Scris la 08 Decembrie 2014 » 0 comentarii
De-a lungul timpului s-a pus intrebarea si problema urmatoare : masina sa o vopsesc sau sa o colantez? Ca sa ajutam la rezolvarea acestei dileme trebuie sa tinem cont de avantajele si dezavantajele fiecarei operatiuni in parte. PRETUL-in cazul colantarii acesta este mult mai mic , in conditiile in      care am compara cu o vopsire auto intr-un service profesional. DURATA DE VIATA - in cazul unei vopsiri profesionale, aceasta linistit poate sa tina cel putin... vezi tot »
Scris la 05 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Indiferent daca vorbim de lovituri , fisuri sau ciobituri ale parbrizelor , acestea se pot repara. Important este ca dupa ce se loveste/fisureaza parbrizul , sa acoperim zona respectiva cu banda adeziva pentru a nu intra impuritati , iar ulterior sa apelam la servicile unui service de reparatii parbrize. Interventia nu dureaza mult , iar costurile sunt relativ mici (in jur de 40 lei). Recomandarea noastra pentru judetul Brasov este GLASS TUNING cu servicii de reparat... vezi tot »
Parbrizele se pot reparaParbrizele se pot repara
Scris la 04 Decembrie 2014 » 0 comentarii
După instalare foliile LLumar aplicate profesional sunt practic nesesizabile, iar după perioada de uscare devin impecabile optic. Majoritatea foliilor pentru clădiri sunt aplicate cu adezivul CDF, ceea ce înseamnă clar, fără distorsiuni. Mulţi beneficiari sunt de acord cu faptul că prin reducerea luminii orbitoare foliile LLumar reduc suprasolicitarea ochilor. GLASS TUNING www.glasstuning.ro/folii-auto/ www.foliisolare.com   vezi tot »
Folia LLUMAR va distorsiona imaginea in timp ce privesc afara prin geam ?Folia LLUMAR va distorsiona imaginea in timp ce privesc afara prin geam ?
Scris la 04 Decembrie 2014 » 0 comentarii
<Nu se pot face afirmaţii generale pe acestă temă. Există cazuri când acest lucru s-a întâmplat, dar având în vedere varietatea mare de proiectile nu putem generaliza. Mărimea glonţului, forma ei, greutatea sau viteza pot influenţa răspunsul, dar şi structura geamului pe care este aplicată folia. În general putem afirma că proiectilele de calibre mai mici pot fi încetinite sau oprite de folie. Dar nici un producător de folie nu poate declara că... vezi tot »
POATE OPRI FOLIA ANTIEFRACTIE LLUMAR UN GLONT ?
Scris la 04 Decembrie 2014 » 0 comentarii
Glass tuning cu sediul in Brasov va ofera o gama larga de modele si culori de folii auto marca Llumar. Cea mai cunoscuta marca de folii auto din lume , prezenta in Brasov prin partenerul oficial Glass Tuning , ofera o diversitate mare de produse.De la folii colorate sau clare , pana la folii cu insertii ceramice sau metalice , toate sunt omologate si autorizate de Registrul Auto Roman. Prezent pe piata brasoveana de peste 11 ani , Glass Tuning va ofera de asemenea... vezi tot »
FOLII AUTO LLUMAR in BRASOVFOLII AUTO LLUMAR in BRASOV
Scris la 30 Noiembrie 2014 » 0 comentarii
Chiar şi cei mai responsabili şoferi pot suferi accidente rutiere.Vieţi se pot schimba în fracţiuni de secundă. La un impact lateral: Geamurile lateraleneprotejate se sparg uşor,proiectând cioburi de sticlă în maşină Cioburile de sticlă pot cauza tăieturi şi rănirea ochilor. Geamurile sparte cresc riscul ca pasagerii să fie aruncaţi afară din maşină, ceea ce este unul dintre cele mai frecvente cauze ale deceselor. În... vezi tot »
FOLII DE SIGURANTA AUTO
Scris la 30 Noiembrie 2014 » 0 comentarii
LLumar este cea mai vândută marcă de folie din lume, asigurând o ofertă completă de folii auto, pentru clădiri, antiefracţie, antigrafitti şi decorative. Instalate de către reţeaua noatră globală, foliile aplicate îmbunătăţesc funcţionalitatea, comfortul şi randamentul energetic ale suprafeţelor vitrate. PROTECTIE SOLARA - PROTECTIE UV Când trebuie să alegeţi folia potrivită pentru maşina dumneavoastră, oferta este vastă.Dacă vreţi... vezi tot »
Scris la 20 Noiembrie 2014 » 0 comentarii
Modul de alegere al unei mărci de folii de încredere. În momentul de faţă pe piaţa românească ,ca de altfel şi pe piaţa mondială, se găsesc produse care nu îşi merită banii. Alegerea unei folii pentru necunoscători poate fii dificilă, fiind greu de constatat care sunt acele mărci care sunt de încredere, sunt pe piaţă de mult timp şi oferă un raport optim preţ -calitate. Foliile de slabă calitate într-un interval de 1-2 ani poate chiar în... vezi tot »
Modul de alegere al unei mărci de folii de încredere.Modul de alegere al unei mărci de folii de încredere.
Scris la 18 Noiembrie 2014 » 0 comentarii
La Glass Tuning , cu sediul in Brasov ,  puteti gasi o gama larga de servicii auto precum : aplicare folie auto Llumar , reparatii parbrize , reconditionare faruri , colantari auto , folie antiefractie si decorativa , alarme auto , sonorizari , multimedia. Folia Llumar este un produs de top , fiind cel mai mare producator de folii auto si cladiri din lume. Aceste produse sunt recunoscute pentru satbilitatea culorilor , claritatea  straturilor , suprafetelor... vezi tot »
FOLII AUTO LLUMAR IN BRASOVFOLII AUTO LLUMAR IN BRASOV