Jurnal de bord 6 articole

Scris la 28 Ianuarie 2014 » Despre Accidente & Incidente » 3 comentarii
Ieri cand am iesit de la facultate, am avut "frumoasa" surpriza de a-mi gasi masina lovita.. in parcare. Bineinteles ca vinovatul a fost "dragut" si a plecat de la fata locului fara sa lase un numar de telefon in geam. Dar nu am pretentia asta fiinda stiu ca la noi in tara daca faci accident , vinovatul se ia de tine ca ai fost tu de vina.  vezi tot »
Romanie, dulce RomanieRomanie, dulce Romanie
Scris la 26 Ianuarie 2014 » Despre Planuri de viitor » 0 comentarii
Ca planuri de viitor , as vrea sa o vad cu o pereche noua de jante (OEM bineinteles) , faruri cu lupa si xenon (tot OEM bineinteles :)) ) iar apoi o navigatie multi-media dedicata vezi tot »
Ceva planuriCeva planuri
Scris la 26 Ianuarie 2014 » Despre ITP / RAR » 0 comentarii
Am terminat si cu RAR-ul, si usor usor ma apropii de final si cu inmatriculatul, iar apoi ne ocupam si de alte treburi vezi tot »
Scris la 26 Ianuarie 2014 » Despre In service » 0 comentarii
Ca orice masina adusa din afara, indiferent ca e din Germania sau alta tara, nu stim ce ulei are in ea si de cand fostul proprietan a schimbat filtrele la ea.  Am facut revizia, schimbul de ulei si filtre, dar si alte verificari. vezi tot »
Scris la 26 Ianuarie 2014 » Despre Anvelope » 0 comentarii
Gata cu anvelopele de vara. Se apropie iarna si trebuie sa ne pregatim din timp ca sa nu stam dupaia la cozi interminabile. vezi tot »
Vine iarna!
Scris la 26 Ianuarie 2014 » Despre Am cumparat masina » 0 comentarii
Indata ce m-am urcat in masina, am simtit ca o sa fie a mea. Eram nerabdator sa termin odata cu actele si sa ma urc la volan si sa plec spre casa in noua mea masina. Sunt foarte fericit si foare multumit de alegerea facuta. vezi tot »
Am cumparat-o!