Vopsire sau colantare ???

Scris la 08 Decembrie 2014

De-a lungul timpului s-a pus intrebarea si problema urmatoare : masina sa o vopsesc sau sa o colantez?

Ca sa ajutam la rezolvarea acestei dileme trebuie sa tinem cont de avantajele si dezavantajele fiecarei operatiuni in parte.

PRETUL-in cazul colantarii acesta este mult mai mic , in conditiile in      care am compara cu o vopsire auto intr-un service profesional.

DURATA DE VIATA - in cazul unei vopsiri profesionale, aceasta linistit poate sa tina cel putin 5-6 ani , nu acelasi lucru putem sa-l spunem despre colantare care chiar cu un produs premium va tine maxim 5 ani.

DURATA DE MONTAJ- colantarea se poate face in maxim 2 zile(vorbim de colantare cu demontarea elementelor de caroserie ) , iar vopsirea se poate face in minim 3 zile.

REZISTENTA LA FACTORI EXTERNI - vopseaua este mult mai expusa la conditiile de trafic (criblura,praf,pietricele) mai ales zona frontala (capota si bara fata).In schimb autocolantul este mai elastic si absoarbe altfel impactul cu factorii mecanici externi.

Toate cele expuse mai sus releva faptul ca exista puncte slabe si forte pentru fiecare din procedee.

Exista in schimb si o varianta ajutatoare pentru cei ce aleg vopsirea si anume aplicarea de autocolant transparent de protectie pe zona frontala a masinii care este cea mai expusa.

Informatiile v-au fost puse la dispozitie de echipa GLASS TUNING din Brasov   http://www.glasstuning.ro

http://www.facebook.com/glass.tuning.3

https://brasov.cylex.ro/firma/s.c.+glass+tuning+s.r.l-684900.html

http://www.bizoo.ro/firma/glasstuning/vanzare/154503/reparatii-fisuri-parbrize-brasov

http://www.infopagina.ro/glasstuning

0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comentează: