A mostenit o ferma de la strabunicul sau. Cand a vazut ce se afla sub acoperisul hambarului a innebunit
Scris la 03 Martie 2015 » Despre Altele » 1 comentariu
     Descoperire absolut fabuloasa facuta la o ferma din Franta. Un barbat a descoperit ca detine o avere de peste 15 milioane de euro de care nici nu stia.

         Acesta a mostenit o ferma de la tatal sau, care a decedat in urma cu putin timp, iar acesta o mostenise de la tatal sau in anul 2000. Astfel, tanarul nici nu stia ce se afla la ferma, acolo unde sunt stranse zeci de masini de epoca.

       Strabunicul barbatului francez care tocmai ce s-a imbogatit, colectiona masini in anii 50 si 60, pentru a-si deschide o firma de transport, insa acest lucru nu s-a mai intampla, asa ca masinile stau neatinse chiar si de peste 40 de ani.

       Interesant este ca printre modelele descoperite la ferma sunt foste automobile ce au apartinut unor vedete ca Alain DelonJane Fonda sau excentricul rege egiptean Farouk, scrie sport.ro.


      Tanarul a chemat niste experti in masini pentru a evalua colectia iar acestia i-au spus ca valoreaza cel putin 15 milioane de euro, desi majoritatea masinilor sunt pline de rugina si vegetatie. "Exista masini care valoreaza chiar si 1 milion de euro in starea actuala, in care sunt", au spus expertii.
 
Pentru video accesati:
Data evenimentului: 03 Martie 2015


0
« Articol mai nou Articol mai vechi »

Comentarii 1

Comentează:
Unveda in clipul video se vede si parte dintro dacie
Scris pe 15 Martie 2015, ora 15:40  Răspunde 10
Raportează abuz