Am adoptat o pisica !
Scris la 04 August 2015 » Despre Am cumparat masina » 2 comentarii

  Chiar daca am descoprit de curand aceasta parte a planetei 4tuning, de a impartasii cu vizitatorii acestui site ganduril impresile si planuriile mele, a inceput sa'mi placa si vreau sa va povestesc cum am adoptat pisica din garajul meu aka prima masina !

 

Pe 14.08.2014, ma plimbam pe categoriile din mercador[dot]ro actualmene olx, apoi am intrat in categoria Autoturisme si dupa cateva pagni rasfoite asesc un anunt din Cluj cu titlu Vand BMW 318I Cabrio pret 350€ ! Sincer la prima vedere am ramas socat datorita pretului dar sa vedeti ca nu tot ce suna frumos e si ok ! 

Am intrat in anunt si m-am uitat prima data la poze, care m-au cam dezamagit, era vorba de un 318i cabrio avariat si dezmembrat ! Am zis ca imi bag picioarele insa totusi prietena mea m-a convins ca sa il sun pe vanzator (unul cam neserios dar in fine...) L-am sunat mi-a spus o poveste frumoasa cum ca pe 01.05.2014 a intrat in giratoriu in spatele unei dube si a considerat ca e mai ok ca sa dezmembreze masina ! 

photo

photo

photo

Am stat totusi si m-am gandit putin ca la pretul asta se merita incercata si a nu am nimic de pierdut pentru ca daca mai dezmembrez ce mai e din ea tot imi scot banii ! Asa ca l-am sunat pe vanzator si i-am spus ca daca actele sunt in regula si motorul porneste pe 28.08 vin sa o iau ! Acesta a fost de acord si iata a acumasteptam ca zilele sa treaca mai repede si ma tot documentam ca costa capota cat costa bara mi-am facut un calcul si mi-aiesit destul de frumos ! 

 Timpul trecea (eu oricum trebuia sa merg in BH -> Oradea la parintii prietenei mele) asa ca am zis ca ajung in oradea si plec catre culuj cu urmatorul tren ! Cea ce sa si intamplat...L-am sunat pe vanzator a venit m-a luat de la gara si am mers la masina...masina care arata lafel ca in poze nu am ce sa comentez la capitolul asta, m-am uiat pe sub ea sa vad cum sta la capitolul rugin (nu avea) si m-am mai facut eu ca ma uit la una alta pentru ca oricum ma uitam ca mata in calendar nu ma pricepeam deloc, a scos bateria de pe masina cu care m-a luat de la gara a pornito a accelerato am vazut ca merge ca actele sunt ok asa ca am batut palma ! 

 Am fost am facut contract de vanzare cumparre si am cautat o rampa ! Fereasca dumnezeu sa aveti nevoie de ceva rampa intre localitati sau mai stiu eu ce ca o sa muriti de foame o luna sau doua ! Va jupoaie astia si de dintii din gura ! Pentru cluj-oradea mi-au cerut 1000 lei, am sapat mai adanc l-am gasit pe un nene cu un vito si remorca m-am inteles cu el i-am zis ca i dau acolo ceva de deranj si motorina dus intors si am iesit la 450 lei cost total 

photo

Am ajuns cu ea in oradea am parcato frumos intr-un colt al curtii unde nu deranjeaza pe nimeni si dai frate si scoate 2 tomberoane pline cu gunoaie CD-uri cu salam si guta si pungi cu chipsuri si pet-ur de pepsi !

photo

 

photophoto

De ce consider ca vanzatorul a fost neserios :

- a profitat de faptul ca sunt un necunoscator si mi-a vandut o masina cu mult mai multe probleme decat cele mentionate si mai grave !

- a dezmembrat masina asta pana la suruburi, unele (cum ar fi cele de la volan) le-am gasit greu !

- un suport motor a fost avariat nu am fost instiintat si daca nu veneam cu cineva care se mai pricepe ca sa reparam masina plecam asa cu ea....

- m-am rugat de el 1 luna de zile ca sa imi trimita o hartie...

 Dupa acest eveniment am venit acaa inapoi in bucuresti si pe fiecare luna m-am pus si am cumparat piese din dezmembrari intr-atat inat sa o pot aduce acasa pentru ca pe rampa oradea- bucuresti mi-au cerut intre 500-700 € parca aduceam o masina din germania nu din romania ! Dar am reparator m-am am mici retusuri si o sa o aduc acasa !

photo

photo

Costuri: 600 Euro
Data evenimentului: 28 August 2014
Kilometrajul mașinii: 123456 km


0
« Articol mai nou Articol mai vechi »

Comentarii 2

Comentează:
Mișto! :)
Spor la toate în continuare!
Scris pe 09 Septembrie 2015, ora 22:43  Răspunde 00
Spor la treaba!
Scris pe 19 August 2015, ora 14:39  Răspunde 00
Raportează abuz