Jurnal de bord 49 articole

Scris la 01 Iulie 2014 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii
Batea fata de cand am luat-o. Am zis sa astept sa gasesc ceva calumea, nu sa cumpar panarame la 250 ron bascula. Am cumparat de la alex_bb basculele astea in stare perfecta cu tot cu bucse PowerFlex. vezi tot »
Bascule ///M cu PowerFlexBascule ///M cu PowerFlex
Scris la 01 Iulie 2014 » Despre Intretinere » 0 comentarii
Dupa 70 km/h batea volanul rau. Am echlibrat rotile, la fel, am schimbat anvelopele, la fel, am indreptat jantele, la fel. Am desfacut rotile, am folosit un subler sa masor butucul si apoi janta: -Janta:74 mm -Butuc:72,5 mm Jantele erau facute pt e39 si eu nu stiam.Am bagat inele de centrare si masina nu are probleme. vezi tot »
Servisare rotiServisare roti
Scris la 21 Iunie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Dupa un accident cu o pisica am spart o sticla. Cu ocazia asta le-am refacut geamurile cu unele din plexiglass. vezi tot »
Proiectoare cu geamuri noiProiectoare cu geamuri noi
Scris la 11 Iunie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Frane upgrade Zimmerman 330 mm fata si Brembo 325 mm spate. vezi tot »
Upgrade frane 330 mm cu 325 mm ZimmermanUpgrade frane 330 mm cu 325 mm Zimmerman
Scris la 08 Iunie 2014 » Despre Tuning motor » 0 comentarii
Am facut un soft la Vali, pt cn il stie, din ce am inteles de la el am 250CP+. Masina trage mult mai bine, se simte diferenta, s-a optimizat si consumul, dar la mers incet :D, am mers cu 9,5 l/100 km noaptea in Bucuresti si putin in afara orasului. vezi tot »
Scris la 08 Mai 2014 » Despre Altele » 0 comentarii
Masina e in continuare una de zi cu zi, cu acte inoite, grup nou 3.38(merg cu 70 km/h in a 5 a cu ~2500 rpm). vezi tot »
Scris la 22 Martie 2014 » Despre Reparatii » 0 comentarii
Tot nu imi venea un far cum trebuie, asa ca am decis sa schimb intaritura fata. De asemenea am vazut ca sunt niste fire rupte, unele lipsa chiar, care le-am inlocuit Cu ocazia asta am vazut ca am si bara M originala :D(credeam ca e fake) dar problema e ca e demontata de pe intaritura. Luni ma duc la BMW sa cumpar niturile de prindere sa pun la loc. vezi tot »
Intaritura fata noua+asezare faruriIntaritura fata noua+asezare faruri
Scris la 08 Martie 2014 » Despre Car audio & multimedia » 0 comentarii
Polita mea era gaurita pentru niste boxe aftermarket(care nu prea le sufar). Am cumprat o polita cu tot cu boxele originale si toate accesoriile cu 50 ron. Singurul dezavantaj era culoarea(crem, cea originala fiind neagra) dar se poate transforma in avantaj, deoarece e combinatie de culori. vezi tot »
Scris la 07 Februarie 2014 » Despre Tuning interior » 1 comentariu
Masina avea in dotari, plafonul avea taietura specifica pentru fire, si era si mufa pusa in plafon, langa lampa. Am cumparat o oglinda de la alex_bb, am montat-o si merge fara probleme. vezi tot »
Scris la 07 Februarie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Am schimbat LCMul(controlul luminilor) cu unul de pe un e46 din 2004 care are o versiune mai noua(pentru a pune DRL pe faza lunga+multe functii care LCMul meu nu le avea).De asemenea acum am si auto-lights. vezi tot »
Scris la 06 Februarie 2014 » Despre Tuning exterior » 2 comentarii
Mi s-au curatat ornamentele cromate din jurul lupelor, nu am gasit unele noi, nici macar SH decat la alta dimensiune.Daca tot am ajuns aici am optat pt niste lupe noi deoarece ale mele erau un pic arse. Am luat niste mini Morimoto cu bi-xenon....sunt foarte calitative, vad mai bine decat cu cele originale, si pe langa asta am si bi-xenon. Au fost montate la X X L, deoarece trebuiau centrate si aliniate, si la asta chiar nu sunt in stare. Pe langa asta s-au polishat... vezi tot »
