Oglinda Volkswagen Passat B7 sticla s-a dezlipit si a cazut

Scris la 30 August 2022

Volkswagen Passat B7 sticla de oglinda se dezlipeste de pe plasticul negru.

Salut, sunt Ovidiu de la Oglinda Auto si in acest blog am sa vorbesc despre ce cunosc cel mai bine. Am o experienta de 11 ani in domeniul oglinzilor auto, acest articol fiind postat in 2022 si aici va las sfaturi cum sa procedati cu oglinzile care se dezlipesc din grupul VAG. Poti comanda oglinzi de aici: https://oglindaauto.ro/exterioara/vw/passat-b7/

Unul din modelele cu aceasta problema este VW Passat B7, primele semne pe care le da este ca tremura la viteza saua tunci cand spalati masina.

Eu recomand turor sa schimbe oglinda nu sa o lipeasca. Daca alegeti sa o lipiti va sfatuisc sa folositi un adeziv care rezista la temperaturi scazute si inalte.

De ce spun asta pentru ca iarna cand este firg si doriti sa porniti incalzirea in masina trecerea de la rece la cald este foarte rapida si din cauza asta lipiciul trebuie sa fie foarte bun. Singura parte negativa atunci cand lipiti sticla la loc este ca incalzirea in oglinzi nu o sa mai functioneze deloc sau o sa funcioneze pe jumatate, adica o sa incalzeasca dar nu toata oglinda.

Sfat, nu cumpara piesele cele mai ieftine, o sticla buna costa in jur de 60 lei, identica cu cea originala, vezi la fel in ea, nu deformeaza plus ca montajul se face foarte usor.

Poti sa vizionezi tutorialul pe care l-am pregatit pt tine.

 

 

0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz

SUBIECTE DIN BLOG