"AV-exim" este un producător de produse TM AUSBAU

Scris la 06 Iunie 2022

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este specializată în fabricarea de echipamente de depozitare industrială, cum ar fi rampe de încărcare mobile și fixe, platforme de egalizare, dock leveler etc. Puteți afla mai multe despre gama noastră pe site-ul nostru: https://av-exim.com/ro/

Calitatea produselor noastre îndeplinește cele mai recente standarde ale Uniunii Europene, după cum o demonstrează mulți ani de cooperare cu companii de renume mondial. Printre clienții noștri se numără Crucea Roșie, Samsung, Procter & Gamble, Electrolux, Imperial Tobacco, AB Inbev, Pirelli, Avon, OTIS și alții. Livrăm echipamentele noastre în peste 30 de țări din lume, inclusiv în Germania, Polonia, Italia, Ungaria, România, Slovacia etc.

Ținem cont de nevoile individuale ale fiecărui client și, prin urmare, fabricăm rampe de încărcare mobile hidraulice la comandă. Motto-ul nostru este "Noi vă servim nevoile" și suntem cu adevărat pregătiți să rezolvăm toate problemele dumneavoastră privind logistica depozitului.

0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comentează:
Raportează abuz