Care e faza cu "Notificarile mele"?

Scris la 19 Februarie 2013

Continui seria de tutoriale masina mea cu cateva explicatii necesare in ceea ce priveste butonul din meniu denumit "Notificarile mele"

Tinand cont de traficul foarte mare in fluxul de actiuni de pe prima pagina la un moment dat o sa te intereseze doar actiunile care tin de preferintele tale.

Astel dupa cum ai observat deja butoanele de pe site te poti abona la o masina, la un blog sau la o persoana.

Toate notificarile pentru abonarile tale le vei gasi grupate in sectiunea "Notiicarile mele"

Hai sa le luam pe rand :

Notificarile mele

Aici gasesti intr-un singur loc tot ceea ce se intampla cu masina ta, jurnalul de bord al masinii si blogul personal.
Cand cineva posteaza un comentariu pe o poza a masinii tale, pe pagina masinii sau oriunde altundeva vei fi notificat aici.
Iata un exemplu cu notificarile pe care le vede de exemplu "Hondarul". Destul de usor de urmarit nu ?

photo


Masini noi adaugate

Esti pasionat sa spunem de Volkswagen in general sau de un anumit model de masina. Intra in "Contul Meu -> Abonarile mele la masini noi" si bifeaza modelul sau marca/marcile tale preferate. De fiecare daa cand o masina care corespunde preferintelor tale este adaugata nu o vei rata pentru ca ea iti va aparea in "Notificarile mele -> Masini noi adaugate"
Un exemplu simplu in cazul meu. Am bifat toata marca VW (in scop demonstrativ) si iata ce imi apare la notificarile mele :

photo

photo

Bloguri

Aici gasesti tot ce se posteaza in blogurile personale la care te-ai abonat. Te poti dezabona de la un blog din pagina blogului sau din <Contul Meu -> Abonarile mele>
In cazul meu sunt abonat la blogul meu (ceea ce va recomand si voua - il gasiti aici http://masinamea.4tuning.ro/index.php?module=AmvcMasinaMea&action=userBlog&user_id=310) si la blogul lui Asandulescu.
Pe masura ce o sa scrieti si voi chestii interesante pe blog va promit ca o sa ma abonez si la voi.
Iata ce vad:
photo

Jurnale de bord

Atunci cand iti place masina unui utilizator si vrei sa urmaresti evolutia proiectului fara a scapa nici un pas apasa cu incredere optiunea "Ma abonez". In felul acesta orice inregistrare din jurnalul de bord al masinii respective se va regasi in "Notificarile mele"
Iata ce vad eu:

photo

Interactiuni ale utilizatorilor
Aici gasesti toate interactiunile dintre utilizatorii la care te-ai abonat. Te poti dezabona de la un utilizator din <Contul Meu -> Abonarile mele>

In cazul meu :

photo

Aveti alte intrebari ?
Nu ezitati sa le puneti! Fie prin formularul de sugestii din dreapta, fie prin comentarii aici sau prin sisteul de mesagerie privata.
Zilele urmatoare voi continua seria de tutoriale in functie de intrebarile pe care le primesc de la voi.

Sa aveti o zi buna si sper ca noul TIMBRU DE MEDIU sa nu va supere prea tare!

 

Cine nu a vazut prima parte din tutorial o poate gasi aici : http://masinamea.4tuning.ro/index.php?module=AmvcMasinaMea&action=blogDetails&blog_id=21

0

Comentarii

Comentează: