Volan piele
Scris la 08 Februarie 2013 » Despre Piese de schimb » 2 comentarii

Imi cautam o aripa dreapta, la culoare si am vorbit cu un dezmembrator din Ploiesti care imi confirma ca are toate nuantele.
Am ajuns la el, intradevar avea vreo 3 nuante de albastru dar niciuna nu era exact a mea.

Avea mai multe masini in curte, mai noi, mai vechi, lovite,
dezmembrate, fiare vechi. Aripa era dezamagire, dar daca tot am batut drumul am zis sa il mai intreb si de un volan. Mi-a zis ca nu are nimic bun cum vreau eu(omul a inteles ca vreau un lucru bun fara uzura)
dar totusi insist sa ma uit prin multitudinea de volane pe care le avea la etaj.

Manat parca de ceva, intru intr-o camera cu diverse repere,
ma uit pe jos si vad 20 de volane de la diverse marci, vad 3 de astra modelul clasic din cauciuc si unul imbracat in piele, prafuit, murdar care nu promitea prea multe.
Il iau il sterg il analizez, il mai sterg o data asa cat sa nu il fac sa arata ca nou ca sa imi ceara mult pe el si il iau.
 Ma duc sa il achit, omul il vede isi adice aminte de el, era de pe o masina cu 44 000mile( vrajala deasta au toti imi zic eu) il intorc pe toate partile si chiar era perfet.

photo
In achit cu suma modica de 100 de lei, suma care mi-a fost rusine sa o mai negociez la cum arata volanul, care avea si butoanele de la clacson si pe cele de la CD-Player.
Dupa ce l-am curatat de praf cu o pensula si lustruit cu o crema speciala pt piele volanul arata impecabil, e ca nou, nu are nici macar o zgarietura, nici cea mai mica urma de uzura.
Eram atat de fericit cu volanul incat am luat si aripa ))))))
 

Costuri: 100 Lei
Data evenimentului: 11 Iulie 2012
Kilometrajul masinii: 220000 km


0

Comentarii 2

Comenteaza:
Login pentru a comenta
eu sunt din Ploiesti, ai spus ca l-ai cumparat din Ploiesti dar sigur nu era Strejnic langa Ploiesti ca am fost si eu la unu care avea tot asa si la etaj intr-o vila unde am urcat cu un lift.. si are niste preturi foarte bune, eu acolo am dat pe o consola de bord impecabila cu tot cu display aerisiri, alea de la aer conditionat.. si buzunarul de jos (completa, fara casetofon) 25 ron in conditiile in care unu tot langa ploiesti imi cerea 50 ron pe o consola goala zgariata si cu prinderile de la display rupte
Scris pe 08 Februarie 2013, ora 13:09  raspunde 00
da, despre el cred ca este vorba, am urcat si eu cu acel lift.
foarte de treaba omul, chiar mai am nevoie de cate ceva, o sa il sun zilele viitoare.
Scris pe 08 Februarie 2013, ora 14:25  raspunde 10
Raporteaza abuz
E-mail
Motivul raportarii *