Scris la 17 Februarie 2014 » 0 comentarii
Salut..am schimbat discul de ambreiaj cu motorul suspendat si cand am montat tot motorul am observat ca nu merge deloc ambreiajul...m-am uitat la furca care este prinsa de rurment si pare sa nu mai fie asezata pe el ."se misca in gol"..are cineva o solutie sa nu mai dau motorul jos si sa pot sa scot furca fara sa dau motorul jos ....multumesc! vezi tot »
Scris la 04 Ianuarie 2014 » 0 comentarii
Salut! am o mica problema la solenza i-am schimbat de curand garnitura de chiuloasa si acum cand merg cu ea scoate putin abur cu fum amestecate pe esapament ...la inceput am patit la fel dar mi se arsese garnitura de chiuloasa dar in deosebire de acum scotea mult mai mult abur pe esapament ..acum scoate doar putin...Am o mufa la primul corp la admisie  in care nu am ce sa bag in ea..pur si simplu nu am firele ..am decat mufa...imi poate spune cineva la ce foloseste... vezi tot »
o mica problema la solenza
Scris la 26 Decembrie 2013 » 0 comentarii
Salut ...a fost rupta pana de la pinionul de la distributie de jos..l-am schimbat  ca sarise si distributia de la punc.. imi indoise 2 supape ..le-am schimbat si supapele am schimbat si garnutura de chiuloasa si acum cand am montat tot am completat cu antigel si imi fierbe rau si iese abur pe esapament mult rau .(nu se mai vede nimic in spate)..si asta nu stiu de la ce sa fie ...aveti idee ce o avea? :( chiar nu stiu ce sa ii mai fac..nu o fi bine aerisita apa?   vezi tot »

Utilizatori abonați la blog