Scris la 05 Martie 2023 » 0 comentarii
Becurile auto LED https://lightoncarparts.com/ro/11-becuri-auto-led-proseries pentru faruri sunt noul standard pentru industria luminilor auto, deoarece majoritatea autoturismelor noi sunt livrate cu, cel puțin, lumini de zi cu LED-uri și faruri LED pentru fază scurtă. LED-urile sunt în prezent în proces de înlocuire a becurilor clasice cu halogen în echiparea vehiculele moderne. Acestea oferă o eficiență luminoasă ridicată și o siguranță sporită.... vezi tot »
Becuri auto LEDBecuri auto LED
Scris la 05 Martie 2023 » 0 comentarii
Becurile auto Xenon https://lightoncarparts.com/ro/5-becuri-auto-hid-xenon oferă o lumină strălucitoare alb-albastră, similară cu lumina naturală a zilei, necesită mai puțină energie pentru a funcționa și au o durată de timp de funcționare lungă. Becuri Xenon pentru faruri auto tipurile D1S, D2S, D2R, D3S, D4S, D4R, D5S și D8S. Lumina familiară caldă, galbenă, furnizată de becurile auto cu halogen este rapid înlocuită de lumina furnizată de diodele... vezi tot »
Becuri auto XenonBecuri auto Xenon
Scris la 05 Martie 2023 » 0 comentarii
Becuri auto pentru fază scurtă și lungă din faruri, stop / frânare, semnalizare, poziție, parcare, ceață, lumini laterale și lumină interior cabină și portbagaj. Piese de schimb originale la preț competitiv https://lightoncarparts.com/ro/3-becuri-auto Pe măsură ce tehnologiile din domeniul iluminatului se dezvoltă și devin comune, accesibile tuturor, nu este de mirare că luminile autoturismelor sunt, de asemenea, în continuă evoluție. Progresele... vezi tot »
Becuri autoBecuri auto