Mașina potrivită la 18 ani!
Scris la 05 Ianuarie 2019 » 1 comentarii
Buna ,m-ar interesa părerile voastre referitor la mașina potrivită la 18 ani.Am un buget de 5500 de euro.Variantele la care eu m-am gândit sunt Volkswagen Jetta cu motor de 1.9 tdi(105 cp) sau motorul de 2.0 cu 140 cp,Audi A4 B7 1.9 tdi cu 116 cp , Volkswagen passat ambele motoare (1.9 tdi,2.0),sau Opel Insignia cu 2.0 CDTI.Dintre acestea cel mai mult mi-ar place Jetta cu ambele motorizări,ce părere aveți despre acesta mașina și care sunt variantele voastre?😁
0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii 1

Comenteaza:
Login pentru a comenta
Salut! Eu ti-as recomanda Jetta de 1,9. Detin un A4 B7 1,9 tdi, si sunt multumit de masina. Cand am cumparat-o am evitat motoarele de 2,0 tdi din grupul VAG; audi club e plin de postari cu problemele lor. M-as uita la Jetta pentru ca nu are suspensia asta complicata ca la a4 sau passat, in care fii sigur ca trebuie sa bagi bani, si costa destul de mult un set de brate bun (lemforder), care sa te si tina pe drumurile de la noi.
In 2 ani jumate am avut probleme doar cu turbo care a necesitat reconditionare,si egr curatat, in rest doar consumabile, si urmeaza bratele probabil de schimbat.
Acum daca ar fi sa aleg mi-as lua ceva pe benzina, pentru ca fac destul de putini km pe an, pentru ca mai am o masina pe care o folosesc pt naveta la munca (kangoo) si ce castig la consum scazut dau pe intretinerea mai scumpa la un diesel, plus problemele care pot aparea - turbo, injectoare mai sensibile, volanta cu masa dubla etc.
Scris pe 18 Ianuarie 2019, ora 00:17  raspunde 00
Raporteaza abuz
E-mail
Motivul raportarii *