Capota + Masca
Scris la 26 Februarie 2015 » Despre Accidente & Incidente » 0 comentarii

Locul accidentului-Ghionea,iesirea autostrada Bucuresti-Pitesti km 23

Cauza-Neatentia vinovatului

Intamplarea-Un tip la fel de tanar ca mine s-a angajat de curand ca sofer pe o duba pentru transport.Totul ok pana aici,insa partea proasta este ca era prima data pentru el cand conducea o masina asa mare.Intr-o curba care se intersecta cu drumul nostru prioritar a oprit din senin. Am oprit si eu in spatele sau lasand spatiu de 4-5 metrii intre botul masinii mele si duba sa. Motivul opririi sale neasteptate era ca baiatului i s-a pus lui pata sa ofere prioritate unei bascule cand noi aveam prioritate.Partea care dovedeste ca nu oricine trebuie sa se suie la volan daca nu este sigur pe sine ca apreciaza distanta este ca individului i s-a parut ca bascula nu avea loc sa treaca pe un drum in care incapea 2 autobuze de transport persoane,asa ca a dat inapoi fara a se uita in oglinda.Cand am vazut ca se apropie cu incredere fara sa calce nici un pic frana prima data am claxonat si am bagat in marsarier insa nu am apucat sa dau prea mult in spate ca am fost "ajutat" de catre duba lui. A calcat frana abia cand s-a auzit impactul.

Primul lucru care l-a facut cand s-a dat jos a fost sa spuna "Imi cer scuze,nu te-am vazut". Destul de credibil tinand cont ca nu eram decat noi doi si o bascula care venea din sens opus pe un camp dintre un sat si autostrada.L-as fi depasit insa nu am stiut care este intentia soferului cu bascula daca facea stanga spre autostrada sau venea inspre directia mea,asa ca am zis sa astept in spatele tipului cu duba.

Nu am vrut sa-i fac rau sau sa pierdem timpul cu politia,intelegandu-i situatia cum ca s-a angajat pentru a face rost de bani sa-si plateasca in continuare facultatea,asa ca am acceptat sa mergem la cel mai apropiat service pentru a vedea cat costa piesele necesare si sa-mi dea o parte din bani la momentul de fata,apoi sa-mi dea o copie dupa buletin si numarul de telefon pentru a ne intalni sa-mi dea restul de bani necesari pentru reparatia completa a masinii.

Costuri: 1300 Lei
Data evenimentului: 25 Februarie 2015
Kilometrajul mașinii: 108170 km


0
« Articol mai nou Articol mai vechi »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz