Jurnal de bord 7 articole

Scris la 05 Noiembrie 2021 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Anul acesta am participat la toate cele 6 etape ale campionatului, 3 la Motorpark Adincata, 1 la Circuitul Titi Aur Crevedia, 2 la cel mai frumos circuit din tara, Transilvania Motor Ring, sint foarte bucuros ca am realizat la toate printre primi timpi pe tur, mai putin constanta, dar nu conteaza, cind intru pe circuit imi doresc sa scot maxim din masina si sa-mi ating limitele ca pilot. De cela mai multe ori am scos timpi mai buni decit multi de la viteza, imi doresc sa... vezi tot »
Scris la 08 Mai 2021 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
A început campionatul in 17.04 la Motorpark Adincata, apoi etapă a doua în 01.05 la ATA, multe masini si motociclete, o competiție antrenată la care regularitatea imi da multa bătaie de cap, pentru mine viteza este importanta. Scot la fiecare cursa cel mai rapid tur, la MPR 2,30, la ATA 1 min. vezi tot »
Romania Retro RacingRomania Retro Racing
Scris la 30 Octombrie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Dupa mine cel mai frumos circuit pe care am alergat, am prins la inceput ploaie, adica in turele de antrenament, apoi in prima cursa semi ud iar in ultima asfalt uscat si soare cu dinti si putin vint. Ca de obicei fara constanta dar cu cele mai rapide ture pe circuit, din ce imi aduc aminte 2.32, m-am dat la maxim, masina se comporta excelent. vezi tot »
Etapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMREtapa a 5-a Romanian Retro Racing la TMR
Scris la 10 August 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
9.08.20 ca de obicei la Adincata, caldura mare, noroc cu vintul care a mai atenuat zaduful, pentru prima data doar noi pe circuit fara alte competitii adiacente, dar cu sectiunea moto la prima editie. Multe masini la regularitate, putine la viteza, la fel si moto. S-a alergat in sensul orar. Pe locul 3 cel mai bun timp la fiecare mansa, am avut ca adversari directi 2 Porsche 911. Am pornit cu 2,34 la antrenament, apoi 2,33 in cursa 1 si iar 2,34 in cursa 2, viteze... vezi tot »
Etapa a 3-a Romanian Retro RacingEtapa a 3-a Romanian Retro Racing
Scris la 11 Iulie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
O nouă întîlnire cu circuitul, de tata asta in sens invers, căldură mare, mulți participanți, un eveniment reusit si foarte frumos, eu ma simt excelent pe pista. vezi tot »
Etapa 2 la Motorpark Romania AdincataEtapa 2 la Motorpark Romania Adincata
Scris la 20 Iunie 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Simbata 20.06, vreme excelenta pentru circuit, lume multa, masini gramada, istorice la viteza si regularitate, de stada la Open. 3 Manse, una de antrenament si 2 de concurs, iar cele de concurs au fost o noutate, cu plecare de pe grila de start, mai interesant. O sa urmeze si alte surprize, parcurgerea in sens invers, traseu mai redus , o sa avem si o cursa la Tirgu Mures, daca se repara circuitul. M-am dat ca de obicei, la maxim cit poate masina sau cit o pot... vezi tot »
Etapa 1 Motorpark Romania AdincataEtapa 1 Motorpark Romania Adincata
Scris la 31 Mai 2020 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Prima iesire din acest an a fost pe circuit, am facut teste de viteza cu noua achizitie, se comporta foarte bine, am reusit sa fac al doilea timp in cele trei manse. La ultima chiar pe asfalt ud, dar am reusit sa o si intorc la 180 gr. intr-un viraj pe care nu il stapinesc nici cum, cel in care se termina filmarea. vezi tot »
Test Motopark AdincataTest Motopark Adincata