Jurnal de bord 13 articole

Scris la 19 August 2015 » Despre Pur si simplu » 0 comentarii
Da cum am spuns 2 sapt de chin nervi si sange. Am reusit sa schimb toate piesele. Am pus mocheta noua isolata podeaua Bot nou cur nou arata acuma ca din filme. Mai trebuie cateve "nimicuri" dar nici pamantu nu a fost facut intr-o zi. Las pozele sa vorbeasca. pana data viitoare.Cius vezi tot »
Rost free 99%Rost free 99%
Scris la 20 Iunie 2015 » Despre Consumabile » 0 comentarii
Da. A venit vara. Incep planurile mari, mari de tot. Am reushit sa cumpar toate Piesel pentru a face acest ursulet ROSTFREE. Pozele vorbesc de la sine. Vor fi 2 saptani de lucru intens dar se va merita. Am reushit intre timp sa schimb si bujile si sa montez un filtru de aer nou Raid hp cu carcasa de alu. Suna binisor. Osa postez un video cu motorul. Da cam astea is planurile. Piesele m-au costat in jur de 600 de euro. Toate sunt made in germany cu 3 ani garantie. Sa... vezi tot »
Incepe renovarea completa.Incepe renovarea completa.
Scris la 01 Mai 2015 » Despre Pictorial » 0 comentarii
am facut niste poze asa la soare. Am montat jantele Brobet A R16 9j. Bineinteles cu distantiere de 0.7mm fata. vezi tot »
niste poze asa de varaniste poze asa de vara
Scris la 13 Aprilie 2015 » Despre Anvelope » 0 comentarii
Da a venit vara. Am gasit oferta ofertelor: 4 Borbet A R16 9j toate patru full polish cu doar 200 de euro+cauciucuri. Nebunie nu? Am primit si prezoane lungi la ele si inele de centrale pentru urs. Ce sa ceri mai mult. Am mai cumparat distantiere de 7mm bucata saintre pe fata jantele. Abia astept sa le montez. Arata bestial cu ele. In alta ordine de idei am reparat usa pasager. Merge inchisa deschis perfect. vezi tot »
Avenit vara YEYYYAvenit vara YEYYY
Scris la 03 Februarie 2015 » Despre Consumabile » 0 comentarii
inca nu am poze dar promit ca voi pune dupa ce is toate montate. Am cumparat ieri capeti de bara+bielete- 60 de euro Ulei Motul 4000 15w40- 35 de euro Filtru bosch+ Motorflush -30 de euro inca nu au ajuns toate piesele. Sper sa ajunga sapt asta si sa apuc se la montez sus pe masina :D. vezi tot »
Scris la 22 Ianuarie 2015 » Despre Reparatii » 0 comentarii
Da aseara stateam de vorba cu prietena mea si ii spuneam, ca bucsele de la bara stabilazatoare fata/spate sunt deja ruginite de vechi ce is. Asa ca am cautat pe ebay bucse noi. Am gasit cu 25 de euro perechea de la Lemforder. N am stat mult pe ganduri si le am cumparat. Astazi am apucat sa le schimb.  Am schimbat si bucsele de la capeti, de pe brat, si bucsele de pe caroserie. toata treaba o durat 30-40 de min.  Mai urmeaza acuma capetii de bara si bieletele.... vezi tot »
Scris la 20 Ianuarie 2015 » Despre Pictorial » 0 comentarii
Cum am promis revin cu poze... Totul s-a potrivit perfect! Mai lipsesc cateva cleme dar deocamdata merge si asa.   Am profitat de ocazia asta sa leg si becurile de la torpedou si cele de la portbagaj. Mai trebuie sa cumpar doua socluri pentru becurile de la reglajul de faruri. Acuma urmeaza capeti de bara,bilete, bucse bara stabilizatoare, broasca usa psager, broasca portbagaj,capota fusta fata, fusta spate, aripi,aripi interoare, tunele de aerisire frane, grila... vezi tot »
PoZe cU YdYPoZe cU YdY
Scris la 19 Ianuarie 2015 » Despre Tuning interior » 0 comentarii
Da, aseara am facut curat prin masina si am decis sa ma uit de ce nu cupleaza ambreajul cum trebuie. Am inceput cu pedala si am vazut, ca arcul care trebuia sa tina pedala sus a alunecat si statea pe furtunul de alimentare a pistonasului. Bine ca am descoperit la timp deoarece deja fusese ros tot invelisul furtunului pana la cauciuc. Credeam, ca este o rezolvare simpla dar cand am pus arcul in pozitia lui sa rup siguranta de la arc si gata o fost.  Am zis bine trebuie... vezi tot »
O problema mai azi, o comoara maineO problema mai azi, o comoara maine
Scris la 12 Ianuarie 2015 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii
am schimbat portbagaj +vopsit  - 280 de lei /manopera 450de lei toba completa de E36 cu final inox 150 de lei. si baterie 200 de lei Stopuri spate depo black 250 de lei semnalizari fata depo cristal cu pozitie 15 de euro Proiectoare ZKWca noi cu suport 46 de euro Faruri BOSCh cu anghel eyes pe SMD 200 de lei Jambe groase cu senzori ABS 150 de lei  Placute de frana fata, cabluri frana de mana, bucse bara anti ruliu, ulei cutie 320 Pivoti, distributie ,... vezi tot »
Da dupa mult timp si mai multi bani investiti incepe sa prinda forma din nou ursuletzu mikDa dupa mult timp si mai multi bani investiti incepe sa prinda forma din nou ursuletzu mik
Scris la 25 Februarie 2014 » Despre Piese de schimb » 1 comentariu
Da... asa cum zice si anuntul o problema neashtepta. mi s-a spart rezervorul......am incercat sa-i fak plinul dupa mult timp dar am constantat k nu se poate face plinul dupa ce am pierdut vreo 5-6 litri ce benzina am vazut k la masina asta nu se poate face plinul. infine dupa multe incercari am zis k este mai bine sa cumpar un rezervor vechi deoarece nou este 10080 de lei. zis si fakt am sunat la shroturile locale am gasit unul asa cum imi trebuie mie dar la pretul de... vezi tot »
da o problema neashteptata!!!da o problema neashteptata!!!
Scris la 04 Februarie 2014 » Despre ITP / RAR » 0 comentarii
da am facut si pe asta aqma teoretic ar fi gata de drum conform RAR -iam pus si un grup nou sudat bine inteles si i-a facut si asigurare deci merge totul ok pana aqma vedem pe viitor vezi tot »
Scris la 04 Februarie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
da am revenit cu o detaliere din pacate poze nu prea am dar va descriu in cuvinte..... am avut ceva probleme cu rotilie din spate din fericire acuma am reusit sa le remediez. Am montat discuri si pe spate urmeaza frana de mana si vopsirea etrerilor. In momentul de fata sunt sus pe masina si se comport extraordinar. Am pus conducte de frana+flexibile noi pe spate, faruri cu lupa si anghel eyes. Am inlocuit in sfarsit maneta de la trapa ceasuri de 6cyl cu plasma.... vezi tot »
Scris la 04 Februarie 2014 » Despre Tuning interior » 0 comentarii
salut, am achizitionat nishte fete de usi de piele, scaune fata de E36 de piele si incepe deja sa arate altfel interirorul. Mai este mult de lucru dar incet, incet se va face. I-am montat provizoriu un casetofon Kenwood si patru 4 boxe si am gasit torpedou. Mai imi trebuie multe platicaraie revin cu poze pe masura ce le gasesc/instalez vezi tot »
interiror pieleinteriror piele