Jurnal de bord 5 articole

Scris la 02 Decembrie 2015 » Despre Calatorii » 0 comentarii
Plecarea a fost tirziu simbata pe la 11.30, am mers pe ploaie pina la destinatie, 350 km pentru ca fiind noapte am bijbiit sa gasim in primul rind Nisipurile De Aur, care nu sint semnalizate corespunzator sau intr-o limba inteligibila, apoi am mai cautat hotelul, asa ca la 18.30 eram cazati. Hotel Pliska, printre putinele deschise si populate, cu piscina interiora, saune, conditii bune la restaurant si cazare, mincare buna si multa, multi romani simpatici, galagiosi,... vezi tot »
Mini vacanta la NisipuriMini vacanta la Nisipuri
Scris la 12 Octombrie 2015 » Despre Altele » 2 comentarii
Am inceput vacanta duminica, deplasarea pe Cheia-Tusnad-M.Ciuc-Toplita-Poiana Largului-Vatra Dornei, 480 km, harta google ma trimitea prin Bilbor, noroc ca am intrebat in Toplita, au zis ca drumul este doar pentru tractorele cu care cara baietii lemn, cam 10 km, in rest este ok. Pai cum sa incurci lucrurile, sa vada lumea cum se taie padurile, poate ne este mila si incepem sa plingem. Aici orasul arata prafuit, imbatrinit, fara vlaga, ca orice oras in care tot ce a... vezi tot »
Vacanta in BucovinaVacanta in Bucovina
Scris la 26 Septembrie 2015 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Astazi am participat la Raliul Memorialul Giurgiu,ne-a placut, invatam din fiecare participare, dar sintem departe de ce ne dorim, cred ca cu broscuta sa fin la anul mai buni. vezi tot »
Raliul Memorialul Giurgiu, editia XVII-aRaliul Memorialul Giurgiu, editia XVII-a
Scris la 24 August 2015 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Dupa primul raliu sint impresionat de orasul Sibiu si imprejurimi, care traiesc efervescent, este alta lume si viata fata de regat, apoi de organizare, au adus atitea echipaje, echipe tehnice, observatori, arbitrii, au ales un traseu reprezentativ pentru zona, felicitari.Ma declar nemultumit totusi de pegatirea noastra pentru raliu, de lipsa de indrumarea din parte organizatorilor si a arbitrilor, majoritatea dintre noi fiind la prima experinta si nu am avut de la cine... vezi tot »
Sibiu Rally Challenge 2015Sibiu Rally Challenge 2015
Scris la 16 Iulie 2015 » Despre Curse & Competitii » 0 comentarii
Simbata am participat la Retromobil Grand Prix pe Autodromul Titi Aur, super eveniment, vremea perfecta, lume multa, masini de toate felurile. Un eveniment reusit, a fost prima participare la un concurs auto, am obtinut locul 5 din 25 de concurenti, abia asteptam urmatoarea intilnire de gen, la Brasov in septembrie si apoi Raliul Memorialul Giurgiu. http://www.retromobil.ro/   vezi tot »
Retromobil Grand PrixRetromobil Grand Prix