O problema mai azi, o comoara maine
Scris la 19 Ianuarie 2015 » Despre Tuning interior » 0 comentarii

Da, aseara am facut curat prin masina si am decis sa ma uit de ce nu cupleaza ambreajul cum trebuie. Am inceput cu pedala si am vazut, ca arcul care trebuia sa tina pedala sus a alunecat si statea pe furtunul de alimentare a pistonasului. Bine ca am descoperit la timp deoarece deja fusese ros tot invelisul furtunului pana la cauciuc. Credeam, ca este o rezolvare simpla dar cand am pus arcul in pozitia lui sa rup siguranta de la arc si gata o fost.  Am zis bine trebuie unul nou. Am continuat sa fac curat pe sub bord, pe la mufe deoarece am foarte multe nelegate.

Am gasit intr-un final si instalatia audio  si multe alte mufe micute care nu shtiu inca ce fac. Dupa o scurta cautare pe net am descoperit de la ce vin majoritatea mufelor si cum se lega CD playeru. Problema cea mai mare este insa arcu de la pedala de ambreaj dupa cautari multe pe realoem.de gasesc codul piesei. Pentru cine vrea aici este poza si codul: http://www.ecstuning.com/BMW-E30-M3-S14_2.3L/ES319/ES63516/

Noua piesa costa 40 de euro plus transport. Deci am decis sa fac o improvizatie. N-a tinut din pacate asadar am plecat la shrot. acolo am gasit un nenea care spunea ca are un e30 si s-ar putea sa aibe piesa.

Avea un e30 318is ingropat sub alte masini, la propiu era un golf 2 si un astra pe el. Precizez ca locuiesc in Germania de cam 6 luni. I-am spus domnului ca este ok si sa scoate ursul afar. El a spus sigur, dar fara 20 de euro nu i-au piesa acas. Eu am zis ok. A scos ursu afar cu motostivuitorul si ca se vezi era aproape perfect dar fara bot.

M am uitat la pedala si vad k are alt mecanism mai simplu un arc legat de un loc mic sus. Perfect. Am dat jos arcul si m am dus sa vorbesc cu nenea k mai vroiam alte piese de interior. Mai avea nevoie de torpedou complet, capacul de sub volan, platicaraie multe, un maner de geam, cleme, suruburi, platicul din spate de la portbagaj si mocheta din portbagaj. Mi-a spus ti le dai singur jos si te costa 40 de euro toate.

BLANA!!11

Am luat una si alta,si am gasit si nari cu nichelul in stare perfecta si pisele sunt TOP Zustand. Plus am gasit si Protectia de la boxe din fata negaurita.

Diseara ma duc sa le montez. Sigur revin cu poze

ciao

Costuri: 45 Euro
Data evenimentului: 19 Ianuarie 2015
Kilometrajul mașinii: 235444 km


0

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz