Scris la 25 Decembrie 2015 » 0 comentarii
Le urez tuturor celor care sarbatoresc nasterea Domnului un Craciun Fericit,linistit si cu pace interioara.Ateilor si celor de alta religie le urez distractie placuta si multa veselie in aceste zile de petrecere.Sa fiti iubiti cu totii si Dumnezeul vostru(oricare ar fi)sa fie cu voi. vezi tot »
Scris la 21 Februarie 2015 » 0 comentarii
M-am hatarat sa pun saptamanal poze cu marele fel in care iubitii nostrii guvernanti au grija de dobitocii care platesc impozite .Capitolul stare drumuri si lipsa infrastructura pentru inceput.Aceste fotografii sunt facute acum o saptamana in marele municipiu cu pretentii Constanta.Dar nu pe bulevarde ci pe strazi unde toata lumea circula.Random.Sa aruncam o privire la cum si pe unde se circula.Deci,avem canalizari care rup rotile amplasate strategic pe banda de... vezi tot »
Ipostaze ale nesimtirii autoritatilor.Ipostaze ale nesimtirii autoritatilor.
Scris la 14 Octombrie 2014 » 0 comentarii
Cateva din masinile de la Constanta.Nu prea au fost multe,dar idea e super.As fi dorit totusi sa vad si masini din blocul comunist sau din perioada interbelica. vezi tot »
Retromobil Constanta 2014Retromobil Constanta 2014
Scris la 08 August 2014 » 0 comentarii
Pentru cei interesati de fiabilitatea motorului de pe Connect ,de fapt acelasi de pe Focus,Mondeo etc..1.8 TDCI.Dupa 6 ani si aproape 195000 km nu a tusit macar o data.Si asta facand acesti km doar in Romania.E pretentios la motorina,deci nu bagati de la groapa ca stranuta si,foarte important,nu il lasati fara motorina ca sufera .consumul meu minimla 100 km a fost de 5,5 lt asta la un stil de condus lejer.Adica FARA talpa.Nu consuma ulei ,nu scoate fum decat forjat.Si pt... vezi tot »