Scris la 24 Octombrie 2022 » 0 comentarii
Stiai ca atunci cand vinzi sau cumperi o masina trebuie sa inchei un contract de vanzare cumparare? Daca stiai e bine daca nu stiai afli acum. Totusi ramane o intrebare: tu cum inchei un contract de vanzare cumparare? Cauti pe net sa gasesti o varianta editabila fara sa stii daca este varianta in vigoare sau preferi sa apelezi la o platforma specializata in acte auto & rca? Solutia este simpla si este la indemana oricui: se numeste DocExpress, este o... vezi tot »
Scris la 31 August 2022 » 0 comentarii
Salut. Nu stiu daca stii sau daca ai folosit deja platforma online DocExpress. Oricum ar fi sa o luam cu inceputul: DocExpress este prima platformă online specializată în RCA și acte auto online sau cu livrare.   Ce servicii ofera DocExpress? La momentul prezent pe DocExpress poti contracta 4 servicii respectiv: - acte auto online (https://docexpress.ro/acte-auto/) - contract vanzare-cumparare auto (https://docexpress.ro/contract-vanzare-cumparare-auto/)... vezi tot »
DocExpress | Acte Auto Completate/Online | RCA Ieftin
Scris la 26 August 2022 » 0 comentarii
Este oficial. DocExpress a lansat cel mai nou produs pe piata de acte auto: Acte auto gata completate livrate la tine acasa by DocExpress! Cum functioneaza? Simplu: intri pe DocExpress, alegi noul serviciu Acte auto completate (https://docexpress.ro/contract-vanzare-cumparare-auto/) si trimiti poze dupa documente tale si ale masinii. DocExpress va redacta actele tale auto (contract vanzare-cumparare auto, acte inmatriculare auto si acte radiere auto) si iti le va... vezi tot »