Tratamentul pentru motor Polytron este compatibil cu orice tip de ulei
Scris la 28 Decembrie 2014 » Despre Consumabile » 0 comentarii

Polytron pentru tratarea motoarelor se adauga la uleiurile obisnuite pe care le folositi de obicei si are ca scop imbunatatirea calitatilor acestora, odata cu reducerea costurilor si prelungirea duratei de functionare in parametri optimi a motorului. Produsul este special realizat pentru motoarele cu combustie interna si se poate adauga la toate tipurile de uleiuri minerale si sintetice. Nu trebuie sa va fie teama ca puteti pierde garantia la masina daca veti adauga Polytron, acesta are scopul de a imbunatati performantele motorului fara a-i afecta in niciun mod negativ functionarea. In plus, Polytron este realizat pe baza de petrol si nu contine substante solide, cum ar fi teflonul sau alte elemente corozive, ci din contra – previne coroziunea.

Produsul Polytron pentru tratarea motoarelor se poate utiliza indiferent de tipul de masina pe care o aveti – este compatibil cu motoarele diesel, pe benzina si cele care functioneaza cu gaz petrolier lichefiat (GPL). Indiferent de tipul de motor, acesta va fi mai bine lubrifiat si pentru o perioada mai lunga de timp decat in cazul uleiurilor obisnuite. Polytron pentru tratarea motoarelor se adauga la uleiurile obisnuite pe care le folositi de obicei si are ca scop imbunatatirea calitatilor acestora, odata cu reducerea costurilor si prelungirea duratei de functionare in parametri optimi a motorului. Produsul este special realizat pentru motoarele cu combustie interna si se poate adauga la toate tipurile de uleiuri minerale si sintetice. Nu trebuie sa va fie teama ca puteti pierde garantia la masina daca veti adauga Polytron, acesta are scopul de a imbunatati performantele motorului fara a-i afecta in niciun mod negativ functionarea. In plus, Polytron este realizat pe baza de petrol si nu contine substante solide, cum ar fi teflonul sau alte elemente corozive, ci din contra – previne coroziunea.

Produsul Polytron pentru tratarea motoarelor se poate utiliza indiferent de tipul de masina pe care o aveti – este compatibil cu motoarele diesel, pe benzina si cele care functioneaza cu gaz petrolier lichefiat (GPL). Indiferent de tipul de motor, acesta va fi mai bine lubrifiat si pentru o perioada mai lunga de timp decat in cazul uleiurilor obisnuite. 

Costuri: 90 Lei
Data evenimentului: 05 Decembrie 2014
Kilometrajul mașinii: 190000 km


0
« Articol mai nou Articol mai vechi »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz