Instalare Fir Electroluminescent in plafoniera !
Scris la 03 Iulie 2014 » Despre Tuning interior » 0 comentarii

Poate unii dintre voi sunteti curiosi cum la una din pozele din interior se zareste un contur alb, puternic luminos (in poza) ce inconjuara intr-un stil placut plafoniera. 

 

Ei bine, cu ajutorul unor colegi de pe forumul audi, am reusit sa producem o adevarat febra a acestui fir magic - Electroluminescent, disponibil pe gama larga de culori.

 1. Achizitionare

Se poate gasi oriunde pe ebay, sub denumirea de "el wire " la care se va adauga inca un invertor de mici dimensiuni pentru a-l pune in functiune la tensiunea necesara si lungimea de fir dorita.

 

 2. Montare

Aplicarea se face in functie de zona dorita, sunt fire simple, dar sunt si fire cu o bordura de sustinere astfel incat sa-l poti ghida cat doresti in profunzime. Eu am abordat in cazul de fata pe varianta a doua, cu bordura de sustinere.

Asadar, cu plafoniera data jos, am cautat cu aparatul de masura un plus si un minus care sa fie prezent atunci cand voi cupla pozitia, firul magic sa fie aprins. 

Gasind sursele de plus si minus, m-am intepat direct in fire, pe urma nu a ramas decat sa ansamblez totul inapoi si sa asez firul cat mai OEM style :) 

Enjoy

Costuri: 50 Lei
Data evenimentului: 03 Iulie 2014


0
« Articol mai nou Articol mai vechi »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz