Jurnal de bord 4 articole

Scris la 20 Octombrie 2013 » Despre Tuning motor » 6 comentarii
  Am achizitionat un renault 21 turbo , motor 2.0 turbo benzina , 129 kw stock ( acesta nu este stock) , se prezinta bine , are cateva tubulaturi bulite , si ceva ulei pe el , dar trage superb. Acest motor va fii montat pe Dacie si obiectivul este sa ajung la 200 cp. Franele au fost imbunatatite , am montat o punte spate de fuego pe discuri , pe fata discuri ventilate , dar in curand se reface tot datorita noului motor. As avea foarte multe de spus , deocamdata las... vezi tot »
Noul motor si cateva chesti montate curand.Noul motor si cateva chesti montate curand.
Scris la 23 August 2013 » Despre Altele » 0 comentarii
 Am refacut bara fata , arata jalnic , era ft julita , vopseaua sarita iar negrul nu prea mai era negru :-) . Am revopsit-o de vreo doua ori pentru ca mi sa dezlipit cu tot cu scoci o parte din vopsea deci a fost munca multa. Curand va fii montata pe masina impreuna cu noua grila , bafta tuturor !  vezi tot »
Incet dar sigur !Incet dar sigur !
Scris la 20 August 2013 » Despre Jante » 0 comentarii
 Am vopsit jantele si am reusit sa mai umblu la unele detalii. Curand masina va avea o fata noua si voi pune niste poze noi !  vezi tot »
Scris la 27 Februarie 2013 » Despre Planuri de viitor » 2 comentarii
Am cumparat o alarma pentru a actiona inchiderea care se afla pe masina , si niste material insonorizant , care sper sa faca treaba ! vezi tot »
Astazi 27-02-2013Astazi 27-02-2013