Jurnal de bord 12 articole

Scris la 30 Octombrie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Am desfintat stergatorul spate, si am pus un eleron tip m..... vezi tot »
Cateva retusuriCateva retusuri
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Am montat ploapele si am pus niste stikere pentru care v-as ruga pe voi sa imi ziceti daca sa le las sau sa mai dau din ele jos.  vezi tot »
montat ploapemontat ploape
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Am cumparat un set de ploape , am bagat lupe pe faza scurta , si am dat eleronul jos,  - polape - 60 lei - vopsea pentru ploape - 15 lei - lupe 150 lei   vezi tot »
modificare farurimodificare faruri
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Tuning exterior » 1 comentariu
Am vopsit jantele in albastru deschis caci am zis sa fie la fel cu albastru dela semnu m-power si am lasat masina mai jos de fata. vezi tot »
Modificare janteModificare jante
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Dupa cateva cautari pe fel si fel de site-uri am gasit un spoiler fata nou nout la 380 lei la care mi-a dat si lipul desub el si setul de angel eyes asa ca l-am si luat si l-am montat si am facut si stopurile negre pe partea de sus vezi tot »
Schimbare bara fataSchimbare bara fata
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Tuning interior » 0 comentarii
Am facut acele dela kilometraj cu rosu.Acuma mai trebe doar sa le schimb becurile cu unele care sa lumineze mai puternic vezi tot »
Modificare ace
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Jante » 0 comentarii
Dupa cateva zile a venit un prieten si mi-a dat un set de jante borbet pe 15" la schimb pe jantele de 5-ar, am montat subwoofer-ul cu statia si am schimbat si playerul cu unul akay pe care numai tin minte cat am dat. subwoofer - 150 lei statie - 150 lei vezi tot »
Borbet 15"Borbet 15"
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
- Am reparat bara fata pentru ca era sparta dar nu mi-a iesit asa cum vroiam si am facut grila neagra mat - Am facut narile si sigla depe capota negru mat - Am infoliat proiectoarele Chit fibra de sticla - 25 lei Primer - 15 lei Vopsea gri - 30 lei Lac - 30 lei Vopsea neagra mat - 15 lei Folie - 10 lei vezi tot »
Reparare bara fataReparare bara fata
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Jante » 0 comentarii
Dupa cum am spus si in postul trecut. Dupa ce am luat acele jante pe 17" am fost nevoit sa le schimb iarasi si pe acelea datorita ca erau sparte asa ca am luat la schimb pe ele niste jante de bmw seria 5 pe 16. vezi tot »
Schimbate JanteSchimbate Jante
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Car audio & multimedia » 0 comentarii
Am schimbat si playerul cu unu dela Maniac Sound System pe care l-am luat de la un prieten vezi tot »
Schimbare player
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Jante » 0 comentarii
Dupa aceea am schimbat jantele cu unele pe 17" dar din pacate dupa o zi cat le-am avut pe masina am depistat urmatoarea dimineata ca erau fisurate dupa ce am gasito pe pana asa ca am fost nevoit sa le schimb.   vezi tot »
Schimbare janteSchimbare jante
Scris la 30 Septembrie 2014 » Despre Piese de schimb » 0 comentarii
Am schimbat placutele de frana depe fata cu unele dela TRW, Am schimbat uleiul cu Liqui moly cu filtru de ulei MANN si am vopsit etrieri rosii cu vopsea pentru etrieri. - Filtru ulei - 25 lei - Ulei - 163 lei - Placute frana - 117 lei - Vopsea etrieri - 25 lei   vezi tot »
Schimbare placute frana si ulei motorSchimbare placute frana si ulei motor