Jurnal de bord 3 articole

Scris la 19 Iunie 2016 » Despre Altele » 0 comentarii
Vand Ford Mondeo din 1996, motor 1.6 16valve, 90 cai(taxa platita/nerecuperata). Se fac actele pe noul propietar.Ca dotari masina are:ABS2 airbag-uriGeamuri electrice fataOglinzi electrice/incalziteScaun sofer cu reglaj electric pe inaltimeDezaburire lunetaAer ConditionatInchidere centralizata pe cheie(3chei)Cotiera fata/spateFaruri cu reglaj electricProiectoare ceataGeamuri foliate fata/spateCarlig pentru remorcaJante aliajCauciucurile de pe masina sunt de vara 8/10... vezi tot »
Scris la 21 Martie 2015 » Despre Intretinere » 0 comentarii
M-am gandit sa le dau un pic de culoare etrierelor si butucilor pe spate. Am ales culoare verde pentru ca in curand si masina o sa fie la aceeasi culoare iar gentile o sa le dau albe, sper sa de-a bine. Masina este intradevar verde dar este un verde inchis si datorita varstei nu mai are stralucirea de alta data si nici nu-mi plac culorile inchise asa ca o sa o schimb intr-un verde mai deschis(verde kawasaki) imi place la nebunie culoarea asta. Tind sa o fac asa pentru a... vezi tot »
Vopsire etriere si butucVopsire etriere si butuc
Scris la 03 Martie 2015 » Despre Altele » 1 comentariu
     Descoperire absolut fabuloasa facuta la o ferma din Franta. Un barbat a descoperit ca detine o avere de peste 15 milioane de euro de care nici nu stia.          Acesta a mostenit o ferma de la tatal sau, care a decedat in urma cu putin timp, iar acesta o mostenise de la tatal sau in anul 2000. Astfel, tanarul nici nu stia ce se afla la ferma, acolo unde sunt stranse zeci de masini de epoca.        Strabunicul barbatului francez care tocmai ce... vezi tot »