FOLIILE AUTO marca LLUMAR

Scris la 14 Decembrie 2014

In cele ce urmeaza vom incerca sa va dam niste motive intemeiate de a alege o folie auto de calitate , atunci cand vreti sa scapati in masina de caldura soarelui.

Se stie foarte bine ca foliile auto protejeaza de caldura si ultraviolete, dar nu multa lume stie ca nu toate foliile auto protejeaza la fel. Este foarte important cand alegeti un asemenea produs , sa va informati de producatorul foliei, montator,calitatea si recomandarile altor clienti.

Pe piata romaneasca sunt mai multe marci de folii auto :llumar ,solarzone, global, skyfol,bruxafol etc.De departe cea mai renumita si mai montata folie auto din lume este Llumar, fabricata in SUA de peste 50 ani. Spre deosebire de ceilalti producatori, Llumar este produs exclusiv in America, in aceleasi uzine fiind executate toate operatiunile de productie ,sub o stricta si severa observatie.

Pe langa faptul ca folia Llumar nu are o provenienta indoielnica si ca in spatele numelei stau 50 de ani de cercetare, mai trebuiesc aduse in discutie propritetile si caracteristicile foliei:

-beneficiaza de 6 straturi (strat antizgariere, protectie solara, protectie UV,antiefractie etc)

-vizibilitate excelenta din interior la oricare din cele 50 de modele si culori

-adeziv de inalta calitate

-termocontractibilitate excelenta la montaj

Exista de asemenea mai multe clase de protectie solara :folii cu insertii ceramica sau ceramice.

Mai multe informatii pe http://www.glasstuning.ro

0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz

SUBIECTE DIN BLOG