UPGRADE: BI-xenonUPGRADE: BI-xenon
Scris la 06 Februarie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Bara de rigidizare de aluminiu, am reconditionat-o cu smilgher, apoi polish. A fost cumparata de la alex_bb. vezi tot »
Bara rigidizare sasiu
Scris la 06 Februarie 2014 » Despre Tuning motor » 0 comentarii
Buson motor de M, original S54B32 ................................ vezi tot »
Buson motor / / /M
Scris la 06 Februarie 2014 » Despre Reparatii » 2 comentarii
M-a costat treaba: -650 lei primul diferential de schimbat(care a picat dupa 5 km) -200 lei montaj diferential -300 lei tractare pana la service in Bucuresti de la Cosereni(un baiat cu dezmembrari care mi-a vandut si montat diferentialul care a picat dupa 5 km) -900 lei al doilea diferential trimis de la un baiat din Vrancea -250 lei montaj al doilea diferential Acum astept sa recuperez banii de pe primul diferential care nu mai vin. vezi tot »
Inlocuire diferentialInlocuire diferential
Scris la 02 Februarie 2014 » Despre Altele » 0 comentarii
Cum a zis si DYC88: "Urmatorul pas a fost cea mai importanta investitie in BMW si anume un Ford Fiesta ca masina de zi cu zi" Exact la fel am facut si eu...dar cu un A-klass 160 BlueEfficency din 2010 pe care il folosesc si ca masina de zi cu zi si la firma mamei. vezi tot »
Investitie
Scris la 02 Februarie 2014 » Despre Jante » 2 comentarii
Jante de e60 syle 122. ET20.Anvelope de vara momentan...pana cand fac actele iar. vezi tot »
Jante noiJante noi
Scris la 06 Ianuarie 2014 » Despre Car audio & multimedia » 0 comentarii
Am cumparat un un adaptor Hi Low pt subwoofer care l-am legat la ampliful Harman Kardon.Am schimbat firele originale pt ca erau prea scurte si urate. vezi tot »
Legare subwoofer la HK
Scris la 06 Ianuarie 2014 » Despre Reparatii » 4 comentarii
DISA tzacanea de mult timp: http://www.youtube.com/watch?v=ODP6qZwtlCk Am vrut sa cumpar una noua de la BMW, dar multi mi-au spus ca e de plastic si in timp o sa se strice iar...asa ca i-am gasit pe cei de la G.A.S:German Auto Solution cu kituri de reparatie pt DISA din metal.I-am contactat...nu au raspuns...asa ca pana gasesc eu o solutie sa iau un kit GAS am cumparat o DISA SH de 2.8 la un pret bun si am luat piesele bune din ea si le-am bagat la mine.Acum merge fara... vezi tot »
Reparatie DISAReparatie DISA
Scris la 19 Decembrie 2013 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii
Plafonul a avut montat un DVD, care a lasat o mare gaura, de asemenea a fost scos si senzorul de alarma la montarea DVDului. Acum a primit un plafon cu tot cu senzor in stare impecabila(chiar daca e putin jegos) cu doar 50 lei. vezi tot »
Plafon nou+senzor alarma
Scris la 19 Decembrie 2013 » Despre Piese de schimb » 2 comentarii
Imi mergea clima in socuri....uneori chiar nu mai mergea.... Am fost azi la dezmembrari sa caut un ventilator...si baiatul de acolo mi-a spus ca e "piesa cu tepi" de vina. Mi-a dat una de Facelift pt ca aceasta cica nu se mai strica ca modelul vechi.   Mi-am schimbat si aeratorul de pe mijloc pt ca era cam uzat.+ plasticul care vine sub cotiera.Eu am car kit Motorola pe masina...si va dati seama ca nu mai foloseste nimeni Motorola acum, mai ales cu... vezi tot »
Piesa cu tepi+ maruntisuriPiesa cu tepi+ maruntisuri
« Mai noi Mai vechi »