De ce se afuma bujiile foarte repede ?
Scris la 22 Februarie 2019

Buna ziua,

Masina , nepornita de cateva luni . Ianinte de aparitia defectului reclamat aici , am schimbat pompa din rezervor cu filtru cu tot m cu unele noi si am mai observat foarte multa rugina in interiorul rezervorului , pe care l-am curatat cat de cat. Tot atunci am vazut ca o portiune mare din conducta care intra in rezervor ( de alimentare de la PECO) , este complet manacata de rugina,.si am pus un manson care sa-mi permita totusi alimentarea.Am pornit-o a mers cat a mers , mi s-a oprit din mers si nicicum nu a mai vrut sa porneasca...decat cu chiu cu vai , o singura data...cand am profitat si am bagat-o in curte.De atunci 3-4 luni,...am mai incercat de cateva ori, dar nu a mai pornit deloc .In final ,  nu am mai incercat nimic.

Curand am inceput sa lucrez din nou  la ea,...

Am desfacut pompa de inalte si regulatorul de preiune  , sa vad ceva ce poate fi vazut,.dar nu am observat nimic deosebit si le-am montat la loc. Am mai vazut ca nu are microfiltre deloc , iar  la una din orificiile in care se introduc aceste microfiltre, in capatul lui , era doar gulerul microfiltrulu, dar ii lipse plasa de filtrare. Am montat un microfiltru , cel de la  pompa de inalte din capatul conductei de alimentare , care vine de la pompa din rezervor. La al 2-lea microfiltru, am renuntat ( cel de iesire din regulator , spre rezervor ) .

Am tot dat la cheie si cu  spray de pornire si abia a pornit. Dupa cateva zeci de minute de functionare la ralanti , si cateva porniri la cald,...iarasi nu a mai pornit deloc.

Am desfacut bujiile si erau AFUMATE RAU DE TOT !.

Am pus unele curate si a pornit , dar tot cu spray. Am mai pornit de cateva ori am mers si cam 2km si gata, iarasi nu a mai pornit.

Am desfacut iarasi bujiile , erau...AFUMATE RAU DE TOT si de data aceasta !

M-am blocat....

La un tester , mi-a spus baiatul ca " se p[lange de presiune de compbustibil,..ca a gasit cateva erori si le-a sters.

Acum,...cand turatia scade spre cea de ralanti, martorul de motor de pe bord se aprinde,...cand sta stins..

Sunt disperat....va rog sa ma indrumati !

Stima,

Sandu F

0723975167

0
« Postare mai noua Postare mai veche »

Comentarii

Comenteaza:
Login pentru a comenta
Raporteaza abuz
E-mail
Motivul raportarii *

SUBIECTE DIN BLOG