Fumi CNVC 2013 - Teliu

Scris la 20 Iunie 2013
  A treia etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2013 a avut loc în perioada 8-9 iunie, la Teliu, unde Mihai Aurel Beldie sa aliniat la start avand ca target principal castigarea claselor participante.
 La Teliu am regasit un traseu foarte tehnic cu zone de mare viteza,  principala provocare reprezentand-o, vremea, care s-a jucat cu nervii pilotilor. Echipa a fost la inaltime câștigând pe toate fronturile participante . Eduard Tontsch câștigă categoric competiția clasei I2B3 și locul 2 al grupei I, iar Gunther Graef obține locul 1 în clasamentul Clasei I2B2.
   Pilotul Mihai Aurel Beldie s-a impus încă din prima zi a competiției, când, în prima urcare cronometrată obține, pe un traseu ud, un surprinzător loc 2 în clasamentul automobilelor cu două roți motrice, în urma italianului Armando Bottocchi, aflat la volanul unui Ferrari 458 Italia. La finele etapei de la Teliu, Mihai câștigă competiția automobilelor diesel, clasându-se în fruntea clasamentului în toate urcările cronometrate ale competiției.
photo
„A fost un traseu interesant și solicitant, dar am încheiat această etapă cu rezulate foarte bun: locul 1 la grupa diesel și locul 2 a clasei H3. Mulțumirea mea vine, în primul rând, din faptul că am reușit să fiu foarte rapid pe suprafață umedă, mai ales că este este prima dată când trebuie să înving ploaia dintr-o mașină de competiție. În economia campionatului sunt lider în clasamentul automobilelor diesel, ceea ce îmi dă curajul și încrederea necesară pentru celelalte etape”, a declarat Mihai.
photo
Tanarul pilot este sustinut pe parcursul sezonului 2013 a Campionatului National de Viteza in Coasta-Dunlop de catre: Tontsch Automotive, http://www.e-tour.ro, Angrenaje si Roti Dintate Alba, Help Trans Abrud, Tipografia ANTEL Alba, Axel Company Alba, Auto Construct Sebes, Centru de imagine, Night Shadows si noul partener Safety Broker a carui implicare o salutam o data cu etapa de la Teliu. Parteneri media: Ziarul Unirea si Radio Ardeleanul FM.
Echipa Autosport
0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz

SUBIECTE DIN BLOG

ALTE ARTICOLE DIN BLOG