POLYTRON MTC
Scris la 28 Decembrie 2014 » 0 comentarii
- Uleiul Polytron si gama de aditivi performanti pentru ulei Polytron contribuie la o considerabila reducere a consumului de combustibil si de ulei.- Ajuta la eliminarea unor gaze de esapament mai putin poluante.- Uleiul Polytron si aditivii performanti pentru ulei Polytron au mare eficienta in conditii severe de operare cum ar fi praf abraziv, murdarie sau umezeala in exces.- Mareste perioadele dintre schimburile de ulei si de filtre de pana la patru ori.- Aceste... vezi tot »
REDUCEREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL CU ULEIUL POLYTRON