Reparatii
Scris la 01 Octombrie 2014 » Despre Accesorii » 0 comentarii
- Masina a fost inscrisa la impozit, nu am inmatriculat-o inca deoarece este infinit mai ieftin RCA pe numele fostului proprietar (de 10 ori mai ieftin! ) si cred ca o sa coste ceva si taxa de mediu.
- Am dotat masinuta cu un sistem de navigatie GPS, pe care l-am fixat permanent in bord (unul vechi la mana a doua, am dat pe el 70 RON, dar este foarte bun e softat cu iGo 5), cu cabluri de alimentare ascunse. Am dotat-o si cu un termometru cu sonda plasata in vasul de expansiune, ca sa masoare atat temperatura din habitaclu cat si pe cea a apei din instalatia de racire, si cu un ceas digital. Urmeaza sa pun poze in curand cu noile "imbunatatiri".
- Am adaptat un casetofon vechi de BMW E30 :) folosind o schema electrica de pe net, am reparat firele taiate si am tras fir separat pentru antena pe langa chederul portierei stanga pana sus (mufa de alimentare si firul antenei fusesera smulse cand s-a furat casetofonul, inainte sa o cumpar eu).
- Am lipit si reconstruit partial bordul in jurul consolei pentru casetofon, care fusese crapata in urma furtului casetofonului original, a mai ramas o gaura in dreapta casetofonului, urmeaza sa vad cu ce o "carpesc". Poze cu bordul in curand!
- S-a schimbat sistemul de evacuare pe o portiune de 2 treimi (imediat dupa catalizator, conducta cu tot cu tobele intermediara si finala), deoarece cele vechi erau gaurite si efectiv cadeau de pe ea...acum este mult mai silentioasa.
S-a inlocuit bujia pistonului din mijloc, care din aceasta cauza nu mai functiona, rezultand intr-un consum marit, putere redusa si emisii de fum alb.
- Un cetatean "binevoitor" s-a gandit ca ar fi o idee buna sa-mi vandalizeze masinuta rupandu-i oglinda de pe partea stanga. Am gasit cu greu una la dezmembrari si am montat-o.
Deasemenea se pare ca un alt "filantrop" mi-a taiat cauciucul fata - dreapta cu 2 taieturi perpendiculare, cat am fost plecat in concediu. Noroc ca mai aveam o anvelopa veche in portbagaj...
Anvelopa pierdea aer si cei de la vulcanizare au spus ca nu se poate repara (este din 1999! ), asa ca i-am pus camera anvelopei, a costat 50 RON cu tot cu manopera.
Am achizitionat o roata de rezerva noua cu tot cu anvelopa (masina am luat-o cu o roata R13 care nu se potrivea) la pretul de 100 RON.
Costuri: 400 Lei
Data evenimentului: 05 Septembrie 2014
Kilometrajul mașinii: 175000 km


0
« Articol mai nou Articol mai vechi »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz