Dacia 1300 Rambler'ul

Ultima modificare:
15 Aprilie 2013
Jurnal de bord
Nu sunt inregistrari
in jurnalul de bord.

In momentul de fata, masina isi traieste a doua tinerete la 31 de ani!

In anul 1981 iesea pe poarta uzinei plina de noroc, deoarece a fost castigata de bunicul meu la CEC. Norocul s-a terminat cand acesta a iesit la pensie si a neglijat total masina!

In vara anului 2011 am inceput rk-ul ce m-a costat destul de mult deoarece a fost inlocuit aproape totul:

-La motor:pompa apa, fise,delcou,baterie, furtune(absolut toate), garnitura de chiuloasa, etc.. Motorul a ramas tot cel original de 1300 doar cutia a fost inlocuita cu una in 5 trepte.

-La exterior:refacerea vopselei(vopsita in 2008 si deja se cojeste....) urmeaza o noua vospire, schimbat faruri , stopuri, bari, masca fata, parbriz, luneta,manere usi+incuietori,paravanturi.

-La interior:mocheta, plafonul si fetele de usi imbracate, scaune schimbate, ceasuri bord cu lumina alba, suport de casetofon dintr-un bord de SuperNova, casetofon+boxe.+bloc de lumini si stergatoare.

-Mofturi:Senzori de parcare, geamuri electrice(inca nu sunt montate, urmeaza si ele), alarma si inchidere centralizata(o necesitate in Romania)(oar era sa raman fara ea acum in ianuarie....).

Sper sa va placa si voi mai reveni cu poze!

Comentarii 7

Comentează:
Arata foarte bine pt. varsta ei. Sper s-o intretii cat mai mult timp de acum incolo. Imi place mult atitudinea ta fata de parerile altora si felul cum raspunzi. Se vede ca ai bun-simt si asta imi place enorm la o persoana. E atat de rar astazi, incat e ca o adevarata comoara sa-l mai ai. O zi buna!
Scris pe 25 Martie 2014, ora 13:22  Răspunde 10
Probabil a inceput omul cu stickerele, iar in functie de buget si timp masina se va transforma...pana atunci, spor la modificari! :)
Scris pe 07 Aprilie 2013, ora 10:43  Răspunde 10
De inceput am inceput cu reparatul si inca nu am terminat....Timpul si vechimea masinii sunt cei care ma tin pe loc , plus faptul ca trebuie sa repar greselile altora....
Multumesc pentru urari!Te salut!
Scris pe 11 Aprilie 2013, ora 23:26  Răspunde 00
Scoate stickerele de la prag si parasoralul
Scris pe 06 Aprilie 2013, ora 19:59  Răspunde 10
Apreciez observatia ta, dar nu se poate..... in primul rand la prag stikerele ascund o linie a usilor dezordonata(nu am pus eu fetele de usi.....), iar parasolarul se va schimba cu altul simplu, dar nu va disparea deoarece nu le am pe cele din interior tapitate si montate.:-)
Scris pe 11 Aprilie 2013, ora 23:14  Răspunde 00
Sper sa nu par rau dar "built not bought " si "tdi killer" nu prea isi au locul pe masina ta. Poate daca pui niste jante mai ok, o mai si lasi putin... are sens stickerul cu "built not bought". Iar daca mai modifici si pe la motor niste chestii poate are sens si "tdi killer".
Scris pe 07 Aprilie 2013, ora 10:10  Răspunde 10
Ok.....apreciez mesajul tau( stickerele s-au dat jos singure singurele la ultima zapada :-)) )
Ce imi pare rau este ca tu crezi ca "niste jante" si "lasatul" construiesc o masina...( poate ca si tapitatul, spre exemplu, poate fi o modificare pentru confortul tau si nu pentru toata lumea, si e "construit" nu "cumparat")
in schimb "tdi killer" e intradevar prea piperat si ai dreptate doar ca....ma amuza sa vad loganul de 1.5 cum se ataca :D mea culpa.
Te salut si sper ca nu te-am deranjat cu vre-un raspuns! multa bafta ;)
Scris pe 11 Aprilie 2013, ora 23:22  Răspunde 00
Raportează abuz

Fisa tehnica

Marca:
Dacia
Model:
1300
Motorizare:
Rambler'ul
Capacitate cilindrica:
1300 cmc
Combustibil:
Benzina
Putere motor:
50 cp
Viteza maxima:
140 Km/h
Anul fabricatiei:
1981
Anul cumpararii:
1981
Km parcursi:
194000 Km

Alte Dacia 1300