Jurnal de bord 4 articole

Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Tuning interior » 0 comentarii
Masina a primit o nuca de schimbator scurta model similar celei de M. 159 lei a costat de pe olx. Am mai montat si un inel albastru de metal in jurul siglei bmw de pe volan pentru a da un aer mai nou interiorului (acest inel aminteste de volanul de pe Bmw i8) . O parte din grila centrala din bord a fost curatata de cauciucul gri si revopsita in negru mat. vezi tot »
Mici imbunatatiri interiorMici imbunatatiri interior
Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Tuning exterior » 0 comentarii
Masina a primit: 1.un set de led marker putere 80 w pentru Angel Eyes. Au fost achizitionate de la Emag 289 lei (recunosc sunt putin dezamagit de ele nu sunt atat de puternice pe cat ma asteptam) 2.un set de lumini led pentru iluminare placuta inmatriculare spate achizitionate tot de le Emag 85 lei (lumineaza foarte bine, recomand) 3.lumini portiere fata cu inscriptia M performance vezi tot »
Imbunatatiri lumini exteriorImbunatatiri lumini exterior
Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Taxe si impozite » 0 comentarii
Intrucat asigurarea s-a ieftenit si pentru tineri am hotarat sa ii schimb numerele si talonul ca sa fiu proprietar si in acte. Pana in momentul de fata am preferat ca masina sa ramana cu numere de Bucuresti si pe o persoana mai in varsta ca sa platesc mai putin la Rca. Am fost la DRPCIV Pipera cu noua asigurare pe numele meu , contractul de Vz-Cump, talonul masinii (cu mentiunea instrainat catre mine), cartea masinii. La 8 Dimineata Cand s-a deschis am la coada si la... vezi tot »
Numere noi IF 52 BGDNumere noi IF 52 BGD
Scris la 03 Februarie 2018 » Despre Car audio & multimedia » 0 comentarii
Masina a primit navigatie dedicata Android 4.4 quad core 8.8 inch si camera marsalier. Navigatia e cu touch-screen , e plug&play se scoate monitorul vechi si se conecteaza cea noua pastrandu-se toate functiile masini (comenzile pe volan, volumul, rotita de la iDrive toate functioneaza perfect. vezi tot »
Imbunatatiri interior navigatieImbunatatiri interior navigatie